Burger King Resmi Twitter Hesabı Hacklendi
-
Burger King'in resmi twitter hesabı hacklenmiş :)
Bütün profil McDonalds görselleriyle filan donatıldı :D
Baya geyiği dönüyor şifre "whopper123" müş filan diye :)
-
Burger King'i çekemiyorlar tabi en lezzetlisini hep burger yaptı.
-
burgerking lezzeti tartışılmaz, mc kadar boktan bir fastfood görmedim.
-
Biking + ranch sos tek geçerim.
-
mc donalds önce şu dükkanlarındaki pis kokudan kurtulsun !
-
Viral reklam olmasın,
-
Üzgünüz, bu kullanıcının hesabı askıya alınmıştır.
-
pSkpt bunu yazdı
Üzgünüz, bu kullanıcının hesabı askıya alınmıştır.
gayet açılıyor.
muhaha ister viral reklam olsun ister gerçek olsun tam komedi :)
-
okumuştum haberi az önce hemde
-
10 dakika önce filan açılıyordu sayfa tweetler filan gözüküyordu fakat tekrar denedim, şuan hesaba giriyor ama tweetler filan erişime engellenmiş.
-
McDonalds'a lezzetsiz diyebilmek için sağlık problemi falan yaşıyo olmak lazım, bi McRoyal olsa da yesem...
Beter olsunlar. O yavşak BurgerKing(Beytepe'deki) yaklaşık 1 yıl kadar önce kapanış saatinden önce kasada arıza var işlem yapamıyoruz diye saçma bi sebepten ötürü ben dahil birkaç kişiyi geri çevirip kampüste o saatte tek açık yer olmasından mütevellit bizi aç bıraktığından beridir gitmiyorum gitmicem de. Hayır kasa mı pişiriyo mk hamburgerini? Fişini sonra kes nasıl bi işletme mantığıdır anlamadım.
*Aklıma geldi bak, bi keresinde de cipsten çıkan indirim kuponunun dışındaki şeffaf naylonu açtım diye almamaya çalıştılardı ODTÜ'deki şubede, yağlı yağlı cebime atacaktım di mi o kuponu... Sonra şefi çağırdım da okuttum. Sanki işim gücüm yok matbaada indirim kuponlarından bastırıyom, hayır o kadar kasıp bastırmsam dışına naylon mu yapamicam :D Gereksiz hareketler.