Bunun Atindaki Piskolojik Nedenler Nelerdir ? Piskolojik Midir ? Ve Çözüm ?
-
Hacilar sorunu buldum sanirim :) simdi tekrar kardesimin yanina gittim,bu sefer bana sen gelme git,sende onlarla isbirligi yaptin dedi...naptim dedim onlar kim dedi...sakallarinizla beni bogdunuz elinzde tesbihleri salliyordunuz dedi :) ...gulmekten oldum ,sonra aglamaya basladi niye guluyorsun diye pederden firca yedik gecenin bi yarisi :) ...miting'i izledi bugun o ters tepti herhalde :)
-
compü yoksa sendemi adnan oktarcı oldun çocuktan al haberi diye boşuna dememişler...
-
Yok haci :) ben sakallarimida kestim nerden ciktiysa :) neyse yarin ben bizim ufakliga Takva'yi izletim :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Yok haci :) ben sakallarimida kestim nerden ciktiysa :) neyse yarin ben bizim ufakliga Takva'yi izletim :)
-----------------------------
zuıhahahaha :D hocam onalrda daha pis sakal var çocuk iyice dağılmasın. -
guven kıraçın amigo edasıyla cemaati coşturuşuna yarıldım ya :)))
bu arada gecmiş olsun 7.sınıfa giden birinin bu kadar korkmasını anlam veremedim ben..ben de korkardım ama tee ilk okulun ilk zamanlarında..
-
abi tam kesin deil 100 de 90-80 denior ama şöyle bir bilgi vereyim sana
sağlaklarda kesin olarak hatırlanan bilgiler beynın sol lobunda tam olarak hatırlanmayan bilgiler beynın sağ lobunda bulunuor
eğer kardeşine soru sorarken (sağlaksa) annatırken sağ yada sola bakarak bişiler cıkartabilirsin belki...solaklarda tam tersi...
bu arada herkes aynı bunyede deil...ben tek başıma korku filmi seyredemem ve tek başıma kaldıgımda olucaklar die düşündüğümden korkarım ve buyuzden karanlıktanda tırsıorum arada aklıma gelirse...ışık acık uyutmayıdeneyebilirsin....sakın ama sakın korku filmleri seyrettirme...saten kucuk cocuklara seyrettirilmemeli bence +16 fln hesabı dogrudur kanımca...
birde uykusunu getirebilirsin istersen...cok yorulunca ister istemez yıgılıcaktır yatağa...koştur evi temizlet vs yor onu...spor yaptırabilirsin misal...
benım aklıma bunnar gelior eğer bişiler daha istersen bakarım okudugum kitaplardan daha ince şeyler...tekrar geçmiş olsun
-
Ayetel Kürsi Okuyunca vazifeli 2 melek onu korumaya gelir. bu yazdığının okurken Allah belamı versin ki gözümden yaş geldi. ben bunun sebebini "3harflilere" bağlıyorum. böyle başka vak'alar yaşadım daha önce. yani bne değil de tanıdıklar filan. daşak maşak geçmiyom gerçekten diyorum ki cin filan olabilir. çok sık olduğu zamanlarda ona abdest aldırmayı dene abi. ve başarabildiğin kadar laf almaya çalış ondan. mesela psikolog gibi sorular sor ve ne olduğunu irdelemeye çalış. de ki mesela ne yapmanı istiyolar, nasıl birşeyler vsvs... Allah kolaylık versin. korkmayın, onu da korkutmayın. Allah'a sığın, tek yardımın O'ndan geleceğini fian anlayacağı tarzda anlat. geçer yani böyle şeyler. bazı çocuklarda oluyor böyle şeyler. büyüyünce geçiyor.
-
hocam sen kardeşini al dogru bi psikologa git. hemen ilgilenin cocukla abionemli biseyi fln vardır belki - ki yetrince onemli gozukuyo-
-
cin diyecem de hurafe felan ayakları yapacanız :) ama adam gibi bir muska neyim yaptırın adana da varmıdır sağlam adam bilmiyom ama hatırlıyorum korku için yazılan dualar vardı. hem bir de 7. sınıfta ki bir birey televizyondan o denli etkilenip uykulardan fırlamaz. önce psikiyatra götür. baktın beceremedi çok fazla ilaçda kullandırtma kıza çünki o ilaçlar insanı beter ediyor dengesi bozuluyor adamın. olmadı bilgili bir hocaya götür. çok ciddiyim bak
-
evet doğrudur. sağlam ve inançlı bir adma götür. denemekte fayda var