Burger King Resmi Twitter Hesabı Hacklendi
-
Hesap askıya alındı
Görüntülemeye çalıştığın profil askıya alınmıştır. Ana sayfa zaman akışına dönmek için buraya tıkla.
Daha kötü olamazdı :) -
Salla mc i salla burgur i en güzeli bizim yerli Türk mutfağımız var misler gibi.Onlardan dondurma hariç bide mc den elmalı pay hariç hiç bir şey yemem.Köftelerimiz kebaplarımız ve ve ve olsada yesek tantunilerimiz :)))
-
verified account'ların başına böyle talihsizlikler gelmesi de ayrı bir ilginçlik.. twitter bunun için önlem filan almamış bildiğin görmezden gelip milletin taşak geçmesine neden olmuş.
bilişim güvenliği'nde burger king'in patatesi mc donalds'ın eti tartışması daha da ayrı bir ilginçlik.
-
La millet Mc-Burger triplerine girivermiş. O pis şeyleri nasıl yiyonuz ya? Bi' de o daha güzel diyenler var. Siz gelin yanıma ben sizi Salim Usta'nın yanına bi' götüreyim lezzet görün. Öfff gece gece nerden girdim bu konuya Salim Usta geldi aklıma.
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Salla mc i salla burgur i en güzeli bizim yerli Türk mutfağımız var misler gibi.Onlardan dondurma hariç bide mc den elmalı pay hariç hiç bir şey yemem.Köftelerimiz kebaplarımız ve ve ve olsada yesek tantunilerimiz :)))
Bence dünyadaki en çirkin şeylerden birisi tantuni ya. Çok lüzumsuz.
-
KrypT bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Sen o zaman kokoroçede laf edersin :(
Linç edin kafiri :D
-
ErotikPanda bunu yazdıKrypT bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Sen o zaman kokoroçede laf edersin :(
Linç edin kafiri :D
Taşlayın KrypT i :))) olurmu hocam yaa sen gel Mersin'e benim misafirim ol ben senin tantuniye bakış açısını değiştireyim :)) tantuniyi her adam yapamaz ama yerinden de yersen off ulann off gece gece canım çekti :D
-
Gidin "acı soslu Whopper Cheese" yiyin bir kere, benim specialim :D o tat ve o zevk tantuniyi kebabı siktiret hiçbişeyde yok amk. Tek rakibi Steakhouse Burger :D
Mc'de sadece ve sadece güzel olan tek bir şey var o da milkshake.
-
iskender
kokoreç
sonra gelir burgerking. ama bende bking i seviyorum. köftesi çok güzel.tavuğu hariç.
-
MC gerçek hamburgercidir olm. burger kim ulan!!!