Bulaşık Makinesi Tavsiyesi
-
Halihazırda bosch kullanıyoruz memnunum.Bosch kısmında yıllardır aynı makineler pek yenilikde yok.4 yada 6 program olması pekde önemli değil.Diğer eve seri 4 bulaşık ve çamaşır makinesini peşin 32 bine aldım, pazartesi kurulacak.Buzdolabı KGN86CWE0N aldıydım hepsiburadan kargocu kaza yapmış, 40 bine hepsiburada kendi satıyordu o fiyata tekrar kovalıyorum.Buzdolabı ailede var kullanışlı öneririm.
Ankastre set öneriniz varsa alırım.
-
Yeni konu açmayayım, kurutma makinesi niyetlendim önerisi olan varsa talibim, 2in1 çok sorunlu diyorlar ama deneyen varsa ve tecrübesini aktaracak varsa çok güzel olur, zira banyoda yerim kısıtlı.
-
5 programlı Samsung olanı aldım 14 küsura 6 taksit
-
5 programlı Samsung olanı aldım 14 küsura 6 taksit
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Beyaz Eşyada Bosch-Siemens-Profilo üçlüsünden başkasını düşünme
O eskidendi hepsi yerli üretim ve sorunlu.
-
TeknikA bunu yazdı
Arcelik Altus 3 kademeli ayarli yapabileceğin oranda en uzun garanti süresi uzatma yapıştır geç Hocam
Katılıyorum.
Altus'un en hesaplı bulaşık makinasını aldık 3-4 ay önce. Garantiyi de 7 yıla uzattım. Bozulunca atıp yenisini alacağım.
-
Tek kişiysen Arçelik veya Vestel alt markaları al diyecektim ki zaten en iyisini yapmışsın :))
-
darkroques61 bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Beyaz Eşyada Bosch-Siemens-Profilo üçlüsünden başkasını düşünme
O eskidendi hepsi yerli üretim ve sorunlu.
Ben alırken ithal olarak gelen cihazı alıyorum. Fiyat biraz pahalı oluyor ama en azından yerli üretim değil arçelik beyaz eşya kullandım yetkili servis abone oldu eve