Burası Türkiyemi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

haha süper olmuş yaaa :)) cuk diye oturmuş derler ya o misal :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

oradaki adam fatih denen arkadaşmı hocam :D yoksa rejimi :D yoksa Tayyip mi :D Allah iyiliğini versin hocam. İyi güldürdün

Bu arada arkadaşlar herkes tayyip dinleniyor ne yapacaktı demiş ama şu söz çok hoşuma gitmiştir. Ülkeler kılıçla fethedilir ama adaletle ayakta kalır. Bunuda geçtim Kur'an-ı Kerim'in Maide süresi 8. ayetinde "Bir topluma olan kininiz, sakın ha sizi adaletsizliğe itmesin. Âdil olun. Bu, Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır." bu cümle geçer. Ben ne olursa hangi şartta olursa olsun bu ülkenin başbakanından Fatih'in Kanuni'nin torunu olmaktan övünen bir başbakanın bu açık emir doğrultusunda hangi şartta olursa olsun adaletli olmasını beklerim.

Titanyumun gücü adına!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

isteyen istediği kişiye partiye oy verebilir. En doğal vatandaşlık hakkı. Ben hiçbir partiye inanmadığım için oyumu şahsen boş atiyorum.ne akpye ne chpye..  ama şu konuda bakıyorum akp'ye oy veren kişilere  ana avra küfür ediliyor nerdeyse:)  sözüm meclisten dışarı onlarda "CHP ye oy verenin anasını bacısını ...ikiyim"  dese sizinle aynı uslubla konuşmuş olur. biraz dikkat edilipte tartışılsa keşke. Millet olarak daha tartışmayı bilmiyoruz arkadaş:) yöneticilerdende ahlaklı olmasını bekliyoruz.

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Burda kimse chp yi savunmuyor. Ne iciyorsunuz ey akepe yandaslari

Burda hukuk bitmiş diktatirluk var diyoruz

Memlektin a. Koydular artik farkına varin 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Hukuktan falan bahsediyorsunda, burası nasıl bir ülke ki Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bütün bakanları dinliyor..

Bence dinleme olayı, şu an kayıtlarda duyulan haberi kaldır ses kaydından çooook daha vahim bir durum..

Emin olun aynı şey sizin başınıza gelse, dost diye güvendiğiniz adam israil ajanı çıksa ortalığın amına kordunuz..

Tayyip az bile yapıyor büyük abileri sallandırması lazım aslında..

@edit

Hele şu chp'ye hiç akıl sır erdiremiyorum, amerika gel diyor kılıçtaroğlu geliyor, git diyor gidiyor.

Olmuş bir amerikan uşağı, hala akp'ye vatan haini bilmem ne diyor.

Daha 2 aya kadar cemaati büyüttünüz, cemaat irtica yayıyor sizde ona destek oluyorsunuz diye götünü yırtan adam bugün cemaatle yediği içtiği ayrı gitmiyor.

Neden ? Çünkü akp'ye kim düşmansa bunlar ondan yana. Amerika ile Tayyib'in arası açıldı, kılıçtaroğlu amerika büyükelçiliğine gidiyor görüşüyor falan.

Daha 2 ay öncesine kadar sen ülkeyi amerikan kölesi yapıyorsun, israil kölesi yapıyorsun diye götünü yırtan adam..

Bütün ülke bir olmuş Tayyibi yıkmanın peşinde, kimse ülke kalkınsın halk zarar görmesinin derdinde değil..

Bunlar böyle yaptıkça halkda mal değil mk, Tayyib'i kim istemiyor ? Amerika istemiyor, israil istemiyor. Hea o zaman doğru yolda bu adam diye oyu atıyorlar..

İyi oluyor mk. Aynı yetki bana verilse ve kasetlerim internete yayılsa, bırak televizyonda haberi kesmeyi, onu yapanı bulur o diyafonu götüne sokardım..

Ciğerim yandı çeeek diye bağırtmazsam ibneyim..

Adam başbakan olmuş, amına koduğumun oğulları da sırf dershaneleri kapatacak para kaynağımız kesilecek diye adama yapmadıkları üçkağıt kalmadı.

Kimse kendini kandırmasın hocam, bir ülkenin başbakanını dinliyorsan, o başbakanın da herşeyi kuralına göre oynamasını beklemeyeceksin..

+10000000 özellikle son cümle +100000000000

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

Hukuktan falan bahsediyorsunda, burası nasıl bir ülke ki Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bütün bakanları dinliyor..

Bence dinleme olayı, şu an kayıtlarda duyulan haberi kaldır ses kaydından çooook daha vahim bir durum..

Emin olun aynı şey sizin başınıza gelse, dost diye güvendiğiniz adam israil ajanı çıksa ortalığın amına kordunuz..

Tayyip az bile yapıyor büyük abileri sallandırması lazım aslında..

@edit

Hele şu chp'ye hiç akıl sır erdiremiyorum, amerika gel diyor kılıçtaroğlu geliyor, git diyor gidiyor.

Olmuş bir amerikan uşağı, hala akp'ye vatan haini bilmem ne diyor.

Daha 2 aya kadar cemaati büyüttünüz, cemaat irtica yayıyor sizde ona destek oluyorsunuz diye götünü yırtan adam bugün cemaatle yediği içtiği ayrı gitmiyor.

Neden ? Çünkü akp'ye kim düşmansa bunlar ondan yana. Amerika ile Tayyib'in arası açıldı, kılıçtaroğlu amerika büyükelçiliğine gidiyor görüşüyor falan.

Daha 2 ay öncesine kadar sen ülkeyi amerikan kölesi yapıyorsun, israil kölesi yapıyorsun diye götünü yırtan adam..

Bütün ülke bir olmuş Tayyibi yıkmanın peşinde, kimse ülke kalkınsın halk zarar görmesinin derdinde değil..

Bunlar böyle yaptıkça halkda mal değil mk, Tayyib'i kim istemiyor ? Amerika istemiyor, israil istemiyor. Hea o zaman doğru yolda bu adam diye oyu atıyorlar..

İyi oluyor mk. Aynı yetki bana verilse ve kasetlerim internete yayılsa, bırak televizyonda haberi kesmeyi, onu yapanı bulur o diyafonu götüne sokardım..

Ciğerim yandı çeeek diye bağırtmazsam ibneyim..

Adam başbakan olmuş, amına koduğumun oğulları da sırf dershaneleri kapatacak para kaynağımız kesilecek diye adama yapmadıkları üçkağıt kalmadı.

Kimse kendini kandırmasın hocam, bir ülkenin başbakanını dinliyorsan, o başbakanın da herşeyi kuralına göre oynamasını beklemeyeceksin..

+10000000 özellikle son cümle +100000000000

tamam bence tamamen saçma da bu +1000000 tamam eyvallah,

e amk diğer tonla video materyal savcı tutuklama emri polis siki taşşağına görev aksatma falan 17 aralıktan bu yana olanlar onlar ne + 0,50 mi, sizler ki nesiller boyu devam ettiniz, sadece türkiye değil tüm dünyadasınız, sizler insan oğlunun nasıl aklı terkedip makina olabileceğine dair kanıtlarsınız. Adam tam kognitif zihin manipülasyonu yapıyor sizde büyüsüne kapılmışsınız, ayıp lan.

Bana söyleyin arkadaş diyin ki 87 milyar euro'nun açıklaması şudur, ayakkabı kutusunun açıklaması şudur, bilal erdoğan kayıtlarının, tayyip erdoğan ses kayıtlarının açıklaması şudur, bir tayyip iki erdoğan videosunun açıklaması şudur. Bu maddeleri rica ediyorum atlamadan virgülle ayrılmış her soruyu cevaplarsan sevinirim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    VBDream bunu yazdı

ya bırak hacı, bunların götüne boşalsalar basurum vardı krem sürdü iyi geldi diyecekler.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Türk Telekom'u hibe gibi verirlerken bu dinlemelerin yapılacağını bilmiyorlar mıydı... Bütün dinlemelerin ve fişlemelerin sorumlusu hükümettir, hükümet iktidardır, güçtür, hükümdür. Türkiye ulusal kabuktan sıyrıldı namusu saydığı değerleri çöpe attı ve bunun geri dönüşü yok, dini kalıba da giremeyecek kadar dinamik bir ülke... neticede ülkenin gideceği yol daha küçük devletçiklere bölünmek, maksat da bu değil miydi... Birileri birilerini kullandı şimdi de deliğe süpürecek bütün olay bundan ibaret.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 6962 Toplam Mesaj: 60