folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bulgaristan Doğumluyum Çifte Vatandaş Nasıl Olurum

Bulgaristan Doğumluyum Çifte Vatandaş Nasıl Olurum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Yazmiycam dedim ama dayanamadim.. Duzgunce anlatan biri cikmadi diyorsun bide piskin piskin.

Sence burdakilier bulgaristan konsoloslugunda mi calisiyor, veya bu site  vize ,pasaport vatandaslik isleri yapan bir araci sirketmi..

Bak ne yapiyorsun  kaldiriyorsun koltuktan tamponu. Dogru konsolosluga gidiyorsun. Ogreniyorsun herseyi..

Veya google amcaya yazip tek aramayla benim bile bulmus oldugum  bu siteden bilgi aliyorsun..

http://www.bulgaristankonsoloslugu.org/vatandaslik-islemleri/bulgaristan-vatandasligini-geri-kazamak.html

Kurda sormuslar ensen niye kalindiye......................

mclaren tarafından 09/Tem/13 16:50 tarihinde düzenlenmiştir

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    mclaren bunu yazdı

Yazmiycam dedim ama dayanamadim.. Duzgunce anlatan biri cikmadi diyorsun bide piskin piskin.

Sence burdakilier bulgaristan konsoloslugunda mi calisiyor, veya bu site  vize ,pasaport vatandaslik isleri yapan bir araci sirketmi..

Bak ne yapiyorsun  kaldiriyorsun koltuktan tamponu. Dogru konsolosluga gidiyorsun. Ogreniyorsun herseyi..

Veya google amcaya yazip tek aramayla benim bile bulmus oldugum  bu siteden bilgi aliyorsun..

http://www.bulgaristankonsoloslugu.org/vatandaslik-islemleri/bulgaristan-vatandasligini-geri-kazamak.html

Kurda sormuslar ensen niye kalindiye......................

la olum aramadıkmı sanıyosun benim durumumdakilere karşın yazılan bir metin makale bulamadım aynı durumda olupta işini halleden birinden yardım almak varken direk belgeleri götürmek varken konsolosluğa gitmek niye? ta ebesinin beylikdüzünde oturuyorum konsolosluk nerde haberin varmı işimiz gücümüz var bikere gidip halletmek lazım anlayışsız insan madem böyle düşünüyosun yazma kardeşim  konuyu sikip atıyosun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bulgaristan konsolosluğuna danış bence

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

herhangi bir bilgim yok fakat kesinlikle bulgar vatandaşlığı almanı öneriyorum, çok işine yarayacaktır. Aile bireylerinde eğer bulgar vatandaşlığı varsa seninde vatandaşlığı alman daha da kolaylaşır

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    tR0jaN bunu yazdı

herhangi bir bilgim yok fakat kesinlikle bulgar vatandaşlığı almanı öneriyorum, çok işine yarayacaktır. Aile bireylerinde eğer bulgar vatandaşlığı varsa seninde vatandaşlığı alman daha da kolaylaşır

ya olmasalar bile sonuçta orada doğdum bir avantajım olacaktır bulgaristana gitmen gerekiyor falan diye söylüyorlardı kesin bir bilgiye ulaşamadım konsolosluğu aradım 2 3 kere bulgarca konuşuyorlardı benimde bulgarcam yok anlaşamadım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Konuyla ilgili bilgisi olan bırçet yokmu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Neden israrla konsolosluga gitmek istemiyorsun hocam? Oyle ya da boyle gideceksin zaten.

Veya Bulgaristandaki Turk konsoloslugunu ara, bilgi almaya calis.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam Bursa'daki bulgaristan konsolosluğunu arıcaksan Birsen hanımı iste.

Telefona düşürebilirsen yardımcı olur :D

Edit ;

http://www.bulgaristankonsoloslugu.org/bulgaristan-vatandaslik-islemleri/

Edit 2;

Hocam işte siteyi karıştırarak bişiler bulabilirsin :D

Edit 3;

Ben vatandaş olma yolunda ilerlerken hatırladığım kadarıyla annem bulgaristana gidip birkaç kağıt işlemi halletmesi gerekti.

İstanbulda beşiktaştan isim denklik belgesi almıştım bayındırlık ve iskan bakanlığından orasıda kapandı diye hatırlıyorum ve ankaradan alınıyor diye biliyorum artık isim denklik kağıdı.

O kağıtlada akzarajdene denen bir zımbırtı sanırım doğum kağıdı mı oluyor artık ne oluyorsa onu alıyorsun. Bu belgeyi alana kadar baya koşturmuştu bizimkiler. Akzarajdene'i aldıktan sonra konsolosluğa belgeleri + harç yatırdık dediğim gibi 6 ay sonra vatandaşlığım kabul edildi.

Şuan durum ne bilemem. En iyisi konsolosluğa gidip bilgi almaktır.

Branxian tarafından 09/Tem/13 21:11 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

İstanbuldaysan randevu almadan gitme konsolosluğa sonra gerisin geri yollarlar.

Pasaport hakkında bilgi almak için bir numaraları vardı orda ki kadın çatpat konuşuyordu türkçe.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Konsolosluk vs. uzun iş, 6 ay sürer.
    Elinde doğum kağıdın varsa vize ile Bulgaristan'a git. Biraz koşturman gerekecek ama kısa zamanda liçna kartanı ve pasaportunu alırsın. .
    İşlemleri yapmak için bulgarca bilen okumuş bir arkaban, tanıdığın olsun. 2007'de ben de yaptırdım ama olaylar cereyan ederken sadece konu mankeni olarak ortamda bulunduğum için bir şey hatırlamıyorum. :)
    Kolay gelsin.

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 6635 Toplam Mesaj: 36