Burs Kredi Sonuçları Açıklandı
-
Yav bunlar benim 10. ayda bile sigortami yatirmislar Salaklar. ben iste falan degilim halbuki. Genede itiraz edicem. Umarim duzelir. Bunların twitter adresi fln vardi. Ordan da ulasmayi deneyecegim.
-
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU (YÖK) TARAFINDAN VERİLEN ARAŞTIRMA BURSU ALDIĞINIZDAN DOLAYI BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACATINIZ İŞLEME ALINMAMIŞTIR.
bu nedir anlamadım gitti :))
-
BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANAN (YURT İÇİNDE ÖĞRENİM GÖREN) ÖĞRENCİLER
https://www.turkiye.gov.tr/
İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN17.12.2013 TARİHİNDEN İTİBAREN
e-devlet ŞİFRESİ İLE KURUMUMUZ LİNKİNE
ULAŞIP ONAYLAMA İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRLER. -
Benim öğrencide böle yazıyor sene kaybıda yok aslında daha yeni başladı bu yıl
OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.
-
kilit11 bunu yazdı
OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.
Aynı olay bendede var ne yapmak gerekiyor acaba? Nasıl itiraz edicez?
-
TeRRoR bunu yazdıkilit11 bunu yazdı
Yönetmeliği açamıyorum bir okuyacam ama yıl kaybı yok eminim inşallah bir yanlışlık vardırda uğraştırmadan düzeltirler.
Hemen yarın kyk müdürlüğüne yanlışlık yapıldığına dair dilekçe ver araştırıyorum bakalım başka bişey öğrenirsem yazarım.
-
kilit11 bunu yazdıTeRRoR bunu yazdıkilit11 bunu yazdı
Yönetmeliği açamıyorum bir okuyacam ama yıl kaybı yok eminim inşallah bir yanlışlık vardırda uğraştırmadan düzeltirler.
Hemen yarın kyk müdürlüğüne yanlışlık yapıldığına dair dilekçe ver araştırıyorum bakalım başka bişey öğrenirsem yazarım.
twitter hesabından mail atın demişler. bende mail attım bakalım ne olacak. herhangi bir resmi açıklamada yok, resmi itiraz süresi, itiraz yeri vs.
-
ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ
-
ehveniser bunu yazdı
kim gidecek Buca Ziraat'e ya.
yemin ediyorum Buca kelimesi bile beni strese sokmaya yetiyor.
Hocam eger daha onceden ziraat hesabin varsa herhangi bi subeden burs hesabini o hesap karina baglattirabilirsiniz
-
Burs kolayına çıkmıyor özel durumlular hariç. Ama ya torpil var ya büyük şans. Ben kredi alıyorum sınıfta burs alan adam var durumu benden çok çok daha iyi..