Bulaşık Makinesi Tavsiyesi
-
Merhabalar,
bulaşık makinesi arayış içerisindeyim. Çok mod olayı önemi yok gibi. Tek kişiyim zaten. Program bitince kapak kendini atarsa iyi olur ama olmasa da olur. Arızası oldu mu çözümü kolay olsun diye Arçelik düşündüm ama bilemedim tabi.
fiyat limiti 15 civarı.
-
Tek kişiysen bulaşık makinesi gereksiz israf olur.
-
altus kullanıyorum 2-3 senedir. mis gibi. sorunsuz sıkıntısız. tavsiye ederim, 3 ya da 4 programlı alabilirsn.
-
mkyb bunu yazdı
katılmıyorum. bulaşık makinesi bugüne kadar aldığım en işe yarar cihaz. dağ gibi biriken bulaşıkların 1 saatte suya sabuna dokunmadan tertemiz olması muazzam. ayrıca pandemi zamanı büyük paket kapsüllerden almıştım, içinde 200 tane mi ne var, hala bitmedi. haftada 1 falan anca doluyor makine, ben onu hesap edememişim, çok fazla almışım (:
kendim Bosch SMS44DW00T kullanıyorum, ben aldığımda 2300 lira gibi bi fiyattaydı, şu anda piyasada olmayabilir, ancak muadili varsa işini görür hocam. genellikle 1 saatlik 65 derece programını kullanıyorum, yanık tencere vs olmadıkça gayet yeterli oluyor.
-
LynXMaSTeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
katılmıyorum. bulaşık makinesi bugüne kadar aldığım en işe yarar cihaz. dağ gibi biriken bulaşıkların 1 saatte suya sabuna dokunmadan tertemiz olması muazzam. ayrıca pandemi zamanı büyük paket kapsüllerden almıştım, içinde 200 tane mi ne var, hala bitmedi. haftada 1 falan anca doluyor makine, ben onu hesap edememişim, çok fazla almışım (:
kendim Bosch SMS44DW00T kullanıyorum, ben aldığımda 2300 lira gibi bi fiyattaydı, şu anda piyasada olmayabilir, ancak muadili varsa işini görür hocam. genellikle 1 saatlik 65 derece programını kullanıyorum, yanık tencere vs olmadıkça gayet yeterli oluyor.
en iyisini yapmışsın sonuçta bozulmuyor etmiyor kalsın kenarda :W
geçen aynı 200 adetli paketi 700 800 tl mi neydi aq :D
ben kim markete soktum böyle geçen ay. 100 adetli olan finish in etiketini değiştirmeyi unutmuşlar 212 tlyemi ne aldım :W
-
Günceldir
-
Beyaz Eşyada Bosch-Siemens-Profilo üçlüsünden başkasını düşünme
-
Sıfır alman şart değilse letgo yada ikinci elçilerden Arçelik bak
eski yeni pek farketmiyor mantığı aynı sayılır tek olduğun az kullanscağın için ikinci el tavsiye ettim
marka olarak şahsen ben Arçelik dışına çıkmam parçası bol, tamir videosu çokça var mantığı basit
-
Kampanya ile Samsung bulaşık makinesi 14 ila 15 k civarına geliyor.
normalde 20-23 k olan cihaz bu fiyata indiği için bunu düşünüyorummodel dw60dg550fsr
-
bu işten anlayan adam gibi bi makine önerecek olan yok mu.
-
daha 2 ay önce windsor ws 3214 aldım gayet memnunum çok da güzel yıkıyor çok paravermeye gerek yok bence haftada 1-2 kere çalıştırıyorum tek yaşadığım için