Bunuda Gördüm Ya Artık! >>

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    firlar firlar oda olur belki birgin bellimi olur ama kizada yuhyani miletin onunde bunla kim evlenirki

burda holandada rezil cok a q spora gittim salona iste bitti soyunma odasina girdim icerde dus var genc yasli hepsi anadan dogma geziyorlarya bide normal diyorlar saunaya gidecekti dedim iste boyle ciplaklarmi dedim vet tabiki dedi bende gitmedim bana antik dediler a q bende antiginizede sizede gitmiyorum iste dedim rezillerya babasi cocugunun yaninda dal tassak a q bune yaa kadinlarda ayniymis kiz arkadas dedi

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    liam_angelus
    liam_angelus's avatar
    Erkek
    Norveç'in Kristiansand şehrinde her yıl düzenlenen Quart festivalinde konser sırasında bir kadın ve bir erkek aniden çırılçıplak soyunup binlerce kişinin önünde seviştiler. Tommy Holm Ellingsen (28) ve Leona Johansson (21) adlarındaki çift, sözkonusu 'eylemi' yağmur ormanlarına dikkat çekmek için yaptıklarını söylediler. Tabii bu arada çiftin 'çevreci eylemi' en çok konseri veren Kristopher Schau ve orkestrasına yaradı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    vaay şerefsizler..!bunlar mı bize barbar diyenler?bunlar taa a.q.yum ben

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    yoq hojalar ben bu böyle bi olayın türkiyeye fırlayacağını zannetmiyorum.. çünkü böyle bi olayı türkiye kaldırmaz zaten... götü yiyipte yapacak olanları linç etmek bi yana... amuha kyimm.. ortalık çokk fena olur bea.. düşünemiyorum dahasını...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    aslinda dogru diyosun o adamdan sonra okadinin ve admin ustunden 100 lercedaha adam gecerha :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    töbe töbe vay be okadar kişi önündede olurmu yav seyircilere yazık...

l enfer c est les autres Sartre ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lan o bu degil adam erken bosalmis.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Bilader Türkiye'de böle şeyler oluyo,ama biz görmüyoruz!O partilerde,hani hep izleriz ya yabancılar şaapar-onlar bizdede oluyo!herkesin ortasında!biz görmüyoz.ama merak etmeyin yakında sokaktada olcak!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yigiter
    yigiter's avatar
    Erkek
    Mesaj Musket tarafindan 23 Mayis 2006 (Salı) tarihinde yazildi.
    Lan o bu degil adam erken bosalmis.
    -----------------------------------------------------------------------

Sahne heyecanı abisi :D :D

Googledan beni arayıpta buraya kadar gelen insanoğlu sözüm sana; her hakkı saklıdır :P
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abu size ne adam nerde istiyosan siker kiz akadasini... Gormek istemiyosaniz gitmezsiniz o konsere, ben abd deyim, burda insanlar utanclik fln olayini asmis durumda, daralmayin daraltmayin abu. Turkiye ozgur bi ulke, mesela ben karacarsaf giyenlerin asilmasini istiyorum cunku benim huzurumu bozuyo ocu gibi onlari gorunce, ama ozgurluk baskasina zarar vermeden yasamaktir, adam eger senin kiz arkadasinla yatmiyosa bulasamazsin, hatta senin kiz arkadasinla yatiyosa da bulasamazsin, eger kiz arkadasin orospuysa o senin sucun. Yani takilip laf atmayin ona buna, "Yasasin Ozgurluk"

Bulasmiyim polemige girmiyim demistim daha once ama su anda sarhosum ( :
Toplam Hit: 13712 Toplam Mesaj: 47