Bugün Poşu Takanlarda Bi Fazlalık Farkettinizmi
-
Devlet buna göz yumuyor , gerçekten bi bildiği vardır yapıyodur -ki inanıyorum çok taşaklı adamlar var orda bence bildikleri var , yada devletin koltuklarına orospu çocukları oturdu Ülkeyi ayağa kaldırmadan yavaş yavaş sikiyolar azar azar : ) ,
-
aslında bu günü bizim kutlamamız gerekiyodu meydanlara çıkarak. bakalım ozaman böyle kancıklık yapabiliyolarmı
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
aslında bu günü bizim kutlamamız gerekiyodu meydanlara çıkarak. bakalım ozaman böyle kancıklık yapabiliyolarmı
doğru mq... çıkıp biz kutlayacaktıkda aslında kutlanacak bişey de yok... yakalandı sadece... değişen birşey olmadı.. pkk desin hele daha duruyor. apo asılmadı. içerden hele daha yönetiyo mq:S -
moda oldu o poşu mudur nedir herkeste var elitinden varoşuna kadar :|
-
evet herkeste görüyorum poşu denen götümü bile silmeyeceğim pez parçasını boyunlarında gezdiriyolar öyle modaya kafamı bırak komple gireyim
-
puşi poşi şalvar peşmal çarık vs bunların hepsi yöreseldir bunu terör örgütüne yada kürtlüge mal etmek çok üzücü bi durum tabi bu turanlaştırma çalışmaları sonucu oluşmuş birşey 1980lerde poşi takanların hapis yattıgınıda biliyorum ama üzücü bir durum aponun yakalanışı ile yöresel bir aksesuara laf atılması açıkca alakasız
-
EntelKoylu bunu yazdı:
puşi poşi şalvar peşmal çarık vs bunların hepsi yöreseldir bunu terör örgütüne yada kürtlüge mal etmek çok üzücü bi durum tabi bu turanlaştırma çalışmaları sonucu oluşmuş birşey 1980lerde poşi takanların hapis yattıgınıda biliyorum ama üzücü bir durum aponun yakalanışı ile yöresel bir aksesuara laf atılması açıkca alakasız
-----------------------------Türkiye Cumhuriyetin de hiç bir zaman Turanlaşma adı altında bir yaptırıp yapılmamıstır.Turancı hareketler hiç bir zaman devlet tarafından destek görmemiştir.40'ların sonunda ruslara yaranmak için tüm Türkçü hareketler baskı altına alınmaya baslamıstır.Zamanın gazetelerinde İsmetin talimatı ile carsaf carsaf Türkçülük-Turancılık kötülenmiştir.80'lerde ise ABD'ye yaranmak için yerine Ummetc-milliyetciler getirlmiştir.Çünkü ummetci milliyetciler günün sartlarına göre kanalize edilebilcek ve çözüme o günün konjektürne uygun bir yapılanmaydı ve kendi içinde abd karsıtlıgının temelleri 20 yıllıktır ancan Turancılıgın geçmişi 100 yıllıktır.Bu yüzden Her lafa Turancılıgı katmayın.Yanlıs bir anlatım olur.
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye Cumhuriyetin de hiç bir zaman Turanlaşma adı altında bir yaptırıp yapılmamıstır.Turancı hareketler hiç bir zaman devlet tarafından destek görmemiştir.40'ların sonunda ruslara yaranmak için tüm Türkçü hareketler baskı altına alınmaya baslamıstır.Zamanın gazetelerinde İsmetin talimatı ile carsaf carsaf Türkçülük-Turancılık kötülenmiştir.80'lerde ise ABD'ye yaranmak için yerine Ummetc-milliyetciler getirlmiştir.Çünkü ummetci milliyetciler günün sartlarına göre kanalize edilebilcek ve çözüme o günün konjektürne uygun bir yapılanmaydı ve kendi içinde abd karsıtlıgının temelleri 20 yıllıktır ancan Turancılıgın geçmişi 100 yıllıktır.Bu yüzden Her lafa Turancılıgı katmayın.Yanlıs bir anlatım olur.
Hocam sen türkiyede yaşadıgına eminmisin? -
moda oldu hocam artık poşu takmak ama yinede muhappetin sonu daha farklı yönlere kayacaktır
-
EntelKoylu bunu yazdı:
hocam o bez parçaları dediğin gibi yöresel kıyafet. ama gel görki büyük şehirlerde bunları sokaklarda takan çoğunluğun %80+ gibi bir bölümü pkk sempatizanı. fakat delikanlı gibi bunu ifade edemedikleri için böyle bez parçalarıyla kendilerini gösterme çabası içindeler.