Bunuda Gördüm Ya Artık! >>
-
firlar firlar oda olur belki birgin bellimi olur ama kizada yuhyani miletin onunde bunla kim evlenirki
burda holandada rezil cok a q spora gittim salona iste bitti soyunma odasina girdim icerde dus var genc yasli hepsi anadan dogma geziyorlarya bide normal diyorlar saunaya gidecekti dedim iste boyle ciplaklarmi dedim vet tabiki dedi bende gitmedim bana antik dediler a q bende antiginizede sizede gitmiyorum iste dedim rezillerya babasi cocugunun yaninda dal tassak a q bune yaa kadinlarda ayniymis kiz arkadas dedi -
Norveç'in Kristiansand şehrinde her yıl düzenlenen Quart festivalinde konser sırasında bir kadın ve bir erkek aniden çırılçıplak soyunup binlerce kişinin önünde seviştiler. Tommy Holm Ellingsen (28) ve Leona Johansson (21) adlarındaki çift, sözkonusu 'eylemi' yağmur ormanlarına dikkat çekmek için yaptıklarını söylediler. Tabii bu arada çiftin 'çevreci eylemi' en çok konseri veren Kristopher Schau ve orkestrasına yaradı.
-
vaay şerefsizler..!bunlar mı bize barbar diyenler?bunlar taa a.q.yum ben
-
yoq hojalar ben bu böyle bi olayın türkiyeye fırlayacağını zannetmiyorum.. çünkü böyle bi olayı türkiye kaldırmaz zaten... götü yiyipte yapacak olanları linç etmek bi yana... amuha kyimm.. ortalık çokk fena olur bea.. düşünemiyorum dahasını...
-
aslinda dogru diyosun o adamdan sonra okadinin ve admin ustunden 100 lercedaha adam gecerha :d
-
töbe töbe vay be okadar kişi önündede olurmu yav seyircilere yazık...
-
Lan o bu degil adam erken bosalmis.
-
Bilader Türkiye'de böle şeyler oluyo,ama biz görmüyoruz!O partilerde,hani hep izleriz ya yabancılar şaapar-onlar bizdede oluyo!herkesin ortasında!biz görmüyoz.ama merak etmeyin yakında sokaktada olcak!
-
Mesaj Musket tarafindan 23 Mayis 2006 (Salı) tarihinde yazildi.
Lan o bu degil adam erken bosalmis.
-----------------------------------------------------------------------
Sahne heyecanı abisi :D :D -
Abu size ne adam nerde istiyosan siker kiz akadasini... Gormek istemiyosaniz gitmezsiniz o konsere, ben abd deyim, burda insanlar utanclik fln olayini asmis durumda, daralmayin daraltmayin abu. Turkiye ozgur bi ulke, mesela ben karacarsaf giyenlerin asilmasini istiyorum cunku benim huzurumu bozuyo ocu gibi onlari gorunce, ama ozgurluk baskasina zarar vermeden yasamaktir, adam eger senin kiz arkadasinla yatmiyosa bulasamazsin, hatta senin kiz arkadasinla yatiyosa da bulasamazsin, eger kiz arkadasin orospuysa o senin sucun. Yani takilip laf atmayin ona buna, "Yasasin Ozgurluk"
Bulasmiyim polemige girmiyim demistim daha once ama su anda sarhosum ( :
Toplam Hit: 13712 Toplam Mesaj: 47