folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bulgaristan Doğumluyum Çifte Vatandaş Nasıl Olurum

Bulgaristan Doğumluyum Çifte Vatandaş Nasıl Olurum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

büyük ihtimalle dava açman gerekiyordur öyle orda doğdun göç ettin geri gideyim hop ab vatandaşı olayım yok sanırım öyle olsa zilyon tane mübadelede göç eden insan var o zaman onların çocuklarıda gitsin biz geri döndük ab vatandaşı olmaya der...

la şu siktiğimin demir perde ülkesi bile ab ülkesi oldu türkiye olamadı amk

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

büyük ihtimalle dava açman gerekiyordur öyle orda doğdun göç ettin geri gideyim hop ab vatandaşı olayım yok sanırım öyle olsa zilyon tane mübadelede göç eden insan var o zaman onların çocuklarıda gitsin biz geri döndük ab vatandaşı olmaya der...

hocam ne davası Allah aşkına anne baba bulgar vatandaşı zaten bende orda doğdum :D bide dava mı çıkartıcan başına lan suriyeli teroristler bile türk vatandaşı oldu sen hala ne diyon ya

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

önce çifte telli oynamayı öğrenmelisin kardeşim :) sonrası ip söküğü gibi hallederis.

alektamovikmovik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

hocam ne davası Allah aşkına anne baba bulgar vatandaşı zaten bende orda doğdum :D bide dava mı çıkartıcan başına lan suriyeli teroristler bile türk vatandaşı oldu sen hala ne diyon ya

işte teröristler bile senden daha değerli türkiyede gördün mü :)

yapacağın şey bulgaristan konsolosluğuna bulgaristanda doğduğunu gösteren belgeyle gitmek dilekçe yazmak sanırım

ama sanırım senin iş yalan olur çünkü belli bi süre orda yaşaman lazım boru değil adamlar avrupa birliği üye ülkesi anan babanda yardımcı olamaz

büyük ihtimalle senin iş zaman aşımından yalan olur hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    tR0jaN bunu yazdı

herhangi bir bilgim yok fakat kesinlikle bulgar vatandaşlığı almanı öneriyorum, çok işine yarayacaktır. Aile bireylerinde eğer bulgar vatandaşlığı varsa seninde vatandaşlığı alman daha da kolaylaşır

ya olmasalar bile sonuçta orada doğdum bir avantajım olacaktır bulgaristana gitmen gerekiyor falan diye söylüyorlardı kesin bir bilgiye ulaşamadım konsolosluğu aradım 2 3 kere bulgarca konuşuyorlardı benimde bulgarcam yok anlaşamadım

Benim bildiğim kadar türkiye'de de bulgar konsolosluğuna gitsen orada da bulgarca konuşuyorlar. Eğer ki bg'e gidebilme şansın varsa bence git orada hallet işlerini iyice soruştur neyin nesidir oraya gidip halletmen daha garanti olur. Burası türkiye burada hiç bir işi adam gibi halledemezsin en azından orada 20-30 lv sıkıştırırsın birisine hemen hallederler

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
Toplam Hit: 7144 Toplam Mesaj: 36