Bulaşık Makinesi Tavsiyesi
-
Arçelik çok iyi gitmişti senelerce ama eskilerini bulabilirsen yenilerinde LG ve Samsung iyi diye duymuştum
-
alacağın makinenin iç hacmini bilerek al. ben hiç incelemeden bosch en üst serisi hangisiyse o olsun dedim aldım. meğer üst segment makinelerde heralde evlerde yemek pişmediği için iç hacmi küçük oluyormuş.. benim önceki arçelik makineden küçük çıktı içi. serie 8
-
Arcelik Altus 3 kademeli ayarli yapabileceğin oranda en uzun garanti süresi uzatma yapıştır geç Hocam
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Kampanya ile Samsung bulaşık makinesi 14 ila 15 k civarına geliyor.
normalde 20-23 k olan cihaz bu fiyata indiği için bunu düşünüyorummodel dw60dg550fsr
Hocam kampanya detayi nedir?
-
simens ithal modelleri hangileri arcelik baya sıkıntılı nette baktım biriki, özellikler abartılmış ama dogru düzgün iş yapmadığı yorumlardan aşikar.
https://www.youtube.com/watch?v=9E8Ab1f5pkY
taekwondo tarafından 06/May/25 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
İncelerize bak hocam yorumlara göre alırsın. Ben Altus 4 programlı aldım memnunuz simdilik
-
yyasinn bunu yazdı
İncelerize bak hocam yorumlara göre alırsın. Ben Altus 4 programlı aldım memnunuz simdilik
modelide belirtseydin hocam
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Kampanya ile Samsung bulaşık makinesi 14 ila 15 k civarına geliyor.
normalde 20-23 k olan cihaz bu fiyata indiği için bunu düşünüyorummodel dw60dg550fsr
Samsung alma hocam, ibne gibi bir sistem yapmışlar, tabletle kullanacagin zaman her seferinde tablet tusuna basman gerekiyor, basmassan tableti atmıyor.
Goruntu takintin yoksa f/P olsun diyorsan altusun en dusuk programli makinesini al gec.
-
taekwondo bunu yazdıyyasinn bunu yazdı
modelide belirtseydin hocam
Al 445nx
-
beyaz eşya tv dışında samsungdan bir şey almam
bosch al geç yeni aldım güzel gayet sessiz çalışıyor içi devasa bulaşık felan ne varsa alıyor.
Merdivenli olanlardan al inip kalkıyor üst kısmı işe yarıyor onlar.