Bugün Poşu Takanlarda Bi Fazlalık Farkettinizmi
-
merhabalar arkadaşlar apo denen orospu cocugu 1999 yılında 15 şubatta yakalanmıştı bugun ise 15 şubat 2008 bununla alakası varmı(buyuk ihtimal var hatta kesin var) bilmiyorum ama bugun poşu takan insanların sayısında buyuk bi artış gordum fazlasıyla insan poşuyla geziyo sokaklarda acaba benmi yanılıyorum yoksa sizde fark ettinizmi boyle bişey?
-
orası neresi? istanbulda falan mı?
-
evt istanbulda
-
Zaten bu sene poşu moda oldu nerden çıkarttılarsa, önüne gelen takıyo artık... Alayı özenti ipnelerin...
-
istanbulda böyle kahpeler çok bide ankarada olsada tiksek...
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
istanbulda böyle kahpeler çok bide ankarada olsada tiksek...
Yok mu sanki olm bi ton var bizim burda da... -
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
Zaten bu sene poşu moda oldu nerden çıkarttılarsa, önüne gelen takıyo artık... Alayı özenti ipnelerin...
-----------------------------sorma yaf bide pembe felan çıkarmışlar iyi ki becham bide tarkan taktı bütün ipneler arkasından taktılar :)
-
poşu filistin'in simgesidir.pkk'nın değil.zaten pkk kadar çakma bir örgüt görmedim.birşeyinizde özgün olsun ulan.gerizekalı ordusu !
-
fatihack bunu yazdı:
poşu filistin'in simgesidir.pkk'nın değil.zaten pkk kadar çakma bir örgüt görmedim.birşeyinizde özgün olsun ulan.gerizekalı ordusu !
-----------------------------+1 aynen filistine destek için takılmaktadır.j
-
Şimdi gidip o özentilere sorsan kaç tanesi poşu'nun Filistin'in simgesi olduğunu bilir ve kaç tanesi Filistin için takıyorum der sence?
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Vicdanını sktiklerim :S
Apoya götlerini bile verir bunlar
Analarını,kardeşlerini Aponun altına peşkeş çekmedilermi zaten zamanında =) Güzel olanlarını yanına alıp beceriyomuş =)
Toplam Hit: 7860 Toplam Mesaj: 54