Burası Türkiyemi ?
-
Tape kelimesi Türk literatürüne hangi iktidar döneminde girdi?
Dinleme, izleme, kaset maset olaylarını hangi iktidar başlattı?
Askerlerle ilgili tapeler, kasetler, kayıtlar, bi dünya dolusu yalan çuvallar dolusu ortaya çıkarılınca iyidi de mi?
Şimdiye kadar göbeğinizi kaşıyordunuz.
Mahkemelere sunulan belgelerdeki tarihler mahkemenin görüldüğü tarihten daha ileri bir tarihti de, o belgeler bile delilden sayıldı.
Şimdi mi demokrasi bekçisi kesildiniz?
Konuşmayın ordan konuşmayın !!!
-
SoloTurk bunu yazdı
Gayet açık ve net söylüyorum. Bu başbakanın sesi değil.
Beni bilen bilir, başbakanın sesini nereden bildiğimi iyi bilir...
Sizde hiç mi utanma şeref yok ya? Bütün akpliler mi aynı? Nasıl adamlarsınız lan Fatih saraç doğruladı haberi sen hala yalan diyorsun utanmaz kul hakkı yiyen arlanmaz herifler sizi.
-
CEO bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
Adam demiyorki başbakanın dinlenebildiği bir ülkede bizim anamızı sikerler
hala demokrasi başbakan medyaya müdahele özgürlük haklar tırılar vırılar zırvalar
he aq herkes her boku yesin tayyipte bütün kurallara uyarak bunların karşısında ayakta kalabilsin?
kimse kusura bakmasın bu ülke bu haldeyken tayyip medyayıda tüm devlet kurumlarınıda bizzat her kararı kendi versede demokrasinin amınakoysa oyum onadır.

Kimsede demiyorki, ülkenin başbakanını nasıl dinliyor bu orosbu çocukları diye..
Devlet sırları telefonla dinlendiği, yapılan bütün anlaşmaların ülke yararına olsun - olmasın, dinlendiği vs.
Bunları düşünen yok.
Adamlar dinleyince kimse demiyor niye dinliyorsun be amına koduğumun oğlu diye, vay efendim tayyip nasıl basına müdahale eder !
Bu operasyonlardan sonra seçimlerde görecekler ebelerinin amını merak etmesinler, olan türkiye'ye oldu.
Akp ise sadece safları sıklaştırdı oy falan kaybettiği, itibar falan kaybettiği yok..
doğan grubunun anasını ağlatarak turkcell in hisselerini sattıran kim?
uzan grubun sülalesini ağlatarak telsimi, yabancı gsm devi vadofone'a sattıran kim?
elinde tekelde duran telekom'u yabancılara sattıran kim? dolayısıyla avea yı?
iletişim-istihbarat bi ülkenin elinde ki en büyük güçtür. evimizde,cebimiz de kullandığımız telefonu da tüm ülke de kullandığımız interneti de sattıran hangi kafasız?şuan kendim ettim kendim buldum diyordur o kafasız... bu kafasızların elinde yönetileceğime, gitsin köyden çoban ahmet çıksın seçime, oyum onundur! En azından şerefiyle ve namusuyla yapar işini...
-
Ya ağır konuşacağım şimdi ana avrat ne varsa sayacağım ban yemek istemiyorum ama siz anladınız,bu herife oy veren .... yüzünden bizim götümüze giriyor ulan yeter artık ne özgürlük kaldı memlekette ne özel hayat,içkimize,kaç çocuğumuz olacağına,üniversite'ye, pantolonumuzun cebine kadar her boka elini attı ülke 83 milyar dolar dolandırıldı şerefsizler,hala başbakan diyor sen nasıl karaktersiz bir neyse devamını getirmeyeyim,adamlarda şeref yok gerçekten yok bunlar hakediyor düdüklenmeyi de olan bize oluyor.Utanmasanız peygamber ilan edeceksiniz adamı,gerçi bir milletvekili ilan etmişti daha önce.
-
+ hukuk devletiyiz ya hani, hukuksal boyuta bakalım, iletişimin dinlenmesi 5397. kanunda ele alınmış ve dinleme için katalog suçların gerektiği belirtilmiş. CMK 135'e göre bu suçların içinde ihaleye fesat karıştırma, rüşvet, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kültür ve tabiat varlıklarını koruma kanunun 68 ve 74. maddesindeki suçlar bulunmaktadır. Bu suçlar tanıdık sanki.
+ Dokunulmazlık ve yasama sorumsuzluğu kısmına bakalım.
Yasama sorumsuzluğuyla alakası yok ama açıklayalım bilmeyenler için: milletvekillerinin yasama fonksiyonu ile ilgili olarak mecliste kullandıkları oy, söyledikleri söz ve ileri sürdükleri düşünce nedeniyle, bunlar suç niteliği taşısalar bile, meclis dışında herhangi bir makam tarafından sorumlu tutulamamalarıdır.
Dokunulmazlık kısmında ise TBMM'nin kendi sitesinden bir alıntı vereceğim.
Dokunulmazlık son bulmadığı veya kalkmadığı sürece milletvekili tutulamaz, sorgulanamaz, tutuklanamaz ve yargılanamaz. Anayasanın 83. maddesinde sayılmamış olduğu ve kurumun amacına da aykırı bulunmadığı için muhakeme engeli olan dokunulmazlık bir "dava engelini” içermez. Bu nedenle, dokunulmazlığı olan milletvekili aleyhine dava açılması mümkündür.
Dinleme işlemi bir koruma tedbiridir. Koruma tedbirlerinin işlevi yargılamanın adil, hızlı, doğru karar verilecek şekilde yapılmasını sağlamaktadır. TBMM'nin sitesinde ve anayasada da yazdığı gibi dokunulmazlık sorgulama, tutuklama, yargılama işlemlerini kısıtlamaktadır, dinleme işlemi bunlardan hiçbirine girmemektedir yani dokunulmazlığı olan bir milletvekilinin yasal olarak dinlenmesinde bir hukuksuzluk bulunmamaktadır.
+Yasal olarak mı dinlediler benim başbakanımı? Savcı veya hakim suç işlendiğine dair gerekli şüpheye ulaştıysa dinleme kararı çıkartabilir. Bu konu CMK 135'de yazılmış gayet açık bir şekilde.
Bir suç dolayısıyla yapılan soruşturma ve kovuşturmada, suç işlendiğine ilişkin kuvvetli şüphe sebeplerinin varlığı ve başka suretle delil elde edilmesi imkânının bulunmaması durumunda, hâkim veya gecikmesinde sakınca bulunan hallerde Cumhuriyet savcısının kararıyla şüpheli veya sanığın telekomünikasyon yoluyla iletişimi tespit edilebilir, dinlenebilir, kayda alınabilir ve sinyal bilgileri değerlendirilebilir. Cumhuriyet savcısı kararını derhâl hâkimin onayına sunar ve hâkim, kararını en geç yirmidört saat içinde verir. Sürenin dolması veya hâkim tarafından aksine karar verilmesi halinde tedbir Cumhuriyet savcısı tarafından derhâl kaldırılır.
(geç yolluyorum, düşündüm o kadar yazdım aq bi de konu silinir falan, ilk kendi siteme koydum ama sitem geç indexleniyo onu bekledim yarım saat, özgün içerik bende olsun bari =)
http://www.hukuklog.com/ceza-hukuku/basbakanin-telefonunun-dinlenmesi-yasalmi
-
VBDream bunu yazdıCEO bunu yazdı
Hukuktan falan bahsediyorsunda, burası nasıl bir ülke ki Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bütün bakanları dinliyor..
Bence dinleme olayı, şu an kayıtlarda duyulan haberi kaldır ses kaydından çooook daha vahim bir durum..
Emin olun aynı şey sizin başınıza gelse, dost diye güvendiğiniz adam israil ajanı çıksa ortalığın amına kordunuz..
Tayyip az bile yapıyor büyük abileri sallandırması lazım aslında..
gerçekten çok akıllıca
oncelikle butun dinlemeler mahkeme karariyla numalari dahi var. basbakanin dinlenmiyor diger konustugu kisi, sorusturma dosyasinda oldugu icin otomatik olarak butun arama lari dinleniyor. bakanlarda o sekil.hukuk disi degil.. zaten diger kisiler hep birbirileriyle alakali.ac bak fezlekeler yayinlandi google de bul orda bakanlarin nelerle ugrasmis allah diyerek insallah diyerek amin diyerek gor..
az once bir video paylasildi burda 'BU MILLETIN .MINA KOYACAGIZ ' adi altinda..bu yolsuzluktan dinlenen patronun ses kaydi tayyip in ve bakanlarin yakin cevresi. bir arkadasta yorum yazmis gonul rahatligiyla oy verebilirsiniz akp ye diye. bu milletin .mina koycaz dedikten sonra.. buyur sende gonul rahatligiyla oy ver oldumu..
GonyaLi tarafından 05/Şub/14 13:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Keyr00t bunu yazdı
hala demokrasi başbakan medyaya müdahele özgürlük haklar tırılar vırılar zırvalar
he aq herkes her boku yesin tayyipte bütün kurallara uyarak bunların karşısında ayakta kalabilsin?
kimse kusura bakmasın bu ülke bu haldeyken tayyip medyayıda tüm devlet kurumlarınıda bizzat her kararı kendi versede demokrasinin amınakoysa oyum onadır.
http://www.tahribat.com/Forum-Bu-Milletin-Mina-Koyacagiz-Insallah-190206/
çatır çatır koyuyolar gözün arkada kalmasın.
bugrahan45 tarafından 05/Şub/14 14:00 tarihinde düzenlenmiştir -
bugrahan45 bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
:D ben yapamamistim eyw.. versin oylarini bunu dinleyerek.
-
hakaten bi değişiksiniz :) net :)
-
GonyaLi bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
:D ben yapamamistim eyw.. versin oylarini bunu dinleyerek.
biz kimin bu milletin amınakoymak isteiğini gayet iyi biliyoruz siz rahat olun arkadaşlar :) o ses kaydındaki yavşak beni bağlamaz savunduğum yapı tayip erdoğan ve toplasan 3,4 adamın ortaya koyduğu devlet aklıdır.Her partide camiada grupta böyle tipler çıkar.
Böyle ses kayıtlarıylada tayyip erdoğanın davasına zaten inanmayıp destekçisi olmayanlar etkilenir.
Bir hükümet nüfus planlaması yapar başbakan çıkar 3 çocuk tavsiye eder
KAÇ ÇOCUĞUMUZ OLACAĞINA KARIŞIYOOOR (sanki zorla sikiştiriyor adamı)
Bir hükümet genclerin uyuşturucu alkol sigara vs. ne kadar battığını görür önlem alır
iÇKİMİZE KARIŞIYOOOR
Bir hükümet toplumda gayrimeşru ilişkilerin ve sahipsiz çocukların artışını göz önüne alır önlem alır plan yapar
ÖZEL HAYATIMIZA KARIŞIYOOOR
Dünya sistemi köklü bir değişimin içine girer Hükümet değişen sisteme ayak uydurup ulus devlet mantığındaki ekonomik yapıdan çıkıp ağırlaşmış kurumları özellştirir sermaye giriş çıkışı sağlar
HERŞEYİ SATTTIIIII
böyle tiplerle dolu bir ülkedeyiz amaç muhalefet ne olursa olsun sikinde değil adamın siz ne derseniz deyin oyumuz tayyibe