Burun Kanaması [YARDIM - ACİL]
-
arkadaşlar 3 gündür burnum kanıyor tampon yapmaktan bıktım. enseme falan buz koyuyorum doktora çıktım ilaç verdi geçmedi hep kanıyo varmı bildiğiniz yöntemler?? acil lütfen suan hala kanıyo ya
-
Hocam sürekli kanıyorsa onun normal birşey olamayacağını düşünüyorum bence başka bir doktora git.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam sürekli kanıyorsa onun normal birşey olamayacağını düşünüyorum bence başka bir doktora git.
-----------------------------sinüzit var onun için kanıyor bide damar çatlaması var dedi bunları kullan 10 gün sonra gel dedi fakat benim şuan durdurmam lazım
-
hocam durum rutin dışında işliyosa doktora bi daha görün en acilinden :/
-
burun kemiginin hemen altından iki parmagınla sıkıştır kanama duracaktır
-
doktora gitmek istemiyorsan en azından eczaneye git
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
hocam durum rutin dışında işliyosa doktora bi daha görün en acilinden :/
devlet hastanesinde olmuyo bu iş zaten aqCia bunu yazdı:
burun kemiginin hemen altından iki parmagınla sıkıştır kanama duracaktır
saol hocam deniyorum -
benimde 1 hafta kanamıştı. olayy burun damarların çeşitli sebeplerden dolayı çatlıyomuşş.büyüdügün için olabilir yada aşırı kilo wermekten felan gibi bişiydi. doktora git benim damarları yakmıştı en sonunda
-
bence pıhtı yapmış..
iyi bi ınkırırsan. kitle halinde birikmiş kanın çıktığını görürsün.
yani aslında hiçbi burun üç gün üst üste kanamaz... ancak bi gün kanamıştır. sende yatmışındır. okan birikmiş pıhtı ypmıştır. burunda. ve iki gündür aslında o pıhtıdan süzülen kanlar akıyodur..
sen şöyle güçlü bi ınkı. çıkar o. hemde çok eğlenceli oluyo. yuh bu neymiş nasıl sığmış burnuma diyosun sonra. :D
-
ölmezsin
-
tranceportun da dedigi gibi çözümü çatlayan damarı yakmaktır