Bunlar Kaç Kisinin Basina Geliyor :|
-
Yıllardır bilgisayar başındayım.Oturmaktan beynim de sulandı bir yerlerin de ağrıdı :) lakin bu bahsettiğiniz mevzuları hiç yaşamadım demekki daha sıyırmamışım :P
-
Bende sağda solda güzel bir bayan arkadaş görünce hemen kameran varmı diye soracagım geliyo :P
-
geçenlerde dolata ağrı kesici ararken nerde lan bu F3 yada ctrl+f dediydim.
sonra bide sinirlendiydim :D
sonrada ne diyom lan ben diyip güldüydüm kendi kendime
-
sadece isten eve geldıgımde cad programlarından evdekı normal programlara gectıgımde sorun yasıyoeum mısa acutocad gerı al "u+space" normale "ctrl+z". ama keske hayatıma soyle guzel bır fdisk atabılsem yada "shift+delete+enter" yapabılmeyede ragzıyım
-
pc basında kendıme guldugum en utanc verici olayım :)
monitör'üme konan sineği mause imleciyle kaçırmaya çalışmak :)
-
Benim başıma özellikle ctrl+f geliyor:)
-
Tahribatın şu anki firewallını ben uyurken kodladım :)
-
benim aklıma gelen alt + tab :) herzaman oyun oynarken patrondan kacmak ıcın alt tab kullanırım :D hep aklıma gelir
-
bassaristhe bunu yazdı:
-----------------------------bi esya ariyosunuz akliniza gelen ilk sey Ctrl F, deftere yanlis yazi yazdiniz Ctrl Z, ders notu almak için C/P vs vs
:S
-----------------------------ctrl F hariç
ctrl+ z
ctrl+c
ctrl+x
ctrl+v
printscreen en çok kullandığım şeylerdir benim.
ayrıca shift+delete yi çok severim geri dönüşüm kutusuna bişey de taşımam.
-
hahahahaha ben surekli bunlarla yasıorum sanırım :d butun gun PC basında gecince eve giderken yan etkileri baslıor :D otobuse bindigimde kafamda hala çizimlere devam ediorum... otobusu bile kendi gozlerimi kapatıp yeniden sekillendirebiliyorum :D yolda yürürken üstüme üstüme gelen insanları DOTA daki gibin kesesim gelior. tuslara abanıorum skilleri bosaltıroum adamın ustune en sonra ulti yi cakıorum kendime geliorum bi bakıorum rüya :D eve gidiorum komutları yazarak anneden cay istiorum :D mousela herkesi kontrol ediorum :D hahaha gari bi hayat tarzı vala bu kadar pc zararlı :D bide kodlamalara girişsem demek iice ruh olucam a.q. :S
telekoma kafam girsin :D bu mu nerden cıktı? kafamdan hic cıkmıor ki surekli beynimde tekrarlanıor sanırım formata ihtiyacım var :D biri format atsın bana :D linux kurucam acık kod windowsla bas edemiorum :D istedigimi gormem lazım....