Burası Türkiyemi ?
-
-
:-|
Kim dinlemiş, kimi dinlemiş, nasıl dinlemiş amk
noname tarafından 05/Şub/14 01:17 tarihinde düzenlenmiştir -
başbakanın konuşmasındaki sonra gelen konuşmaları yapan herifleri mikecek tayyip arkamdan nasıl konuşuyorsunuz ulan diye :D
zalimadam tarafından 05/Şub/14 01:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir tablo hayal edin.
Sanat eseri.
Miras. Size ait.
Tuvali, Türkiye coğrafyası.
Boyası, şehit kanı, alın teri.
Her sabah uyanıyorsunuz.
Gururla seyrediyorsunuz.
Ama, birileri her sabah sizden önce uyanıp o tablonun başına geçiyor
ve orasına burasına minik minik fırça darbeleri atıyor.
Her sabah bir minik fırça darbesi.
Usta işi.
Küçük küçük değişiyor tablo.
Aniden değil.
Milim milim.
Alıştıra alıştıra.
Yedire yedire.
Aradan yıllar geçiyor.
Tablo, o tablo olmaktan çıkmış!
Komple değişmiş.
Dedim ya, kanıksamışsınız.
Bakıyorsunuz bakıyorsunuz…
Tablo, hâlâ aynı tablo zannediyorsunuz.
Peki ne yapılabilir?
Fark, nasıl fark edilebilir?
Orijinal’in aslında ne kadar değiştiği…
Ne hale getirildiği…
İlk bakışta nasıl anlaşılabilir?
Tek çare var. Kıyas.
Tablonun ilk haliyle...
Son halini yan yana koymalı. -
Gayet açık ve net söylüyorum. Bu başbakanın sesi değil.
Beni bilen bilir, başbakanın sesini nereden bildiğimi iyi bilir...
-
-
SoloTurk bunu yazdı
Açık ve net başbakan. tapeler yasal zaten mahkeme kararıyla dinlenmiş
-
Nerden nereye geldim :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=507361986034976&set=vb.313165105454666&type=3&permPage=1
Schwarz tarafından 05/Şub/14 01:54 tarihinde düzenlenmiştir -
SoloTurk bunu yazdı
hacı bakanmısın la yoksa :|
-
Hukuktan falan bahsediyorsunda, burası nasıl bir ülke ki Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bütün bakanları dinliyor..
Bence dinleme olayı, şu an kayıtlarda duyulan haberi kaldır ses kaydından çooook daha vahim bir durum..
Emin olun aynı şey sizin başınıza gelse, dost diye güvendiğiniz adam israil ajanı çıksa ortalığın amına kordunuz..
Tayyip az bile yapıyor büyük abileri sallandırması lazım aslında..
@edit
Hele şu chp'ye hiç akıl sır erdiremiyorum, amerika gel diyor kılıçtaroğlu geliyor, git diyor gidiyor.
Olmuş bir amerikan uşağı, hala akp'ye vatan haini bilmem ne diyor.
Daha 2 aya kadar cemaati büyüttünüz, cemaat irtica yayıyor sizde ona destek oluyorsunuz diye götünü yırtan adam bugün cemaatle yediği içtiği ayrı gitmiyor.
Neden ? Çünkü akp'ye kim düşmansa bunlar ondan yana. Amerika ile Tayyib'in arası açıldı, kılıçtaroğlu amerika büyükelçiliğine gidiyor görüşüyor falan.
Daha 2 ay öncesine kadar sen ülkeyi amerikan kölesi yapıyorsun, israil kölesi yapıyorsun diye götünü yırtan adam..
Bütün ülke bir olmuş Tayyibi yıkmanın peşinde, kimse ülke kalkınsın halk zarar görmesinin derdinde değil..
Bunlar böyle yaptıkça halkda mal değil mk, Tayyib'i kim istemiyor ? Amerika istemiyor, israil istemiyor. Hea o zaman doğru yolda bu adam diye oyu atıyorlar..
İyi oluyor mk. Aynı yetki bana verilse ve kasetlerim internete yayılsa, bırak televizyonda haberi kesmeyi, onu yapanı bulur o diyafonu götüne sokardım..
Ciğerim yandı çeeek diye bağırtmazsam ibneyim..
Adam başbakan olmuş, amına koduğumun oğulları da sırf dershaneleri kapatacak para kaynağımız kesilecek diye adama yapmadıkları üçkağıt kalmadı.
Kimse kendini kandırmasın hocam, bir ülkenin başbakanını dinliyorsan, o başbakanın da herşeyi kuralına göre oynamasını beklemeyeceksin..
CEO tarafından 05/Şub/14 09:46 tarihinde düzenlenmiştir -
CEO bunu yazdı
Hukuktan falan bahsediyorsunda, burası nasıl bir ülke ki Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bütün bakanları dinliyor..
Bence dinleme olayı, şu an kayıtlarda duyulan haberi kaldır ses kaydından çooook daha vahim bir durum..
Emin olun aynı şey sizin başınıza gelse, dost diye güvendiğiniz adam israil ajanı çıksa ortalığın amına kordunuz..
Tayyip az bile yapıyor büyük abileri sallandırması lazım aslında..
gerçekten çok akıllıca