Bunuda Gördük Parayla Online Film İzletiyorlar
-
Başlık Herşeyi anlatıyor bence , Direk Linki veriyorum şaka gibi.
https://www.muvizi.com -
Hayret Bişey Yahu, Bunu Ortalık Bedava Online Film Oynatan Siteler Varken Yapmışlar... Merak Ettiğim Müşterileri Varmıdır Acaba. :)
-
adamları terbik ediyorum. diğer sitelerdeki gibi lanet reklamlar yok diğer parta tıklayınca açılan yeni sekmeler yok film başlamadan önce çıkan reklamlar yok ohh iyiymiş la
-
MUViZi, tamamen yasal bir film platformudur. MUViZi'deki tüm filmlerin gösterim hakları; 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu esaslarına uygun şekilde hak sahiplerinden alınarak, kullanıcılarımıza ulaştırılmaktadır.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
MUViZi, tamamen yasal bir film platformudur. MUViZi'deki tüm filmlerin gösterim hakları; 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu esaslarına uygun şekilde hak sahiplerinden alınarak, kullanıcılarımıza ulaştırılmaktadır.
Site Seninmiş Gibi Söyledin. :)
-
gayet olumlu bir gelişme , yıllardır sayıklayıp durdukları telif hakları karınağrısı için bundan başka da bir çözüm yok
shockman yine ahkamını giydirmiş gerçi ama bedava siteler reklamdan virüsten geçilmiyor ayrıca her an kapatılabilirler sonra dinler durursun 9 yaşındaki çocuğa torrent şoku gibi haberleri , ayrıca yaptıkları fikir eserini çalıp satışından para kazanmak yani hırsızlık denilirken okadarda haksız sayılmazlar.
izleyicide izlemek istediği her filme 15-20 tl verecek, her aldığım albüme para bayılacaksam ohooo para mı dayanır ona diyerek korsana yöneliyor doğal olarak.
yıllar önce söylemiştim , film müzik ebook vb fikir eserlerini makul bir fiyattan , örneğin burada olduğu gibi 3-4 tl dan satsınlar , yapımcı da izleyicide memnun olsun , bunun 1 tl sı da hakkıdır diye yapımcıya sanatçıya gitsin
devlet de boş bırakmaz 3-5 kuruş vergisini de alır , tamam işte herşey yolunda ...
ayrıca sansür teranesi de ortadan kalkar , kimliğini belirtirsin şifrenle birlikte izleyebileceğin filmler/diziler ona göre seçilir
-
xzxz bunu yazdı
gayet olumlu bir gelişme , yıllardır sayıklayıp durdukları telif hakları karınağrısı için bundan başka da bir çözüm yok
shockman yine ahkamını giydirmiş gerçi ama bedava siteler reklamdan virüsten geçilmiyor ayrıca her an kapatılabilirler sonra dinler durursun 9 yaşındaki çocuğa torrent şoku gibi haberleri , ayrıca yaptıkları fikir eserini çalıp satışından para kazanmak yani hırsızlık denilirken okadarda haksız sayılmazlar.
izleyicide izlemek istediği her filme 15-20 tl verecek, her aldığım albüme para bayılacaksam ohooo para mı dayanır ona diyerek korsana yöneliyor doğal olarak.
yıllar önce söylemiştim , film müzik ebook vb fikir eserlerini makul bir fiyattan , örneğin burada olduğu gibi 3-4 tl dan satsınlar , yapımcı da izleyicide memnun olsun , bunun 1 tl sı da hakkıdır diye yapımcıya sanatçıya gitsin
devlet de boş bırakmaz 3-5 kuruş vergisini de alır , tamam işte herşey yolunda ...
ayrıca sansür teranesi de ortadan kalkar , kimliğini belirtirsin şifrenle birlikte izleyebileceğin filmler/diziler ona göre seçilir
Ne Edeyim Yazasım Var Hocam. :)
-
tivibu, turkcell tv vs..'de de var.
-
+ biraz daha olayın genişlediğini düşünürsek , burada kıymetli sanat eserleri doğrudan izleyicinin tercihi ile seçilir olacaklar
yani medyanın burnumuza izleyin diye soktuğu abuksubuk holivut filmleri yerine , taktir ettiğimiz yönetmen ve sanatçıların , değer verilecek senaryoları bizzat izleyicisi tarafından desteklenmek imkanı bulacak.
o vakit şu an gözlerden ırak tutulan, klasik olabilecekken silinip giden eserler bile taktir edilip değer kazanacak.
-
Türkiye'de bi cacık olmak hocam dediklerin güzel hoş ama boş yani.
-
Benzer bir siteye, mubi.com'a üyeyim epeydir, verdiğim paradan hiç pişman değilim. Her gün yeni bir film, reklamsız, kaliteli, hızlı. Alternatif, benim kendi kendime zor bulacağım güzel filmler veriyor, seçme düşünme derdi yok, hemen hemen ne verse güzel oluyor. Pop-uplardan, indirdiği filmleri dvdye kaydetmeye çalışmaktan, alt yazı senkronizasyonu o bu şu yapmaktan bıkmış insanlar için güzel seçenekler. Ben destekliyorum.