Burdur Bedelli Gidecek Var Mı?
-
yarın hayırlısıyla burdura teslim olucam. merak ettim gelecek olan var mı?
birde telefon işini nasıl yapıcaz önerisi olan var mı?
-
5 Ocak'ta teslim olcm ben de. Telefon konusunu bek de merak ediyorum.
-
Ben Burdur'da bedelli yaptım. Varsa soru alayım.
Aklıma gelen telefon olayı var. Girişte baya bi problem oluyor yani sokman çok zor. Ben dışarıda bir esnaf ile anlaşıp 2 gün sonra getirmesi için sözleşmiştim. Öyle soktum telefonu.
Edit: Kesinlikle ilaç sok ve kimseye söyleme. Hasta olacaksın.
Ar0fer tarafından 22/Ara/19 22:33 tarihinde düzenlenmiştir -
ankara mamak için konuşuyorum
tuşlu telefon serbest.
kameralı olan akılsız telefonların kamerası kırılıyor girişte.
girişte askercell kitlemeye çalışırlar. alma. yanında sakladığın kendi hattını takarsın.
hiç telefon mu götürmedin. yine girişte askercell satarken akılsız telefon satıyorlar.
merak etmeyin çabuk geçer. ilk başta sudan çıkmış balık gibi olursun ama geçer:D
-
yaw asker ağalar bu tip konuları görünce; içimden geçenleri yazmam farz gibi bişey :D neden farz olduğunu gidince anlarsınız :DDD içimden geçen; " ben mi gideyim :DDDDDDDDDDDDDD "
-
Kahramann bunu yazdı
tuşlu telefon serbest.
girişte askercell kitlemeye çalışırlar. alma. yanında sakladığın kendi hattını takarsın.
hiç telefon mu götürmedin. yine girişte askercell satarken akılsız telefon satıyorlar.
merak etmeyin çabuk geçer. ilk başta sudan çıkmış balık gibi olursun ama geçer:D
Adam Burdur için sormuş. Ankara ne alaka ?
-
Ar0fer bunu yazdı
Ben Burdur'da bedelli yaptım. Varsa soru alayım.
Aklıma gelen telefon olayı var. Girişte baya bi problem oluyor yani sokman çok zor. Ben dışarıda bir esnaf ile anlaşıp 2 gün sonra getirmesi için sözleşmiştim. Öyle soktum telefonu.
Edit: Kesinlikle ilaç sok ve kimseye söyleme. Hasta olacaksın.
İlaç yorumuna katılıyorum kesinlikle. En az 2 kutu pastil al, nurofen coldaway vs al hocam. İçlik al, sabahları çok eserttir Burdur'un.
-
Amasya var mı ?
-
Ar0fer bunu yazdıKahramann bunu yazdı
tuşlu telefon serbest.
Adam Burdur için sormuş. Ankara ne alaka ?
bak amasya için soran olmuş belki ankara için soran olacaktı? . bilemezsin ki.
-
Yarın telefon(galaxy note) + 3 tane powerbank götürüyorum. Konya il jandarma
Akşam yazmadiysam bilin ki telefonu sokamadim.
-
Termal icliksiz gitmeyin lütfen. Hasta olmayın. Hayırlı tezkereler.