folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bunu Polis Yapıosa Sivil Ne Yapmaz

Bunu Polis Yapıosa Sivil Ne Yapmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Özel hayatini düsünen disaridaki insanlarin nefsinede saygi gosterir hicbisey bilmeyen perdesini ceker kardesim kimse tahta yada kütük değildir

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

MADTAMER bunu yazdı:
    -----------------------------

Namusunu cok dusunen disaridan bakilmasindan rahatsiz olan pencereyi acik birakir gunesligini ceker oyle yatar sen gelipte insanlarin gozune kelepce takamazsin arkadasim.

Ha ek olarakta agzinle diyosun genc polis gencse bakar bunda gariplik yok belirtmissin yasli olsa da yapsa amenna ayip kizi yasndakine ama bilemiyorum yani cok buyumus bu is :)

yuh amk diyorum yuh

nasrettin hoca fıkrasından beter oldu durum. amk hırsızın hiç mi suçu yok derler adama.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Madem kaba agizla konusucaz buyur

Prometheus sen hic simdi olmasada disarida gezerken offffffffffffff beee sunun surasina bak burasina bakk söyle yapsam böyle yapsam nasi olur ama diye diyaloglara girmedinmi girmedim dersen erkekliginden suphe duymaya baslarim :)

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

MADTAMER bunu yazdı:

Prometheus sen hic simdi olmasada disarida gezerken offffffffffffff beee sunun surasina bak burasina bakk söyle yapsam böyle yapsam nasi olur ama diye diyaloglara girmedinmi girmedim dersen erkekliginden suphe duymaya baslarim :)

tabi hatta evin kapısı açıksa tecavüz etme hakkında var dimi bu mantıkla

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Fikriyat zihinde kaldığı sürece suç değildir. İstediğin kadar düşün.

Zikriyat suçtur. Ancak zarar vermediğin sürece anlaşılabilir.

Fiiliyat suçtur. Kabul edilemez.

Bu arkadaşın yaptığı fiili bir davranıştır. Ve suçtur.

Bu işi daha vahim kılan suçu engellemesi gereken kişinin fiiliyatta bulunmasıdır.

Bilgi Güçtür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

MADTAMER bunu yazdı:

hayır gerçekten demedim. ben ahlaksız bi insan değilim. dışarda beğendiysem de uff şöyle böyle yapsam demem. rahatsız etmeyecek kadar bakar dönerim.

ve asla bi evin camından gözetlemem.

erkekliğimden duyduğun şüphe benim erkekliğime zarar vermez.

sen de mi polistin? öyle bişey demiştin galiba. öyleyse irwa genellee yapmakta yerden göğe kadar haklıymış demek.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

MADTAMER bunu yazdı:

Namusunu cok dusunen disaridan bakilmasindan rahatsiz olan pencereyi acik birakir gunesligini ceker oyle yatar sen gelipte insanlarin gozune kelepce takamazsin arkadasim.

Ha ek olarakta agzinle diyosun genc polis gencse bakar bunda gariplik yok belirtmissin yasli olsa da yapsa amenna ayip kizi yasndakine ama bilemiyorum yani cok buyumus bu is :)

hacı ağzından çıkanı kulağın duysun senin ben kendi ewimde kendi istediğim gibi gezme hürriyetine sahibim ewet ew müstakil ama ben 2. katta yatıodum ayrıca nerden bilicem 10 yıldır oturuo babam burda ona bişe olmadı da gelip beni bulacağını hee ben istedim şimdi de kalkıp yazdım buraya 

orda genç yazmama bişe dienlerede sebebini diyim genç tecrübesiz anlamında yani bişe olur mu işten ya atılırsam korkusu taşır die yazdım onu

ayrıca şu sadece kendi başınıza ya da ailenizin başına geldiğinde önemli haline gelen durumları aşın eminim bana olan anneniz kardeşinize olsa şimdi burda yakıcam yıkıcam nereye şikayet ederim bu şerefsizi die yazıo olurdunuz

son olarakta genelleme yapmadım polisler demedim tek bi polis üzerinde durdum 

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

olay nerelere  kadar  gelmıs  hocam aut  yapın artık  su konuyu 

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

olay nerelere  kadar  gelmıs  hocam aut  yapın artık  su konuyu 

e hocam olacağı oydu zaten.burada çok az bayan üye var, burdaki çoğu abazanın gözünden bakınca normal karşılanmış ve fazlaca alay edilmiş :| bencede aut

Toplam Hit: 15523 Toplam Mesaj: 110