Bunu Polis Yapıosa Sivil Ne Yapmaz
-
Malesef birçok polis yetkiyi kötüye kullanıyor.. büyük geçmiş olsun irwa, daha kötüsü olmamış şanslısın..
-
bugraok bunu yazdı:
-----------------------------
burda polisin savunulacak hiç bir şeyi yok arkadalar.
tamam hoşlanmış olabilir bişey olabilir. ancak yaptığı şey abes camdan dikiz atmak. bunu yapmak direk olarak suçtur arkadaşım ister polis ol ister asker ister kaymakam istersen savcı!!!
insanların mahremine izinsiz olarak dalmaktır bunun adı başka birşey değil!!!
-----------------------------Suçu kastederken ahlaki,etik açıdan değindin herhalde...
Yoksa bakmak suçsa, magazin muhabirlerinin,kameramanlarının alayının çoktan ağırlaştırılmış müebbet alması lazımdı...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
E hacı neden gitmedin emniyete yada karakola direk ? Yada gir emniyetin sitesine direk yaz şikayet bölümüne olayı.. Bence bırakma peşini. mına kodumunun gavatına bak sen hadi erkek olsan neysede kızsın bide :S
-----------------------------puahahahh erkek olsan neyse lafa bak :)
-----------------------------E adam oğlancı olamaycağına göre erkek olsan neyse eet ,)
-
irwa bunu yazdı:
ellife bunu yazdı:
cinsiyet meselesi bu polis doktor avukat mimar vs farketmez :|
-----------------------------hacı ben cinsiyet ws tanımam kalkıp kimse de benim mabedimi gözetleyemez bu nası bi anlayıştır ister erkek olsun ister kadın herkes saygısını gstericek özel mülk die bişi war
-----------------------------..... diyosan eğer müride, hoop dur bakalım sen orda memur. gel bi saniye, ver yaka numaranı ver ver. hadi gülegüle.
diyecektin yollayacaktın tıpış tıpış. onun arkasından gidicektin karakola böle böle bi olay var. ahanda bu yaka numaralı meemur böle bişi yaptı. nasıl bir ahlaktır, nasıl bir memurluktur bu diyip iki çingar tamamdır seni susturmak için ellerinden geleni yaparlardı. bide inanmıyosanız getirin yüzleştirin diyecektin.
burdan ahkam kesmekle sorunu çözemezsin, sadece sinirini artırırsın.
-
irwa bunu yazdı:
hala elim ayağım titrio nası bi memleketteyiz anlamış deilim
sabah markete giderken bi polis arabası beni görünce durdu ewimin çaprazına gitti orda da durdu önemsemedim herneyse ewi temizledim az uyumak istedim uzandım gözlerimi bi açtım bi polis odamın penceresinden bana bakıo (bizim ew müstakil ) noluo dierek fırladım yataktan yok çewrede hırsızlık olmuş onu araştırıomuş benim odamda beni izleyerek mi araştırıosun dememe kalmadan kaçtı gitti bu nası bi araştırmadır ben o odada uygunsuzda uyuyabilirim tanrıya şükür ki normaldi kıyafetim ne yapıcağımı şaşırdım bide genç polis yuh diorum
-----------------------------Koyu kısımlarda pekiştirme yapayım derken anlatımı batırmışsın kusura bakma...
Odada uygunsuz uyuyabilirim verisi gereksiz, "bi de genç polis" yanlış önerme ( "bi de yaşını almış polis, evli polis" desen tutabilitesi vardı. )
Ben de Yuh diyorum Polise senin anlattığın gibi yaptıysa, Dikkat et sen de " BURASI TÜRKİYE" ; her şey umduğun gibi gerçekleşmeyebilir...
-
bu yeni polislerin %90 ı adam değil, mal mal insanlara uniforma verdiler, bir baltaya sap olamayan sözü dinlenmeyen gerici mahlukat kendini üniforma içinde bir bok sanıyor yaşlı yaşlı insanlara artislik taslıyorlar ona buna karışıyorlar cevap verdiğinde -klasik sinirliyim polisim- bakışı atıyorlar, boş boş insan çoğu.
-
yapmış bi cahillik işte mazur gör bu ara referandum var ya sıkıştırıyolar demekki :D
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
bugraok bunu yazdı:
tamam hoşlanmış olabilir bişey olabilir. ancak yaptığı şey abes camdan dikiz atmak. bunu yapmak direk olarak suçtur arkadaşım ister polis ol ister asker ister kaymakam istersen savcı!!!
-----------------------------Suçu kastederken ahlaki,etik açıdan değindin herhalde...
Yoksa bakmak suçsa, magazin muhabirlerinin,kameramanlarının alayının çoktan ağırlaştırılmış müebbet alması lazımdı...
-----------------------------evlerinin içlerini görüntülemiyorlar onlar hocam.
ben suç diye biliyorum (yanlışım olabilir)
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
bugraok bunu yazdı:
-----------------------------Geçmiş olsun irwa. Okuyunca üzüldüm.
irwa şikayetçi olsaydı ne olurdu?
Polisin yaptığı ayıptan öte suçtur. özel hayatın ihlali diye geçer. Cezası 300-400 tl. Ancak bunu yapan bir kamu görevlisi olduğu için idari ve/veya adli soruşturma açılır. Daha da üstüne gidilirse Tck 421'den hapis cezasına, meslekten mene kadar yolu var. Hakkında bu tip bir soruşturma açılan kamu görevlisinin ilerisi için de , örn. terfi vb., yolu kesilmiş olur.
irwa polisi görür görmez öldürseydi ne olurdu?
5 yıl yatıp çıkardı.
irwa artık ne yapmalı?
Evlenip üst katlara taşınmalı.
-
yanlışım yokmuş :)
tekrardan geçmiş olsun irwa