Burs Kredi Sonuçları Açıklandı
-
darkroques61 bunu yazdı
Burs kolayına çıkmıyor özel durumlular hariç. Ama ya torpil var ya büyük şans. Ben kredi alıyorum sınıfta burs alan adam var durumu benden çok çok daha iyi..
Yurtta elemanın biri okuluna yılda 25 bin TL ödüyor.
750 Liralık odada kalıyor.
Burs çıkmış. Adaletini siktiğimin devleti sağolsun.
-
kredi. Çevremdeki herkese kredi . bursları kim aldı abi anlamadım
-
darkroques61 bunu yazdı
Burs kolayına çıkmıyor özel durumlular hariç. Ama ya torpil var ya büyük şans. Ben kredi alıyorum sınıfta burs alan adam var durumu benden çok çok daha iyi..
evimiz kira ve tek maaşlıyız kredi çıktı neyseki, bu vericekleri sikik bursu alsın kıçlarına soksunlar
ya şehit çocugu ya cemaatçi olucaz siktiğimin memleketinde
-
altı üstü 300 lira burs verecek devlet. istiyor ki anamiz babamız ölsün kimsemiz kalmasın tutunacak dalımiz olmasın. Nedir arkadas bu
saybirs tarafından 15/Ara/13 20:20 tarihinde düzenlenmiştir -
suriyeden gelenlere o kadar para yardımı oluyo yav anlamıyorum ki o kadar vergi alıyosun şey alıyosun
niye kendi öğrencilerini okutmuyosun arkadaş ?
multecimi olalım amk
amk verdiği parayıda geri alıyo lan amk sana zaten vergiyi biz veriyoruz bide artislik yapıyo biz gelmeden önce şu kadardı bu kadardı
lan amk %1 milyon vergiyi artır sonra verme ne sinirlendim ulan
sen git oy için adam besle amk
siyasi yazmışın diyeninde amk. Siyaset siksin seni böyle düşünüyosan aklını beynini sikeyim.
-
Ben şimdi üniyi bıraktım ama resmi olarak bi işlem yapılmadı. öğrenim kredisi çıktı bana alsam bir problem olur mu acaba ?
Birde ne kadar geri ödeniyo ?
-
beyler ben yök araştırma bursu almıyorum adamlar saçmalamış.yök araştırma bursu alıyorsunuz diye kredi yok size demişler resmen.direkt mesaj attım bakalım ne olacak
-
o değilde o arttırdıkları yirmi lirayı dürsünler büksünler ölmüş analarının amına soksunlar.
-
Bende de böyle bi mesaj var, dgs ile bu sene geldim, 3. sınıf gözüküyorum. bi sene ara verip öyle kazanmıştım. Bi yanlışlık olabilir mi? yoksa verdiğim bi sene aradan dolayı mı böyle mesaj görüyorum?
Üniversite Adı: EGE ÜNİVERSİTESİ Fakülte Adı: MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Bölüm Adı: BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (%30 İNGİLİZCE) Burs/Kredi müracaat durumunuz : ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ! Burs/Kredi İptal Nedeni: OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR. -
Ulan başvurduğum halde tc kimlik no bulunamadı diyor ki tek bende değilim tonla insan var aynı dertten muzdarip ne zaman işlerini düzgün yapacak bu insanlar yeter a.g ya