folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bunun Atindaki Piskolojik Nedenler Nelerdir ? Piskolojik Midir ? Ve Çözüm ?

Bunun Atindaki Piskolojik Nedenler Nelerdir ? Piskolojik Midir ? Ve Çözüm ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    cin diyecem de hurafe felan ayakları yapacanız :) ama adam gibi bir muska neyim yaptırın adana da varmıdır sağlam adam bilmiyom ama hatırlıyorum korku için yazılan dualar vardı. hem bir de 7. sınıfta ki bir birey televizyondan o denli etkilenip uykulardan fırlamaz. önce psikiyatra götür. baktın beceremedi çok fazla ilaçda kullandırtma kıza çünki o ilaçlar insanı beter ediyor dengesi bozuluyor adamın. olmadı bilgili bir hocaya götür. çok ciddiyim bak
    -----------------------------
    hocam real hocaya katılıyorum. ama etrafta cok salak var, islam bilginiyim diipte gusulsuz gezenler coktur. ii birisini bulursanız muska neyim olur. bide dedigi gibi fazla ilac kullandırtma. ben iki ogun prozac alıyorum - bilen bilir- harbi dengesiz yapıyo insanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    bizimde sınıfta 2 samimi arkdaşım alıyor. normalde aktif çocuklar ama ilacı alınca derste sürekli uyuyolar aq

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    aşık olcak yaştsaysa normaldir : )
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

hocam uyku yapmayan antidepresan yok o yuzden uyumaları normal. en az uyku yapanı prozac.. ve en fazla kullanılanı.. insan icince cogu olayı takmaz oluyo :D uyusturucu gibi bişe yani :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    SAgolun hacilar, piskyatr'e goturecez bakalim ne olacak.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

hoca inşallah gün içersinde olan bi olaya kafasının takılmasındandır da çabuk geçer. Yoksa diğer arkadaşların da dediği gibi uykusunda sıkıştırılıyo da olabilir (inşallah öyle bişey yoktur).

Eğer dediğim gibi bişeyse yatmadan önce "ayet-el kürsi" yi mutlaka okuması gerek. Sen onu imanı kuvvetli bi hoca ya götür de laflasınlar bakim. :D

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Hacı tv seyrederken uykuya daldıysa, o sırada da korku filmi ya da ne bilim korku öğeleri içeren bişey duyduysa bundan kaynaklı olabilir. Uyku esnasında beyin dışarıdan aldığı her veriyi gerçekmiş gibi yorumlar, aşk filmi izlerken uyusa aşık olurmuş belkim :P :). Hayır çünkü selena melena cart curt bunlar insanı bu hale getirmez :). Bence sorun psikoloji kaynaklı, götür bi psikoloğa.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek
    gereksiz bir soru ama merak ettim, kusura kalma. kardeşin kaç yaşında?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    hoca kardeşinin psikolojik bir sorunu olabilir bi psikoloğa götürmekte fayda var, sonra mitingle elinde tesbih olan adamları ben bağdaştıramadım yanlış yazdın herhal. nese kardeşin tv izleyince oradaki sahnelerden etkileniyorsa uzak tutmakta fayda var mazallah matrix i filan izletirsin sonra kalkar camdan filan aatlar :D nese kardeşim PSİKOLOG en ii çözüm allah sabır versin

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

konu eski ama,sonucunu merak ettim.

çözümlendi mi ? 

Toplam Hit: 4309 Toplam Mesaj: 31