Bulgaristan Doğumluyum Çifte Vatandaş Nasıl Olurum
-
Merhaba müridler 1993 yılı göçmeniyiz 91 bulgaristan doğumluyum doğum kağıdımda var Bulgar vatandaşı olmam için ne yapmam hangi belgeleri götürmem nereye götürmem gereklidir bilginizi alabilirmiyim
-
türklük gibisimi var siktiret başkan
-
DevilKingtr bunu yazdı
türklük gibisimi var siktiret başkan
hacı abi konuşsam siyasete kayıcak şimdi konuşturma lütfen bilgin yoksa yoruma gerek yok
-
Hocam baya koşturuyorsun.
Ben Bursa'da konsolosluk yeni açıldığı zaman sıra aldım vatandaş olmak için. 6 ay sonrasına sıra verdiler ve sıram geldiğinde kağıtlarımı yatırdım dijital imza falan verdim.
Bir 6 ay sonra vatandaşlığım onaylandı ve aldım belgelerimi.
Ama ben koşturamam dersen o işi koşturan şirketler mevcut. Onlara danışıp bilgi alabilirsin.
-
bg konsolosluğuna git yönlendirirler.
oh ver elini ingiltere fransa.. bi allahın kulu yolda sormaz hırlı mısın hırsız mısın diye.
-
Hybris bunu yazdı
oh ver elini ingiltere fransa.. bi allahın kulu yolda sormaz hırlı mısın hırsız mısın diye.
ingiltere vize istiyor sanırım hocam avrupa birliğinden zira bende schengen olduğu halde almamıştı beni :D
hocam mutlaka al çifte vatandaşlığını çok faydasını göreceksin çok. Konsolosluğu ara yardım ederler
-
işte hangi belgelerin götürülmesi gerekli bununla ilgili bilgi istiyorum bugün bulgaristan konsolosluğunu aradım bulgarca konuştu anlamadığım için see you later dedim kapadım
-
bulgaritan vatandaşı hayatta olan deden var mı ya da baban falan vatandaş mı?
-
KaRaKuLe bunu yazdıHybris bunu yazdı
ingiltere vize istiyor sanırım hocam avrupa birliğinden zira bende schengen olduğu halde almamıştı beni :D
hocam mutlaka al çifte vatandaşlığını çok faydasını göreceksin çok. Konsolosluğu ara yardım ederler
schengen ingilterede geçmiyor ki zaten. ab'ye ise açık mecburen açık.
-
ArduouS bunu yazdı
işte hangi belgelerin götürülmesi gerekli bununla ilgili bilgi istiyorum bugün bulgaristan konsolosluğunu aradım bulgarca konuştu anlamadığım için see you later dedim kapadım
o da iyimiş see you later :D hocam istanbuldakini aradım kadın çıktı bulgarca konuştu ne saçma ya
al bu bursadaki bunu ara türkçe konuşuyorlar
Tel : 0224 271 1 272 -
KaRaKuLe bunu yazdıArduouS bunu yazdı
o da iyimiş see you later :D hocam istanbuldakini aradım kadın çıktı bulgarca konuştu ne saçma ya
al bu bursadaki bunu ara türkçe konuşuyorlar
Tel : 0224 271 1 272valla teşekkürler hocam :) bi konuşayım