Bulgaristan Doğumluyum Çifte Vatandaş Nasıl Olurum
-
büyük ihtimalle dava açman gerekiyordur öyle orda doğdun göç ettin geri gideyim hop ab vatandaşı olayım yok sanırım öyle olsa zilyon tane mübadelede göç eden insan var o zaman onların çocuklarıda gitsin biz geri döndük ab vatandaşı olmaya der...
la şu siktiğimin demir perde ülkesi bile ab ülkesi oldu türkiye olamadı amk -
DaveReed bunu yazdı
büyük ihtimalle dava açman gerekiyordur öyle orda doğdun göç ettin geri gideyim hop ab vatandaşı olayım yok sanırım öyle olsa zilyon tane mübadelede göç eden insan var o zaman onların çocuklarıda gitsin biz geri döndük ab vatandaşı olmaya der...
la şu siktiğimin demir perde ülkesi bile ab ülkesi oldu türkiye olamadı amkhocam ne davası Allah aşkına anne baba bulgar vatandaşı zaten bende orda doğdum :D bide dava mı çıkartıcan başına lan suriyeli teroristler bile türk vatandaşı oldu sen hala ne diyon ya
-
önce çifte telli oynamayı öğrenmelisin kardeşim :) sonrası ip söküğü gibi hallederis.
-
ArduouS bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
la şu siktiğimin demir perde ülkesi bile ab ülkesi oldu türkiye olamadı amkhocam ne davası Allah aşkına anne baba bulgar vatandaşı zaten bende orda doğdum :D bide dava mı çıkartıcan başına lan suriyeli teroristler bile türk vatandaşı oldu sen hala ne diyon ya
işte teröristler bile senden daha değerli türkiyede gördün mü :)
yapacağın şey bulgaristan konsolosluğuna bulgaristanda doğduğunu gösteren belgeyle gitmek dilekçe yazmak sanırım
ama sanırım senin iş yalan olur çünkü belli bi süre orda yaşaman lazım boru değil adamlar avrupa birliği üye ülkesi anan babanda yardımcı olamaz
büyük ihtimalle senin iş zaman aşımından yalan olur hocam -
ArduouS bunu yazdıtR0jaN bunu yazdı
herhangi bir bilgim yok fakat kesinlikle bulgar vatandaşlığı almanı öneriyorum, çok işine yarayacaktır. Aile bireylerinde eğer bulgar vatandaşlığı varsa seninde vatandaşlığı alman daha da kolaylaşır
ya olmasalar bile sonuçta orada doğdum bir avantajım olacaktır bulgaristana gitmen gerekiyor falan diye söylüyorlardı kesin bir bilgiye ulaşamadım konsolosluğu aradım 2 3 kere bulgarca konuşuyorlardı benimde bulgarcam yok anlaşamadım
Benim bildiğim kadar türkiye'de de bulgar konsolosluğuna gitsen orada da bulgarca konuşuyorlar. Eğer ki bg'e gidebilme şansın varsa bence git orada hallet işlerini iyice soruştur neyin nesidir oraya gidip halletmen daha garanti olur. Burası türkiye burada hiç bir işi adam gibi halledemezsin en azından orada 20-30 lv sıkıştırırsın birisine hemen hallederler