folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burasi Turkiye...

Burasi Turkiye...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------

@crafty: bir gerçek ya da tüzel kişiyi, idareyi dava ettiniz diye ceza kesilmez, tekrarlıyorum.Cezanın sebebi başka birşeydir.

Mahkeme ilamına tekrar bakar mısın, ya da taratıp bana gönderebilir misin?

hocam zaten devleti ne diye mahkemeye verdin diyerekten ceza kesmiyor! ama sırf seni zor duruma düşürmek için olmayan şeylere ceza kesiyor... şimdi mantıklı olarak bir düşün hocam arsan var tapun var devlet tapunu iptal ediyor hop noluyor diyorsun mahkemeye gidiyorsun 12 milyarlık ceza geliyor evine sence ne için gelir bu ceza? durduk yere?

şuan evde değilim hocam 45 gündür fln eve gitmiyorum da kardeşime söleyim o sana evrakları pm ile yazsın evde tarayıcı yok...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geçmiş olsun hocam çok üzüldüm haline

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

BeYaZZZ bunu yazdı:

crafty bunu yazdı:

BeYaZZZ bunu yazdı:

sağlam bı dayın varsa arkanda bes kurus odemeden hersey hallolur ...

haklısın hocam bizim içimize işlemiş amca dayı bulmak... ondan sonrada ülkenin düzelmesini beklicez :)

hocam yanlışmıyım eger bır tanıdıgın yoksa bı suru şey sürerler ama tanıdığın varsa oooo yeğenim hemen halledelim yanlışsam söleyin hoca  herkeze aynı davransalar eşit kimse bu tur yollara başvurmaz...

hocam aksini iddaa etmedim zaten. türkiyede bu akla yerleşmiş bir işin mi var amca dayı bul... anlamadığım hakkım olanı almak için neden amca dayı bulmam gerektiği! sürmesini geç hocam vakti zamanında alınmış bu arsa ama şuanda onu ödeyecek durum olmadığından dolayı mal gidiyor... ondan sonrada bu ülke düzelecek iyi yerlere gelecek nidaları atılıyor kimse kusura bakmasın ama siktin ordan! bu ülkenin düzelmesi için önce halkın zihniyetinin gelişmesi lazım! bizim halkın zihniyetini geliştirmek mi :D daha fazla yazıp da banlanmayalım...

yok hocam aksını ıddaa ettın manasında demedım haklısın davadada yapıcak baska care kalmıo

THE BeYaZ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Haklısın dostum belki seni en iyi anlayanlardanım tam olmasada benzeri bir durum benim başımda var parasızlıktan üzerine gidemiyorum 8-10 trilyon liralık konak arazisi araştırmalarım sırasında ki çok profesyonel oldum bu konuda öyle şeyler duydum öyle önerilerle karşılaştım ki Akp nin bunda suçu yok diyenlere destanlar yazarım. İstanbul un en güzide yerlerini tarihi eserleri restore ediyoruz diyerek parsel parsel paylaşıyorlar ve evet  batan geminin malları misali her yetki sahibinin bir payı var bu işlerde en tepedeki vakıftan belediye mensupların hatta akademisyenlere bile pay gidiyor. Senin meseleyi daha ayrıntılı yazarsan yol gösterebilirim elimden geldiğince. Eğer tapu varsa  düzgün bir avukatla mutlaka hakkı geri alırsınız ve evet kesinlikle kadastronun işi o. Ancak Ankara da büyük bir tapu arşivi var Ve size ilginç bir bilgi daha vereyim Osmanlı döneminin tapu sistemi bizim şu an kullandığımız tapu sisteminden çok daha güvenilir çok daha kesin ve net metrik sisteme uyumsuz olduğu için biz bu sistemi kullanıyoruz ama Allah ın Çin lisi Osmanlı nın tapu sistemini kullanıyor. Tapu varsa ve eskiyse kanıtlamak mümkündür dostum..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler hep birlikte çıkalım şu b*ka dönmüş ülkeden.Yemin ediyorum ülkemden soğuttular.Bende artık yurt dışında yaşayacam zerre özlersem adam değilim.Dönmeyecem ülkeme dönmeyecem.

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

Beyler hep birlikte çıkalım şu b*ka dönmüş ülkeden.Yemin ediyorum ülkemden soğuttular.Bende artık yurt dışında yaşayacam zerre özlersem adam değilim.Dönmeyecem ülkeme dönmeyecem.

nolur gitme

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Çıkmak isterdim ama dönmeyeceğim deme dostum. Herşeye rağmen vatanım benim burası mutlaka özlerim hiçbir duygu burada olduğu gibi olmaz lafımı unutma. Sorun ülke değil biziz...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

akp nin değil devletin amınakoyayım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Ah be dost! yapmayın böyle bütün dünyada aynı sorun var belki birkaç istisna hariç. Adalet mülkün temeli olursa!!! İnsan ve hakları 2. plana (ki bizde dahada geride ) düşerse Herşey oluyor ve heryerde oluyor. Devletle ne alıp veremediğin var. Sorunların merkezinde zaten bu var. Milliyetçimiz çok Yurtseverimiz bir avuç....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Git la o zaman git kapitalist amerikada yaşa. Olmadı şii pskopatların memkeletine git. Olmadı mı git piramitlerde yaşa.

Nesi var memleketin? Gören de haksızlığa uğrayan bi siz varsınız sancak. Tamam lan o zman terkedelim 70 milyon memleketi. Saçma saçma konuşmayın. Off.

Lafı da dönüp dolaştırıp siyasete getirmeyin. Başımızda yeteri kadar saçma siyasetçi var.

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 9510 Toplam Mesaj: 82