Bulaşık Makinesi Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Halihazırda bosch kullanıyoruz memnunum.Bosch kısmında yıllardır aynı makineler pek yenilikde yok.4 yada 6 program olması pekde önemli değil.Diğer eve seri 4 bulaşık ve çamaşır makinesini peşin 32 bine aldım, pazartesi kurulacak.Buzdolabı KGN86CWE0N aldıydım hepsiburadan kargocu kaza yapmış, 40 bine hepsiburada kendi satıyordu o fiyata tekrar kovalıyorum.Buzdolabı ailede var kullanışlı öneririm.

Ankastre set öneriniz varsa alırım.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

Yeni konu açmayayım, kurutma makinesi niyetlendim önerisi olan varsa talibim, 2in1 çok sorunlu diyorlar ama deneyen varsa ve tecrübesini aktaracak varsa çok güzel olur, zira banyoda yerim kısıtlı.

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

5 programlı Samsung olanı aldım 14 küsura 6 taksit 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

5 programlı Samsung olanı aldım 14 küsura 6 taksit 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Beyaz Eşyada  Bosch-Siemens-Profilo üçlüsünden başkasını düşünme

O eskidendi hepsi yerli üretim ve sorunlu.

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek
    TeknikA bunu yazdı

Arcelik Altus 3 kademeli ayarli yapabileceğin oranda en uzun garanti süresi uzatma yapıştır geç Hocam

Katılıyorum.

Altus'un en hesaplı bulaşık makinasını aldık 3-4 ay önce. Garantiyi de 7 yıla uzattım. Bozulunca atıp yenisini alacağım.

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Tek kişiysen Arçelik veya Vestel alt markaları al diyecektim ki zaten en iyisini yapmışsın :)) 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Beyaz Eşyada  Bosch-Siemens-Profilo üçlüsünden başkasını düşünme

O eskidendi hepsi yerli üretim ve sorunlu.

Ben alırken ithal olarak gelen cihazı alıyorum. Fiyat biraz pahalı oluyor ama en azından yerli üretim değil arçelik beyaz eşya kullandım yetkili servis abone oldu eve 

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
Toplam Hit: 798 Toplam Mesaj: 29
bulaşık makinesi