Burger King Resmi Twitter Hesabı Hacklendi
-
DrKill bunu yazdıgod bunu yazdı
nikon / canon
burger king / mc donalds
adidas / nike
nescafe / jacobs
sony / pioneer
bmw / mercedes
messi / ronaldo
Apple/Samsung şu an revaçta.
Linux/Windows
Java/C#
-
SaNaL_AjaN bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıKrypT bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Salla mc i salla burgur i en güzeli bizim yerli Türk mutfağımız var misler gibi.Onlardan dondurma hariç bide mc den elmalı pay hariç hiç bir şey yemem.Köftelerimiz kebaplarımız ve ve ve olsada yesek tantunilerimiz :)))
Bence dünyadaki en çirkin şeylerden birisi tantuni ya. Çok lüzumsuz.
Sen o zaman kokoroçede laf edersin :(
Linç edin kafiri :D
Taşlayın KrypT i :))) olurmu hocam yaa sen gel Mersin'e benim misafirim ol ben senin tantuniye bakış açısını değiştireyim :)) tantuniyi her adam yapamaz ama yerinden de yersen off ulann off gece gece canım çekti :D
Yok la kokoreç yerim ben. Kuzu kokoreç şöyle mis gibi. Abi ben kendi şehrimde iki üç farklı yerde tantuni yedim birisi Mersinli olduğunu iddia ediyor ama hepsi birbirinden beterdi. Bir gün yolum düşerse membahında yiyeyim bari.
Ayrıca her şey bir kenara İSKENDER'i tek geçerim ya. Washington portakallı Pekin ördeği ile iskender var deseler iskender yerim direk. Bol tereyağlı, bol soslu...
-
god bunu yazdı
nikon / canon
burger king / mc donalds
adidas / nike
nescafe / jacobs
sony / pioneer
bmw / mercedes
messi / ronaldo
-
KrypT bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıKrypT bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Salla mc i salla burgur i en güzeli bizim yerli Türk mutfağımız var misler gibi.Onlardan dondurma hariç bide mc den elmalı pay hariç hiç bir şey yemem.Köftelerimiz kebaplarımız ve ve ve olsada yesek tantunilerimiz :)))
Bence dünyadaki en çirkin şeylerden birisi tantuni ya. Çok lüzumsuz.
Sen o zaman kokoroçede laf edersin :(
Linç edin kafiri :D
Taşlayın KrypT i :))) olurmu hocam yaa sen gel Mersin'e benim misafirim ol ben senin tantuniye bakış açısını değiştireyim :)) tantuniyi her adam yapamaz ama yerinden de yersen off ulann off gece gece canım çekti :D
Yok la kokoreç yerim ben. Kuzu kokoreç şöyle mis gibi. Abi ben kendi şehrimde iki üç farklı yerde tantuni yedim birisi Mersinli olduğunu iddia ediyor ama hepsi birbirinden beterdi. Bir gün yolum düşerse membahında yiyeyim bari.
Ayrıca her şey bir kenara İSKENDER'i tek geçerim ya. Washington portakallı Pekin ördeği ile iskender var deseler iskender yerim direk. Bol tereyağlı, bol soslu...
Ahh iskender başkadır tabi...Salla hocam ya bende kuşadasında yedim tantuniden soğudum Mersin'de bile belirli başlı yerlerde yeniyor diğer yerler fıss ama adam gibi yerlerden yersen akarrrr akaarrrr :D
-
2.sayfada işler yoldan çıkmış :D
yine bir tartışma ortamı sağlanmış.. seviyorum lan sizleri :)
kimi diyor mc kimi diyor mac kimi diyor tantuni kimi diyor iskender :D
ahahaha
baristbt tarafından 19/Şub/13 13:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Homer bunu yazdıDrKill bunu yazdıgod bunu yazdı
nikon / canon
burger king / mc donalds
adidas / nike
nescafe / jacobs
sony / pioneer
bmw / mercedes
messi / ronaldo
Apple/Samsung şu an revaçta.