Bunu Polis Yapıosa Sivil Ne Yapmaz
-
retrem bunu yazdı:
-----------------------------
poliste insan onunda var.genelleme yapmaya gerek yok
-----------------------------hoca bunun savunması yok o üniforma üstündeyken Emniyet teşkilatını temsil eder
aynen askerdeyken biz araç muhafızı çıkıyorduk bir arkadaşla gelen geçene bakıyor o yüzden çocukla kavga ettik başka zaman ne bok yersen ye dedim üstünde üniforma varken elinde silah varken sen Türk askerini temsil ediyorsun onun gibi davran dedim çocuktan ses yok :D
sorumluluk alacaksın hacı
-
Hırsızı dördüncü kattan attım diye beni suçlu çıkarmıştı polis, ben de atmadım ayağı takılıp düştü diye direttim ifademi de zorla işkence altında verdiğimi söyledim, iki mahkemede zor kurtardım paçayı, hırsız polisin nenesinin bilmemneyi çıktı uzaktan akrabası, hiç sevmem polisin şu tavırlarını :| evin içine bakmak ne lan, vurursun kapıyı usturuplu şekilde davet edilirsin, çıkarırsın ayakkabılarını bakarsın gidersin.
-
cinsiyet meselesi bu polis doktor avukat mimar vs farketmez :|
-
DJ_Alper bunu yazdı:
retrem bunu yazdı:
poliste insan onunda var.genelleme yapmaya gerek yok
-----------------------------hoca bunun savunması yok o üniforma üstündeyken Emniyet teşkilatını temsil eder
aynen askerdeyken biz araç muhafızı çıkıyorduk bir arkadaşla gelen geçene bakıyor o yüzden çocukla kavga ettik başka zaman ne bok yersen ye dedim üstünde üniforma varken elinde silah varken sen Türk askerini temsil ediyorsun onun gibi davran dedim çocuktan ses yok :D
sorumluluk alacaksın hacı
alperim bu dediğine bişey denmez haklısında zaten herkez üstündeki üniformaya göre hareket etse ne irwa bu konuyu açardı nede tayyip topicleri görürdük (: -
ellife bunu yazdı:
-----------------------------doktora gidince muayene ediyorum diye .... :) ozaman onada kabul
sana narkozu verince tecavüz etsin ben erkeğim desin ... :|
-
hocam fazla rahatsız olduysan git suç duyurusunda bulun
kimse çıkartırlar meydana hemen
yok gençtir polistir acemidir hem pekte bişey görmedi dersen salla gitsin yapcak bişe yok.
-
rezil etseydin iyice bağır çağır millet dışarı çıkardı felan bide şikayet olay tamamdı.
-
Bu espiri yapmazsam ölürüm;
Kedidir o kedi.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ellife bunu yazdı:
-----------------------------doktora gidince muayene ediyorum diye .... :) ozaman onada kabul
-----------------------------hah :D onu yapanda vardir burasi Turkiye :|
-
ellife bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ellife bunu yazdı:
-----------------------------hah :D onu yapanda vardir burasi Turkiye :|
-----------------------------postada böyle bir haber vardı bayağa oldu bulursanız ekleyin :| çok enteresandı bademcik ameliyatına giren kadın hamile çıkmıştı galiba, yanlış da hatırlıyor olabilirim :|