Burs Kredi Sonuçları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Burs kolayına çıkmıyor özel durumlular hariç. Ama ya torpil var ya büyük şans. Ben kredi alıyorum sınıfta burs alan adam var durumu benden çok çok daha iyi..

Yurtta elemanın biri okuluna yılda 25 bin TL ödüyor.

750 Liralık odada kalıyor.

Burs çıkmış. Adaletini siktiğimin devleti sağolsun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yokumben
    yokumben's avatar
    Erkek

kredi. Çevremdeki herkese kredi . bursları kim aldı abi anlamadım

Çeker-Çizer-Söver
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Burs kolayına çıkmıyor özel durumlular hariç. Ama ya torpil var ya büyük şans. Ben kredi alıyorum sınıfta burs alan adam var durumu benden çok çok daha iyi..

evimiz kira ve tek maaşlıyız kredi çıktı neyseki, bu vericekleri sikik bursu alsın kıçlarına soksunlar

ya şehit çocugu ya cemaatçi olucaz siktiğimin memleketinde

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

altı üstü 300 lira burs verecek devlet. istiyor ki anamiz babamız ölsün kimsemiz kalmasın tutunacak dalımiz olmasın. Nedir arkadas bu

saybirs tarafından 15/Ara/13 20:20 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

suriyeden gelenlere o kadar para yardımı oluyo yav anlamıyorum ki  o kadar vergi alıyosun şey alıyosun 

niye kendi öğrencilerini okutmuyosun arkadaş ? 

multecimi olalım amk 

amk verdiği parayıda geri alıyo lan amk sana zaten vergiyi biz veriyoruz bide artislik yapıyo biz gelmeden önce şu kadardı bu kadardı 

lan amk %1 milyon vergiyi artır sonra verme ne sinirlendim ulan 

sen git oy için adam besle amk

siyasi yazmışın diyeninde amk. Siyaset siksin seni böyle düşünüyosan aklını beynini sikeyim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sensiz_aglamam
    sensiz_aglamam's avatar
    Dişi

Ben şimdi üniyi bıraktım ama resmi olarak bi işlem yapılmadı.   öğrenim kredisi çıktı bana alsam bir problem olur mu acaba ?  

Birde ne kadar geri ödeniyo ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

beyler ben yök araştırma bursu almıyorum adamlar saçmalamış.yök araştırma bursu alıyorsunuz diye kredi yok size demişler resmen.direkt mesaj attım bakalım ne olacak

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

o değilde o arttırdıkları yirmi lirayı dürsünler büksünler ölmüş analarının amına soksunlar.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

Bende de böyle bi mesaj var, dgs ile bu sene geldim, 3. sınıf gözüküyorum. bi sene ara verip öyle kazanmıştım. Bi yanlışlık olabilir mi? yoksa verdiğim bi sene aradan dolayı mı böyle mesaj görüyorum?

Üniversite Adı: EGE ÜNİVERSİTESİ
    Fakülte Adı: MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
    Bölüm Adı: BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (%30 İNGİLİZCE)
    Burs/Kredi müracaat durumunuz : ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!
    Burs/Kredi İptal Nedeni: OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Ulan başvurduğum halde tc kimlik no bulunamadı diyor ki tek bende değilim tonla insan var aynı dertten muzdarip ne zaman işlerini düzgün yapacak bu insanlar yeter a.g ya 

Toplam Hit: 8146 Toplam Mesaj: 72