Bursasporlular İçin ABD'de Ünlü Yönetmen Özkan Öz Tarafından Hazırlanan Klip Gündem Yarattı...
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
maximuss bunu yazdı:
sampiyon olursak , Ajax oluruz . Tum turkiyenin alt yapisi bizde can bulacaktir. insallah bu olurda , darisi diger anadolu kluplerini bulur ...
ben fenerbahçeliyim ama Türkiyenin en iyi alt yapısı bucaspor da..bunu tartışmam bile..bakın göreceksiniz yakın zamanda milli takıma bucaspor menşeyli bir sürü futbolcu gelecek
-----------------------------son 2-3 senedir alt yapidan futbolcular gelmekte.
sergio ramos tarzinda serdar aziz
ibrahimovic gibi iri ve bileklerine hakim Isa ve genc milli takim golcusu muhammet demir .
bunlar 17 yasinda gencler , sercana bu yuzden ayar oluyorum, serefsiz digerlerinin onunu bari kesmese ! volkani taktir ediyorum, adam devre arasi 2013 e kadar kontrat imzaladi , ismail 19 yasindaki o da 2014 e kadar bizim malimiz. bu gencleri elimizde tutmak ve daha da alt yapiyi genisletmek icin bursanin gelirinin artmasi gerek. takim tesisleri cok guzel, tv si bile acildi , dergisi var. taraftar surekli stadi dolduruyor. yeni stad icinde bu basariyi yakalarsak devami gelir .
bucasporu bilemem ama taraftar kitlesi az olursa, elinden gelecek pek bisey olmaz, ancak Istanbul 3 lusune futbolcu satar, onlarinda ne kadar gelisecegi gelecek saglayacagi supheli ...
-
vesselam bunu yazdı:
diyarbakırspor bjk maçınıda kaybederse son 2 maçına çıkmayıp hükmen yenilgi alıcak mıs eger bu olursa zaten 1 maç hükmen yenilmiş olan diyarbakır kurallar gereği ligden düşürülüp tıpkı ankarasporun puan sistemi gibi tüm maçları 3-0 hükmen malup sayılacak . eger bu olursa fenevbahce +2 puan daha alıyor ve lig karısıyor
eger haber dogruysa iç savaş sebebi =))
-----------------------------biz basın diyince kendinizi acındırıyorsunuz vs. nice safsatadan ibaret hakaretlerinize maruz kalıyoruz bu haber diyarbakırspor tarafından sert bir dille yalanlandı bu haberi yapanlarında bu haber'in gerçek olmadıgını bildiği halde sırf o coğrafyanın insanlarına olan art niyetli yaklasımları nedeni ile gerçekmişçesine yorumlayanlarında amk.
-
vesselam bunu yazdı:
diyarbakırspor bjk maçınıda kaybederse son 2 maçına çıkmayıp hükmen yenilgi alıcak mıs eger bu olursa zaten 1 maç hükmen yenilmiş olan diyarbakır kurallar gereği ligden düşürülüp tıpkı ankarasporun puan sistemi gibi tüm maçları 3-0 hükmen malup sayılacak . eger bu olursa fenevbahce +2 puan daha alıyor ve lig karısıyor
eger haber dogruysa iç savaş sebebi =))
-----------------------------TFF Futbol Disiplin Talimatı
Madde 24 -A
Bir lig devresinde ikinci defa müsabakaya gelmeyen, müsabaka sahasına gelmekle
beraber müsabakaya çıkmayan veya müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen
mağlubiyet kararı verilmekle beraber, bu takım ligden çıkarılarak bir alt lige düşürülür
ve karar tarihinden itibaren bu takımla müsabakası olan diğer takımlar müsabakaları
oynamaksızın hükmen galip gelmiş sayılırlar.bazilari cok uzulcek biliyoruz ama oyle bisey olmuyor.
-
maximuss bunu yazdı:
sampiyon olursak , Ajax oluruz . Tum turkiyenin alt yapisi bizde can bulacaktir. insallah bu olurda , darisi diger anadolu kluplerini bulur ...
-----------------------------böyle birşey olmaz, aksine şampiyon olursanız sivasspor gibi dağılırsınız bunun devamı gelmez. Ayrıca başarınızın en büyük mimarı ozan ipek bucasporun alt yapısından cıkmıstır, su an u13 u15 u17 gibi dallarda bucaspor gs yi fb yi bjk yi kökleyip kafaya oynamakta, bu senede 1.lige geliyorlar. Mevcut bursa kadrosunda ozan ipek ve volkan şen dışında top class bir adam yok, sercan hala soru işareti, bu 2sinide kolay kolay elinde tutamaz bursa
-
muhahha koyverdun gittun beniyi söyleyen kız la o :D şaka maka kızı resmen oturduğu yerde Türkiye'de ünlü yaptı hee bu Özkan Öz :D güzel klip..
-
bursasporumuz şampiyonluğa koşuyor.bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ederim...
-
banlanmak istemiyorum
önemli not : beşiktaşlıyım !
-
Kayserisporlu olarak aramızın pek iyi olmadığı Bursasporun Şampiyon olmasını gönülden istiyorum...
-
İnadına Texas!
-
beşiktaşlıyım.her ne kadar bursapor taraftarının beşiktaş düşmanlığı olsa da, anadolu'dan bir takımın şampiyon olması ve belkide 150 tane bursasporlu arkadaşım olmasından dolayı şampiyon olmalarını canı gönülden istiyorum.