Bunuda Gördüm Ya Artık! >>
-
arkadaşlar ben işte oldugum ıcın ızleyemıyorum arkamada bır suru muhendıs var sız anlatırmısınız nedır bu konserın aslı:)
-
şimdi hoca iki tane genç var.bi baktık kız soyundu erkekte soyundu.
ulan erkek tokmağı sallamaya başlamazmı.dedik bunun sonu hayır deil.dediğimiz gibide oldu.milletin önünde mala vurmaya başladı adam dog style de:D
bi yandanda aynı sahnede öbür adamlar konser verio falan öle işte
ayrıca hiç bulaşmaz falan demeyin biz o kadar özenti bi milletizki yakında görürsünüz rockcı ipnelerden çıkar anca böle pislikler onların konserinde adam bi yandan mala vurur bi yandan şarkısını söler -
eyvallah kardeş ya harbyden pislik bu rock cılar rap hıp hop dururken bak en karızma muzızk cesıdı ıste rockcılarınn mal vuruyorlar gorduk:):) acık hava da:)
-
bunlar sadece rock kültüründe yok emin ol..rap kültüründe de var örneğin 50 cent in en basit clibi ne bak hepsi buna yaklaşık şeyler..daha buna benzer örnekler var tabi...
-
Aslın da eylem dıkkat cekıcı bakın bız taa allahın turkıyesınden bıle haberımız oldu .)
-
Dead_Bodies aga demişki:
bunlar sadece rock kültüründe yok emin ol..rap kültüründe de var örneğin 50 cent in en basit clibi ne bak hepsi buna yaklaşık şeyler..daha buna benzer örnekler var tabi...
------------------------------------------------------------------------
Aga rap in içinde böyle bi olay yoktur.Zaten 50 Cent şu anda RMB söylüyor.RMB de fazlasıyla kızlar,para,sex,eğlence vs. ye dayalı sözler içerir.Bu konserdeki iki kişiye de söyleyecek birşey bulamıyorum.Hadi bunlar bi ayıp yapıyorda o konserde kalmaya devam edip bunları izleyen-dinleyen insanlar da aynı ayıba ortak oluyorlar.Benim yaşama şeklim,aile yapım vs. bu tarz şeyleri kaldırmaz.Onlarınki kaldırıyorsa da birşey söylemeye hakkım yok sanırım.. -
ulaa arakdaş sölemiştide ben inanmamıstım yuh a.q ne lan bu resmen vuruyor millette ağzını açmıs izliyor harbi bölüm başlıgıyla tam anlamıyla uyuyoR.İĞRENCÇÇÇÇ
-
Musket yazmış:
----------------------------------------------------------------
Abu size ne adam nerde istiyosan siker kiz akadasini... Gormek istemiyosaniz gitmezsiniz o konsere, ben abd deyim, burda insanlar utanclik fln olayini asmis durumda, daralmayin daraltmayin abu. Turkiye ozgur bi ulke, mesela ben karacarsaf giyenlerin asilmasini istiyorum cunku benim huzurumu bozuyo ocu gibi onlari gorunce, ama ozgurluk baskasina zarar vermeden yasamaktir, adam eger senin kiz arkadasinla yatmiyosa bulasamazsin, hatta senin kiz arkadasinla yatiyosa da bulasamazsin, eger kiz arkadasin orospuysa o senin sucun. Yani takilip laf atmayin ona buna, "Yasasin Ozgurluk"
----------------------------------------------------------------
Yazılarını beğenirdim sevilen biriydin, bu yazınla ne kadar kansız olduğunu ispatladın. Özgürlüğe karışmıyorum ama kara çarşaflı kadınlara laf attığın için kendimi tutamadım. Anlıyamıyorum bu kadar açıklık saçık gezenler erkekleri tahrik edecek şekilde giyinmesi dahamı güzel? Sanane onlar nammuslu nammuslarını koruyor başka erkekleri tahrik ederek günaha girmemek girdirmemek istiyor? seni ne ilgilendiriyorki asmak istiyorum fln laf ediyorsun. Bu ülkede herkez istediği gibi giyinir özgürlük varsa herkeze EŞİT DAVRANILIR! Siz ve sizin gibi devletin başındaki yönetimin a.k hadi şeriat devleti kurmak istiyenleri assınlar ama işiniz gücünüz masum insanlarla uraşmak
Atatürk özgürlüğü ilan etmiştir!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
-
Doğaçlama bir konser olmuş kanımca :P
-
KIVILCIM, abim ben kara carsaflilari sevmedigimi soylemisim. Bence Demokrasi ve Ataturkculuk karsiti insanlar, ama lafim yok giyen giyer. Ozgurluk budur, ben ne kadar sevmesem de, benim gozumde Kizilay/Taksim in ortasinda kari sikmekle esdeger de olsa lafim yok, cunku o onlarin ozgurlugu. ( Ki karacarsaf giymek hukuken yasak )
Bundan onceki yorumun icin de tesekkurler.
Toplam Hit: 13713 Toplam Mesaj: 47