folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burger King Bardağının Rengi Masama Bulaştı

Burger King Bardağının Rengi Masama Bulaştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ucenmi bunu yazdı

burger a dava açsak kazanırmıyız acaba :D

türk aklı. bu bi işaret olabilir. :)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    HanDsomE bunu yazdı

http://burgerking.sr/sites/default/files/Drink_22oz_RedCup_Ice_2009-2_5.png

H
    ocalar şu bardağın dibinin kırmızı olanı. Masa beyaz, lanet girsinki kolonya, kaynar su, sabun vs bir ton şey denedik. O yakma kısmına gelince masa beyaz olduğu için kalıcı başka zarar verebilir. Tiner ve yağ sökücü gibi şeyler yok malesef. Pazartesi kesin fena papaz olacaz adamlarla.

benim dediğim şeyi başka bir beyaz masada deneyip sonra kendi masanda uygulayabilirsin :) yüzeye zarar vermiyor ya da biz falan kalmıyor.

masanın üstündeki kolonya sadece yanıyor. Ben tüm yüzeye sürdüm hiç bir şekilde ne yanık ne bir iz ne koku vardı. Kolonya yanınca üst yüzeyinde

yapışmış olan izi eritiyor sıvı halien getiriyor. En azından deneyebilirsin başka masalar üzerinden sonuç olumluysa kendi masanda da dene :)

hocam bu tam beyaz değilde krem renginde. Diğer tüm masalarda çalışma masasında :D deneyelim derken başka kişiyle papaz olacaz. Birde akşamdan sabaha kadar bekledi artık derinlerinemi indi ne yaptıysa. Tırsıyorum o yanık izi gitmez diye oda bir risk. evde olsa umrumda olmazda işte. Burger'i arayıp sövücem. dava bile edesim var. adamların patatesinden tut her şeyi kimyasal

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

sıcak su ile colsa yı karıştır sil. oda olmaz ise arkadasların dediği gibi yağ sökücü kullan. tiner zarar verebilir sanırım.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

sıcak su ile colsa yı karıştır sil. oda olmaz ise arkadasların dediği gibi yağ sökücü kullan. tiner zarar verebilir sanırım.

ah hocam keşke onlar olsaydı. Hani konu bile açmadan hepsini denerdim ama malesef sabun hariç (oda lavabodan getirdim :D ) hiçbirşey yok. Evde olsa bir ton yolu varda. Burger'i arasam bi yöntem söylerler mi acaba ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Hocam çaktırmadan başka bir arkadaşının masası ile değiştir. Olmadı bilgisayar varsa lekenin üstüne monitör, saksı felan koy.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

silgiyle silmeyi denesene bi. ciddiyim.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

gaz yağı olabilir mi ? arabanın camına dış cephe boyası damlamıştı sildik 2 gün sonra yaptık bu silme işlemini düşünün kurumuş boyaya anında çıktı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hiç üşenmedim tüm masaları gezdim silgi yok. Masa değiştirilebilir değil hocam garip bir masa. Valla artık gazyağı tiner cosla venish gaz yağı ne bulursam dökücem ama şirkette hiçbiri yok. lanet ne şanssızım. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı

hiç üşenmedim tüm masaları gezdim silgi yok. Masa değiştirilebilir değil hocam garip bir masa. Valla artık gazyağı tiner cosla venish gaz yağı ne bulursam dökücem ama şirkette hiçbiri yok. lanet ne şanssızım. 

alpete git hocam genelde oluyor olmadı yağcılara git kesin vardır al birazcık dök gazyağını tamamdır ha ama biraz koku yapar onuda halledersin

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam şirkette ne işi var zaten bunların. Çık al ya da birine aldır. Yapacak birşey yok maalesef.

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 2770 Toplam Mesaj: 29