Burası İzmir, Haddinizi Bileceksiniz!
-
ekinler dize kadar,dtp gel bize kadarrrrrr , sana bişey göstersem ahmet türk kasıktan dize kadar al bunu alamazmısın, sen nebiçim delikanlısın :A:D varya bu millet gaflet uykusundan daha uyanamadı,bi uyansınlar o zaman görün taşlamayı başa oturtmayı, az kaldı....
-
Arsenikli suyu sek içeriz İZMİRDEN vazgeçmeyiz :D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
CaNNi bunu yazdı:
helal olsun izmirlilere
-----------------------------Katılıyorum..
-----------------------------aynen katılıyorum bende. ha halk uyanıyor demiş birisi alakası yok izmir farkı sadece o kadar.
-
sabah savaş alanı gibiydi, eşrefpaşadan hatay üç yola kadar kapalı çevik kuvvet, polis vardı. her yer cam parçaları. darma dağan etmişler oraları valla. iyi yapmışlar köpeklere. polislerde zaten taşlamalarına mani olmamış. balkonlaradn tüp saksı tencere ne varsa sallamışlar.
BURASI İZMİR
Çanakkale Geçilmez, İzmir Hiç Geçilmez ;)
-
g2k bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
Mhp'li değilim ama Devlet Bahçelinin sözü hoşuma gitti, İstanbul Diyakbakıra benzemez.!
-----------------------------İstanbul'da da toplandılar hoca yüzlerce pkklı, kimse çıkıpta bişey yapmadı. yiyorsa Bursa'ya gelsinler ya Bursalılar analarından doğduğuna bi pişman etsin onları. İzmirlilere de helal olsun bu arada.
-----------------------------Bende istanbulda yaşıyorum. G2K hajım doğru söylüyorsun ama olaya bir de şu boyuttan bak. Onların aramızda elini kolunu sallayarak biz özgürlükten yanayız ot bok diye bağıran halktan adamlar var. İstanbul da pkk dan önce içimizdeki bu hainler çıkıyor karşımıza ki pkk nın istediği de bu iç karışıklıktır. O yüzdendir ki istanbul da pek bu tarz görüntüler ile karşılaşamıyoruz maalesef..
İzmirli kardeşlerim elleriniz dert görmesin... seviyorum izmiri beaa :)
-
o zibidilere rahatça gezme fırsatı sunan hala bunların önünü kesmeyen(hükümet) utansın..
avrupanın kuklalarına iyi yapmış izmirliler..bütün şehirler İZMİR gibi olmalıdır...
-
Polemik olsun diye yazmıyorum, her ne kadar bazı kesimler kabul etmesede ve aynı tepkiyi göstermeselerde / gösteremeseler de,
MİSAKİ MİLLİ SINIRLARI DAHİLİNDE SON SÖZÜ BİZ SÖYLERİZ...
ÜLKÜCÜLER...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Polemik olsun diye yazmıyorum, her ne kadar bazı kesimler kabul etmesede ve aynı tepkiyi göstermeselerde / gösteremeseler de,
MİSAKİ MİLLİ SINIRLARI DAHİLİNDE SON SÖZÜ BİZ SÖYLERİZ...
ÜLKÜCÜLER...
-----------------------------helal yürü be :)
-
Şöyle Kafasına Gözüne Atsalar İyi olurdu.
O kürsüye kanlar içince çıksaydı yavşak.
-
oysa izmir gavur degilmiydi :) bak su gavurun ettigine