Burger King Bardağının Rengi Masama Bulaştı
-
HanDsomE bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
sıcak su ile colsa yı karıştır sil. oda olmaz ise arkadasların dediği gibi yağ sökücü kullan. tiner zarar verebilir sanırım.
ah hocam keşke onlar olsaydı. Hani konu bile açmadan hepsini denerdim ama malesef sabun hariç (oda lavabodan getirdim :D ) hiçbirşey yok. Evde olsa bir ton yolu varda. Burger'i arasam bi yöntem söylerler mi acaba ?
valla burger king bu konu hakkında yardımcı olacağını zannetimiyorum. ama istersen ara şansını dene.
-
by_Tet bunu yazdı
Hocam şirkette ne işi var zaten bunların. Çık al ya da birine aldır. Yapacak birşey yok maalesef.
Doğru diyorsunda hocam ihale pazartesine kaldı artık hafta içi gelen temizlik görevlilerine rica edeceğiz onlarda birton kimyasal ilac var. Ama umarım pazartesi laf etmez şirkettekiler buda iyi ders oldu. Burger king kullanıcılarınada bi ders olsun :D
-
masa boyalı değilse, kendi rengiyse üstündeki wd-40 alıp temizle. Masa boyaysa, boyasınıda alırsın ama.
-
ErotikPanda bunu yazdı
Tiner masayada zarar verebilir.. Kolonya gibi bişi varsa onla deneyin iyice ovun..
hoca bak şimdi süpper bir fikrim var
önce tinerle o bölgeyi çıkart sonra mobilyacılara veya nalbura git macun al beyaz macun (http://www.gozdenalbur.com/SAMET-TAMIR-MACUNU,PR-1895.html) lokal bölgeye uyguladıktan 30dk sonra ince zımpara ile zımparala kimse bişecik anlamaz
-
akmarky bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Tiner masayada zarar verebilir.. Kolonya gibi bişi varsa onla deneyin iyice ovun..
hoca bak şimdi süpper bir fikrim var
önce tinerle o bölgeyi çıkart sonra mobilyacılara veya nalbura git macun al beyaz macun (http://www.gozdenalbur.com/SAMET-TAMIR-MACUNU,PR-1895.html) lokal bölgeye uyguladıktan 30dk sonra ince zımpara ile zımparala kimse bişecik anlamaz
Hocam fikirler için çok saolun ama benim asıl amacım pratik elimdekilerle yapılabilecek birşey. Dışarı çıkma ve bu tarz şeyleri içeri sokma imkanım olsa zaten yapardım. Birde normal iş yeri gibi değil burası. Plaza ve etrafında nalburu boşverin bu dediğiniz diğer gereçleri bulabileceğim 1 km etrafında hiçbişe yok. yani hep plazalar vs mevcut
-
yüzümde tebessümle tüm yazılanları okuyorum neyse acizane benim önerim şudur
şirketten çıkma şansın varsa yakındaki bi markete gidip bulaşık süngeri al
bildiğin sabunu az kırıntı yap ve ovala sonucuda buraya yaz
haa sünger şart sert kısmı lazım :))
-
hoca nerdesin sen 36. bölgedemisin amerika nüklüer felan mı deniyor kargoyla sipariş et getirsinler
-
hocalar fikir için saolun pazartesiye bıraktım olayı. Artık birşey derlerse de burgerin sucu derim. Umarım temizlik görevlileri pazartesi gelir onların kimyasalları sorunu giderir herhalde. Oda olmazsa artık harbi gidip dışarıdan bu denilen herşeyi almam gerekecek