folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bunun Atindaki Piskolojik Nedenler Nelerdir ? Piskolojik Midir ? Ve Çözüm ?

Bunun Atindaki Piskolojik Nedenler Nelerdir ? Piskolojik Midir ? Ve Çözüm ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hacilar sorunu buldum sanirim :) simdi tekrar kardesimin yanina gittim,bu sefer bana sen gelme git,sende onlarla isbirligi yaptin dedi...naptim dedim onlar kim dedi...sakallarinizla beni bogdunuz elinzde tesbihleri salliyordunuz dedi :) ...gulmekten oldum ,sonra aglamaya basladi niye guluyorsun diye pederden firca yedik gecenin bi yarisi :) ...miting'i izledi bugun o ters tepti herhalde :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    compü yoksa sendemi adnan oktarcı oldun çocuktan al haberi diye boşuna dememişler...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yok haci :) ben sakallarimida kestim nerden ciktiysa :) neyse yarin ben bizim ufakliga Takva'yi izletim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Yok haci :) ben sakallarimida kestim nerden ciktiysa :) neyse yarin ben bizim ufakliga Takva'yi izletim :)

-----------------------------
    zuıhahahaha :D hocam onalrda daha pis sakal var çocuk iyice dağılmasın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

guven kıraçın amigo edasıyla cemaati coşturuşuna yarıldım ya :)))

bu arada gecmiş olsun 7.sınıfa giden birinin bu kadar korkmasını anlam veremedim ben..ben de korkardım ama tee ilk okulun ilk zamanlarında..   

Bu niymiş la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

abi tam kesin deil 100 de 90-80 denior ama şöyle bir bilgi vereyim sana

sağlaklarda kesin olarak hatırlanan bilgiler beynın sol lobunda tam olarak hatırlanmayan bilgiler beynın sağ lobunda bulunuor

eğer kardeşine soru sorarken (sağlaksa) annatırken sağ yada sola bakarak bişiler cıkartabilirsin belki...solaklarda tam tersi...

bu arada herkes aynı bunyede deil...ben tek başıma korku filmi seyredemem ve tek başıma kaldıgımda olucaklar die düşündüğümden korkarım ve buyuzden karanlıktanda tırsıorum arada aklıma gelirse...ışık acık uyutmayıdeneyebilirsin....sakın ama sakın korku filmleri seyrettirme...saten kucuk cocuklara seyrettirilmemeli bence +16 fln hesabı dogrudur kanımca...

birde uykusunu getirebilirsin istersen...cok yorulunca ister istemez yıgılıcaktır yatağa...koştur evi temizlet vs yor onu...spor yaptırabilirsin misal...

benım aklıma bunnar gelior eğer bişiler daha istersen bakarım okudugum kitaplardan daha ince şeyler...tekrar geçmiş olsun 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Ayetel Kürsi Okuyunca vazifeli 2 melek onu korumaya gelir. bu yazdığının okurken Allah belamı versin ki gözümden yaş geldi. ben bunun sebebini "3harflilere" bağlıyorum. böyle başka vak'alar yaşadım daha önce. yani bne değil de tanıdıklar filan. daşak maşak geçmiyom gerçekten diyorum ki cin filan olabilir. çok sık olduğu zamanlarda ona abdest aldırmayı dene abi. ve başarabildiğin kadar laf almaya çalış ondan. mesela psikolog gibi sorular sor ve ne olduğunu irdelemeye çalış. de ki mesela ne yapmanı istiyolar, nasıl birşeyler vsvs... Allah kolaylık versin. korkmayın, onu da korkutmayın. Allah'a sığın, tek yardımın O'ndan geleceğini fian anlayacağı tarzda anlat. geçer yani böyle şeyler. bazı çocuklarda oluyor böyle şeyler. büyüyünce geçiyor.

sanılanın aksine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

hocam sen kardeşini al dogru bi psikologa git. hemen ilgilenin cocukla abionemli biseyi fln vardır belki - ki yetrince onemli gozukuyo-

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    cin diyecem de hurafe felan ayakları yapacanız :) ama adam gibi bir muska neyim yaptırın adana da varmıdır sağlam adam bilmiyom ama hatırlıyorum korku için yazılan dualar vardı. hem bir de 7. sınıfta ki bir birey televizyondan o denli etkilenip uykulardan fırlamaz. önce psikiyatra götür. baktın beceremedi çok fazla ilaçda kullandırtma kıza çünki o ilaçlar insanı beter ediyor dengesi bozuluyor adamın. olmadı bilgili bir hocaya götür. çok ciddiyim bak

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    evet doğrudur. sağlam ve inançlı bir adma götür. denemekte fayda var

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 4313 Toplam Mesaj: 31