Burs Kredi Sonuçları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Yav bunlar benim 10. ayda bile sigortami yatirmislar Salaklar. ben iste falan degilim halbuki. Genede itiraz edicem. Umarim duzelir. Bunların twitter adresi fln vardi. Ordan da ulasmayi deneyecegim.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU (YÖK) TARAFINDAN VERİLEN ARAŞTIRMA BURSU ALDIĞINIZDAN DOLAYI BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACATINIZ İŞLEME ALINMAMIŞTIR.

bu nedir anlamadım gitti :))

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAN (YURT İÇİNDE ÖĞRENİM GÖREN) ÖĞRENCİLER 
    https://www.turkiye.gov.tr/ 
    İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN 17.12.2013 TARİHİNDEN İTİBAREN
    e-devlet ŞİFRESİ İLE KURUMUMUZ LİNKİNE 
    ULAŞIP ONAYLAMA İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRLER.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek

Benim öğrencide böle yazıyor sene kaybıda yok aslında daha yeni başladı bu yıl

OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

21 mayıs 1864
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    kilit11 bunu yazdı

OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

Aynı olay bendede var ne yapmak gerekiyor acaba? Nasıl itiraz edicez?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı
    kilit11 bunu yazdı

Yönetmeliği açamıyorum bir okuyacam ama yıl kaybı yok eminim inşallah bir yanlışlık vardırda uğraştırmadan düzeltirler.

Hemen yarın kyk müdürlüğüne yanlışlık yapıldığına dair dilekçe ver araştırıyorum bakalım başka bişey öğrenirsem yazarım.

21 mayıs 1864
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    kilit11 bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı
    kilit11 bunu yazdı

Yönetmeliği açamıyorum bir okuyacam ama yıl kaybı yok eminim inşallah bir yanlışlık vardırda uğraştırmadan düzeltirler.

Hemen yarın kyk müdürlüğüne yanlışlık yapıldığına dair dilekçe ver araştırıyorum bakalım başka bişey öğrenirsem yazarım.

twitter hesabından mail atın demişler. bende mail attım bakalım ne olacak. herhangi bir resmi açıklamada yok, resmi itiraz süresi, itiraz yeri vs.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    ehveniser bunu yazdı

kim gidecek Buca Ziraat'e ya.

yemin ediyorum Buca kelimesi bile beni strese sokmaya yetiyor.

Hocam eger daha onceden ziraat hesabin varsa herhangi bi subeden burs hesabini o hesap karina baglattirabilirsiniz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Burs kolayına çıkmıyor özel durumlular hariç. Ama ya torpil var ya büyük şans. Ben kredi alıyorum sınıfta burs alan adam var durumu benden çok çok daha iyi..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 8136 Toplam Mesaj: 72