folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bunuda Gördük Parayla Online Film İzletiyorlar

Bunuda Gördük Parayla Online Film İzletiyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı

MUViZi, tamamen yasal bir film platformudur. MUViZi'deki tüm filmlerin gösterim hakları; 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu esaslarına uygun şekilde hak sahiplerinden alınarak, kullanıcılarımıza ulaştırılmaktadır.

Site Seninmiş Gibi Söyledin. :)

Adam sitenin sahibi çaktırmıyo :)

xxx
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Wallaha kurum değilde kişiye özel siteyse helal olsun.

İşten eve geldiğimde güzelde bir film varsa sağdan soldan fışkıran reklamlarla dolu görüntü kalitesi ne bok olduğu belli olmayan siteleremi giricem ?

yada bi film eyfi için yok torrent yok turbo bit onumu bekleyecem ?

AYrıca dikkat ettinizmi görüntü kaliteleri hd ve alt yazı seçenekleri izleme dili seçeneği felan hepsi standart yani tam bir film keyfi.

3 lirada fazla birşey değil açıkcası. sinemaya gidip 10 lira vereceğime bilgisayarı televizyona bağlar evde sinema keyfi yaşarım 3 tl ye.

Adam kurmuş projeyi kazanıyor.

içinizdeki warezci beleşçi insandan bi sıyrılın ( genel anlamda diyorum tamamen değil tabiki ) biraz kaliteli şeylere yönelin lan tat almayı bilin :|

iLLuMiNaTi tarafından 28/Kas/12 13:00 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İsteyen alır istemeyen almaz daha ötesi yok,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Valla Söylediklerinize Baktımda Haklısınız Yahu, Birde Bunu HDMI Üzerinden Tv Ye Bağlarsak Evde Ailecek Film Seyretme Keyfide Yaşarız..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Benzer bir siteye, mubi.com'a üyeyim epeydir, verdiğim paradan hiç pişman değilim. Her gün yeni bir film, reklamsız, kaliteli, hızlı. Alternatif, benim kendi kendime zor bulacağım güzel filmler veriyor, seçme düşünme derdi yok, hemen hemen ne verse güzel oluyor. Pop-uplardan, indirdiği filmleri dvdye kaydetmeye çalışmaktan, alt yazı senkronizasyonu o bu şu yapmaktan bıkmış insanlar için güzel seçenekler. Ben destekliyorum.

her filme 4 lira versen ayda 120 lira yapar :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Benzer bir siteye, mubi.com'a üyeyim epeydir, verdiğim paradan hiç pişman değilim. Her gün yeni bir film, reklamsız, kaliteli, hızlı. Alternatif, benim kendi kendime zor bulacağım güzel filmler veriyor, seçme düşünme derdi yok, hemen hemen ne verse güzel oluyor. Pop-uplardan, indirdiği filmleri dvdye kaydetmeye çalışmaktan, alt yazı senkronizasyonu o bu şu yapmaktan bıkmış insanlar için güzel seçenekler. Ben destekliyorum.

siteye bayıldım hocam.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Paypal la olsaymış iyimiş. kredi kartı bilgileri verilmez ki şak diye :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

netflix, itunes

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Filmin adresi POCTO

Zamanı durduramazsın.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Eğer vizyon filmleri kısa sürede ekleniyorsa güzel bir site, problem nerede ?

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 3982 Toplam Mesaj: 34