folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursasporlular İçin ABD'de Ünlü Yönetmen Özkan Öz Tarafından Hazırlanan Klip Gündem Yarattı...

Bursasporlular İçin ABD'de Ünlü Yönetmen Özkan Öz Tarafından Hazırlanan Klip Gündem Yarattı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Bursaankara her zaman.... =)

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Hem manevi bağımızdan dolayı, hem de artık Anadolu'dan da bir şampiyon çıkmasının gerektiğini düşünerek Bursa'nın şampiyon olmasını istiyorum. Gönlümüz Bursa'dan yana.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

banlanmak istemiyorum

önemli not : bursasporluyum! ;)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

bir adana demir sporlu olarak bursaspor'un şampiyon olmasını istiyorum..

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melkor
    melkor's avatar
    Erkek

Bir Beşiktaşlı olarak, Bursa şampiyon olacağına-

Yani, banlanmak istemiyorum.

Reklam da dandik olmuş, taraftar grubunun adı Texas diye Pakistanlı, Ganalı adam Bursaspor' u mu tutacak, meh.

Hem Türk, hem Sünni, hem de proleter.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

melkor bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence fenerliler şampiyon olup yanımda mal mal konuşacaklarına bursa olsun tek ilde coşsunlar. Türkiye çapındaki fener kutlamasını .......

bende banlanmak istemiyorum.

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bir Bursalı olarak Bursaspor'a tam destek. Şampiyonluk Bursa'ya çok yakışacak.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

sampiyon olursak , Ajax oluruz . Tum turkiyenin alt yapisi bizde can bulacaktir. insallah bu olurda , darisi diger anadolu kluplerini bulur ...

böyle birşey olmaz, aksine şampiyon olursanız sivasspor gibi dağılırsınız bunun devamı gelmez. Ayrıca başarınızın en büyük mimarı ozan ipek bucasporun alt yapısından cıkmıstır, su an u13 u15 u17 gibi dallarda bucaspor gs yi fb yi bjk yi kökleyip kafaya oynamakta, bu senede 1.lige geliyorlar. Mevcut bursa kadrosunda ozan ipek ve volkan şen dışında top class bir adam yok, sercan hala soru işareti, bu 2sinide kolay kolay elinde tutamaz bursa

volkan bu takimda kalicak orasi kesin ! ozan gidecek zaten bencil 3 buyuklere onuyor. IBB macimiz var adam gidip goruklede tavla sigara yapiyor. Bunu alacak 3 buyuklere acirim, ozan gitmek isterse zaten gider, opsiyonu bizde var 1 sene extradan. almak isteyen 2 milyon euro bonservis oder alir , 250 bin euroya biz aldik.

volkan kalicak bu takimda ,volkanin kendi roportaji vardi bu sene basinda "Bursada kaptan olup,efsane olmak istiyor" demistir kendisi.

ozan giderse o kanada 19 luk ismail gecer, ozan'dan daha seri ve cabuk adam gecebilen yapisi var. fizigi de var. 2014'e kadar bizimle.

sercan gidecektir , istanbuldan ciktigi yok itin. istanbul icin havlayan itin bursasporda isi olamaz! olmamalida.  zaten sercanin yerine 2 yilligina aldigimiz , glassgow ranger's a2 takiminin gol kralini aldik. yanina alttan muhammet demirci veya isa monte edildimi felaket olur isa pivot forvet , muhammet ise sercan tarzinda seri ve hizli bitirici vuruslari sercandan 4-5 kat daha iyi.

bu takim batmaz , hatta seneye mustafa kecelinin yerine alt yapidan serdar aziz monte edilecek buyuk ihtimalle.

ivan ergic ise konusmaya gerek yok. bir sene daha bizle ! huseyin cimsir sutlanir . zaten sampiyon olursak ertugrul hoca bir adet kaliteli stoper ve onlibero istedigini soylemisti. omer erdogan ve ibrahim bize yeterli , biri yedek oturur :)

bursa sampiyon olur veya avrupaya kalirsa ozan ve sercan zaten yolcu ama digerleri bizim futbolcumuz. stad seneye basladiginda bursanin geliri daha da articak. heleki Sampiyonlar ligine kalirsak alicagimiz bir 12 milyon euro var UEFA dan, birinci olarak kalirsa 15 milyon euro. lig sampiyonu olursak 15 milyon ytl alicaz , ikinci olursak 7,5 milyon ytl. yani bu paralar bursanin borcunu oder , futbolcularimizida elimizde tutariz, ayrica seneye reklam gelirlerinin de %50 artisi olucak, ikinci olarak basladigimiz icin lig tvden ayri bir ucret daha alicaz.

hersey bunun icin , bosuna demiyorlar "3 buyukler , ekmegine bir 4.cuyu katmak istemez, gs fenere oynayacak" ve bu oldu ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melkor
    melkor's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

melkor bunu yazdı:

Bence fenerliler şampiyon olup yanımda mal mal konuşacaklarına bursa olsun tek ilde coşsunlar. Türkiye çapındaki fener kutlamasını .......

bende banlanmak istemiyorum.

O da doğru bir bakıma.

Hem Türk, hem Sünni, hem de proleter.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

melkor bunu yazdı:

Reklam da dandik olmuş, taraftar grubunun adı Texas diye Pakistanlı, Ganalı adam Bursaspor' u mu tutacak, meh.

bir bursasporlu olarak;
    futbol sadece futbol değildir diyorum ve

konunun hedefinden sapmasını istemiyoruz

Toplam Hit: 5399 Toplam Mesaj: 33