Bunuda Gördük Parayla Online Film İzletiyorlar
-
Korsana o kadar alıştıkki bunlar garip geliyor. :) Ayrıca bkz: iTunes'un Avrupa'daki yaygınlığı ve ona yapılan harcamalar. Keşke Steve Jobs'ın müzik sektöründe yaptığını film sektörüne aktarabilecek bir babayiğit çıksa. Ama sistem bu şekilde, bu site gibi olmayacak. Direk vizyon filmleri de dahil olmak üzere satın alıp izleyebileceksin. Güzel olurdu.
-
ErotikPanda bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Benzer bir siteye, mubi.com'a üyeyim epeydir, verdiğim paradan hiç pişman değilim. Her gün yeni bir film, reklamsız, kaliteli, hızlı. Alternatif, benim kendi kendime zor bulacağım güzel filmler veriyor, seçme düşünme derdi yok, hemen hemen ne verse güzel oluyor. Pop-uplardan, indirdiği filmleri dvdye kaydetmeye çalışmaktan, alt yazı senkronizasyonu o bu şu yapmaktan bıkmış insanlar için güzel seçenekler. Ben destekliyorum.
Paypal la olsaymış iyimiş. kredi kartı bilgileri verilmez ki şak diye :|
Ben bir indirim kodu bulmuştum ayrıntısını hatırlamıyorum da denk gelirsem paylaşayım, yıllık üyelik 20 liraya geliyordu ve ödemeyi kodu aldığın yere yapıyordun doğrudan siteye değil.
izzmarit tarafından 30/Kas/12 11:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Güzel sistemmiş. Bugün sevdiğiniz bir filmin orjinal DVD ya da BluRay'ini almaya kalksanız en az 20-30 lira para verirsiniz. İnternet üzerinden aracı olmadan bu iş çok daha ucuz oluyor. Aslında, bu şekilde satın alınmış filmi arşive alındıktan sonra indirip kendi arşivimize ekleme şansımız olsa da internet zorunluluğundan kurtulsak daha iyi olurdu aslında :P Ne de olsa burası Türkiye, internete her daim ulaşamayabiliyorsunuz, ulaşsanız da size yetecek hızda olmayabiliyor :P