Bunlar Kaç Kisinin Basina Geliyor :|
-
uyurken alt+f4 yapıyorum önce siyah beyaz oluyo görüntü sonra gidiyo :|
-
rüyalarım 800x600 çözünürlükte :p
-
Hata yapınca eski haline getirememekten çekindiğim şeyler oluyor lan diyorum nasıl olsa save yapmadım kapatır yeniden açarım.Nah yaparsın ! Save-Load özelliği koyulmamış hayata.
-
siz kafayı yemişsiniz olum :d ben deftere yanlış yazınca genelde el+silgi kombinasyonunu kullanıyorum
-
Herkes kendi fisini ceksin. yarina kadar takmasin.. belki duzelir :D yourgunluktandir, aliskanlik da olabilur...
-
onu bunu bırakında realde hangi av yi , fire wall ı kullanıyosunuz ? ben avg + comodo takılıyorum.tabi bide orta parmak firewall (pc de deil haa realde)
-
biri bişey söylüo ezberlemem gerek direk ctrl+s yapmam gerek diye güdüleniorum :D test olayında bendede var klik sesi :D bide bende sosyal fobi hastalığı var bu yüzden pcye cok fazla bağlıyım ama aşıyorum inşallah :D
-
yıllardır pc başındayım ama acep böyle bir şey düşündüm mü düştümmü böyle bir duruma diye bakıyorum aklıma
gelmiyor.
-
valla bilgisayar başında geçirilen zmanla beyinler artık o kadar kendini vermişki olaya gerçek hayatada yansıtmamak elde değil bazen diyorum fişimi çekin beni bağlantıdan koparın :|
bu arada başlık ve yazılanlar okuyunca sanki filimde böyle bi sahne olur yaa 3 5 adam teker teker sırayla geçer hepsi konuşur o konu hakkında bişiler söyler aynı konu üzerine farklı düşünceler tadında güzel olmuş :)
-
benm basima hic gelmedi anormalmiyim acaba :|
Toplam Hit: 5361 Toplam Mesaj: 34