Burger King Bardağının Rengi Masama Bulaştı
-
Hocalar başlığa ne atacağımı bilemedim ama şirkette bi arkadaşın masasında burger king'ten söylediğimiz siparişi yerken o ufak kırmızı bardağı masada bıraktım. Ertesi gün (bugün) işe geldiğimde oraya kırmızı iz yapmıştı. Ne yaptıysak yaptık bir türlü izini çıkaramadık. Pazartesi arkadaşlar görünce sorun olabilir. Nette bir sonuca ulaşamadım şirkette tiner vs de yok.
-
resim varmı kardeşim.
-
tiner al sil
yağ sökücü al sil
-
cifle
-
Tiner masayada zarar verebilir.. Kolonya gibi bişi varsa onla deneyin iyice ovun..
-
tam olarak sizin ki gibi olmasa da bazen masalarda sehpalarda bardakların izi kalıyor :) o alana önce biraz kolonya dök sonra çakmakla yak o
kısmı. kolonya yandığı için yüzeydeki şeyi de eritiyor yanma bittikten sonra silersen hallolur gibi geliyor. ben denedim ve sonuç gayet mükemmel
oldu :) youtube da videoları vardı sanırm
-
unbalanced bunu yazdı
tam olarak sizin ki gibi olmasa da bazen masalarda sehpalarda bardakların izi kalıyor :) o alana önce biraz kolonya dök sonra çakmakla yak o
kısmı. kolonya yandığı için yüzeydeki şeyi de eritiyor yanma bittikten sonra silersen hallolur gibi geliyor. ben denedim ve sonuç gayet mükemmel
adam evi yakarsa sen kaç hocam :D
-
ucenmi bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
adam evi yakarsa sen kaç hocam :D
yok hocam bir şey olmaz. ben çok yaptım :) sadece kolonya yanıyor. olmadı herhangi bir yerde denesin dediğimi sonucu görürüp de yapabilir ama kesin sonuç verir :)
-
http://burgerking.sr/sites/default/files/Drink_22oz_RedCup_Ice_2009-2_5.png
Hocalar şu bardağın dibinin kırmızı olanı. Masa beyaz, lanet girsinki kolonya, kaynar su, sabun vs bir ton şey denedik. O yakma kısmına gelince masa beyaz olduğu için kalıcı başka zarar verebilir. Tiner ve yağ sökücü gibi şeyler yok malesef. Pazartesi kesin fena papaz olacaz adamlarla. -
burger a dava açsak kazanırmıyız acaba :D
-
HanDsomE bunu yazdı
http://burgerking.sr/sites/default/files/Drink_22oz_RedCup_Ice_2009-2_5.png
Hocalar şu bardağın dibinin kırmızı olanı. Masa beyaz, lanet girsinki kolonya, kaynar su, sabun vs bir ton şey denedik. O yakma kısmına gelince masa beyaz olduğu için kalıcı başka zarar verebilir. Tiner ve yağ sökücü gibi şeyler yok malesef. Pazartesi kesin fena papaz olacaz adamlarla.benim dediğim şeyi başka bir beyaz masada deneyip sonra kendi masanda uygulayabilirsin :) yüzeye zarar vermiyor ya da biz falan kalmıyor.
masanın üstündeki kolonya sadece yanıyor. Ben tüm yüzeye sürdüm hiç bir şekilde ne yanık ne bir iz ne koku vardı. Kolonya yanınca üst yüzeyinde
yapışmış olan izi eritiyor sıvı halien getiriyor. En azından deneyebilirsin başka masalar üzerinden sonuç olumluysa kendi masanda da dene :)