Burası İzmir, Haddinizi Bileceksiniz!
-
Şahsen insanların inançları umurumda değil,
İsteyen istediğine inansın, istediğine tapsın.
Asıl olan devletin menfaatidir.
-
misak-i milli de son söz sizinde nedense 28 ağustos da secimde yardım ettiniz :D bunu kimse unutmadı nedenini iyi bilmek lazım
-
warlife bunu yazdı:
-----------------------------
misak-i milli de son söz sizinde nedense 28 ağustos da secimde yardım ettiniz :D bunu kimse unutmadı nedenini iyi bilmek lazım
-----------------------------Muhalefet etmek siyasetin önünü tıkamakmıdır ? Sorun yaratmakmıdır ? Bazıları gibi mecliste oturumu terkedip gitmekmidir ? Meydanı boş bırakıp gitmekmidir ?
Siyaseti çıkmaza sokmakmıdır ? Lütfen bunları karıştırmayalım.
Benim asıl kesteddiğim şey, ülkücü potansiyeldir. Ülkücü taban gerek bbp, gerek demokrat parti ve gerekse akp içinde beklemektedir.
Bunun herkes farkındadır. Keşke aynı reaksiyonları " Bizde vatanseveriz " diyen karşıt görüşlü kardeşlerimizden de görebilsek,
Keşke onlarda bizde burdayız deseler / diyebilseler...
-
tvde kanallar gezerken samanyolu haberde geçen alt yazı "Bu görüntüler izmire yakışmadı" yazısı gördüm hasss.. dedim
yani bukadarda açık açık belli edilmezki satılmış oldugunuz..
-
tıkancaksa tıkıcaksın ama alakası yok
"Muhalefet etmek siyasetin önünü tıkamakmıdır ? Sorun yaratmakmıdır ? Bazıları gibi mecliste oturumu terkedip gitmekmidir ? Meydanı boş bırakıp gitmekmidir ?"
bununla. Bu tarihte bir ilk değil .
Vizyon sahibi bi insan bunun zaten sorun olacağını ve bi cok kapıyı acacağını bilir .
Herkes de biliyordu ama tekrar soruyom neden yardım etti bunu düşünmek lazım -
olivetti bunu yazdı:
tvde kanallar gezerken samanyolu haberde geçen alt yazı "Bu görüntüler izmire yakışmadı" yazısı gördüm hasss.. dedim
-----------------------------:)))
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------samanyoluna gore yakisan hareketler, dagdan inenleri gulle karsilamak falan olabilir. Sanirim
-
arkinfes bunu yazdı:
o rus bu cocuğu hepsi
-----------------------------katılıyorum bu yoruma. o rus , bu çocuğu , şuda piçi hepsini dikmek lazım..
-
http://www.taraf.com.tr/haber/44433.htm
Aq.p vatanseverse, bu adamlar vatanseverse ben vatan hainiyim aq. Hala anadoluda bunları destekleyen Türkleri gördükçe kahroluyorum. Adamların biji apo diye manşet atmadığı kaldı.
Topunuzun aqqqqqqqqqqqq.
-
arkinfes bunu yazdı:
o rus bu cocuğu hepsi
-----------------------------anneleri kötü kadın diyorsun :F