Burs Kredi Sonuçları Açıklandı
-
bykamu bunu yazdı
@Sserkan, hocam elinde başvuru yaptığına dair belge varsa düzeltirler yoksa geçen sene aynı olay benimde başıma geldi alamadım.
Hocam belge yok herkez gibi başvurdum bende. Sitelerinde gözükmüyor mu benim başvurduğumm??
-
Sserkan bunu yazdıbykamu bunu yazdı
@Sserkan, hocam elinde başvuru yaptığına dair belge varsa düzeltirler yoksa geçen sene aynı olay benimde başıma geldi alamadım.
Hocam belge yok herkez gibi başvurdum bende. Sitelerinde gözükmüyor mu benim başvurduğumm??
Başvurduğun sayfada işlemi tamamladıktan sonra çıktı alman gerekiyordu bu tarz durumlar için.
-
Kredi 300 TL mi?
-
bykamu bunu yazdıSserkan bunu yazdıbykamu bunu yazdı
Başvurduğun sayfada işlemi tamamladıktan sonra çıktı alman gerekiyordu bu tarz durumlar için.
Ne biliyim hocam ilk kez başvurdum arkadaşlarda almadı onlarda sıkıntı yok bi bende böyle oldu
-
Hocam şanssızlık heryerde bulabiliyor insanı malesef
@The_Cure, evet hocam 300 TL
-
Ben hic bi yerde calismiyorum ama
" ÜCRETLİ OLARAK
ÇALIŞTIĞINIZ TESPİT
EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ
YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ
GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ
İŞLEME ALINAMAMIŞTIR"
dediler. Bu nasil is amk ya.. Alamicam kredi falan sanirim. -
lan yazın 1 ay çalıştım sigortadan çıkış yapmamışlar hala sigortalı görünüyorum diye başvurumu onaylamamışlar, sigortadan çıkış yaptırıp itiraz etsem sonuç alabilir miyim?
-
hsyN bunu yazdı
lan yazın 1 ay çalıştım sigortadan çıkış yapmamışlar hala sigortalı görünüyorum diye başvurumu onaylamamışlar, sigortadan çıkış yaptırıp itiraz etsem sonuç alabilir miyim?
Benim aylardir sigortam zaten yok. Bana da vermediler. İtiraz falan varsa banada haber ver muridcan. -
cuneyd bunu yazdıBen hic bi yerde calismiyorum ama
" ÜCRETLİ OLARAK
ÇALIŞTIĞINIZ TESPİT
EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ
YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ
GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ
İŞLEME ALINAMAMIŞTIR"
dediler. Bu nasil is amk ya.. Alamicam kredi falan sanirim.hocam https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ siteye giriş yap sonra sağdaki tescil kaydı tespitinden bi kontrol et aktif olan varsa bi yerde sigorta girişin yapılmıştır, primin yatmıyodur mesela ama sigortadan çıkışın yapılmadığı için çalışıyo görünüyosun. aynı durum bende de var :(
edit: Cüneyd hocam sanırım yolumuz kyk bölge müdürlüğüne düşecek, sigortadan çıkışı yaptırıp gitmeyi düşünüyorum, sen de bekleme bence çıkışını yaptırt bi uğra müdürlüğe çünkü itiraz süresi 2 haftaymış, benden haber beklersen vaktin kalmayabilir, zaten salladıkça sallıyolar işleri.
hsyN tarafından 15/Ara/13 14:11 tarihinde düzenlenmiştir -
hsyN bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Ben hic bi yerde calismiyorum ama
" ÜCRETLİ OLARAK
ÇALIŞTIĞINIZ TESPİT
EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ
YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ
GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ
İŞLEME ALINAMAMIŞTIR"
dediler. Bu nasil is amk ya.. Alamicam kredi falan sanirim.
hocam https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ siteye giriş yap sonra sağdaki tescil kaydı tespitinden bi kontrol et aktif olan varsa bi yerde sigorta girişin yapılmıştır, primin yatmıyodur mesela ama sigortadan çıkışın yapılmadığı için çalışıyo görünüyosun. aynı durum bende de var :(
edit: Cüneyd hocam sanırım yolumuz kyk bölge müdürlüğüne düşecek, sigortadan çıkışı yaptırıp gitmeyi düşünüyorum, sen de bekleme bence çıkışını yaptırt bi uğra müdürlüğe çünkü itiraz süresi 2 haftaymış, benden haber beklersen vaktin kalmayabilir, zaten salladıkça sallıyolar işleri.
Bu girisimin oldugu yeri nasil bulurum ? benim sigorta isten dolayi her ay baska baska yerlerdeydi. en son nerde onu nasil bulcam bilmiyorum :/