Burun Kanaması [YARDIM - ACİL]
-
benımde aynı sorunum war tam 15 kere damar yaktılar burnumda. yapman gerek burnunu surekli nemli tutman. eger
doktor bi hastalık falan yok dediyse. eczaneden bi tane merhem al sürekli nemli tutacan içini başka yolu yok
-
sarımsak koy 2 burun deliinede onun kokusu durdurur kanamyı :G
-
tranceport bunu yazdı:
-----------------------------
benimde 1 hafta kanamıştı. olayy burun damarların çeşitli sebeplerden dolayı çatlıyomuşş.büyüdügün için olabilir yada aşırı kilo wermekten felan gibi bişiydi. doktora git benim damarları yakmıştı en sonunda
hocam bunu sorucaktım bende bide. bu olay çok acıtıyomu çok can yakıyormu?? -
Cia bunu yazdı:
tranceportun da dedigi gibi çözümü çatlayan damarı yakmaktır
-----------------------------SAKIN DENEME BUNU..
manyakmısınız arkadaşım siz.. nasıl yakçan damarı.. bırak knasın daha iyi. böyle durumlarda burun kanaması çok kötü bi olay değildir. kanar kanar durur.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------benımde aynı sorunum war tam 15 kere damar yaktılar burnumda. yapman gerek burnunu surekli nemli tutman. eger
doktor bi hastalık falan yok dediyse. eczaneden bi tane merhem al sürekli nemli tutacan içini başka yolu yok
-----------------------------sinüzit ve damar çatlaması varmış
-
Spacheata özür dilerim yanlış anlaşılma oldu kendisi yakmayacak doktor yakıyor (bu tabir kullanılıyor valla nedir ne digildir bilemem)
-
T01G4 bunu yazdı:
tranceport bunu yazdı:
benimde 1 hafta kanamıştı. olayy burun damarların çeşitli sebeplerden dolayı çatlıyomuşş.büyüdügün için olabilir yada aşırı kilo wermekten felan gibi bişiydi. doktora git benim damarları yakmıştı en sonunda
hocam bunu sorucaktım bende bide. bu olay çok acıtıyomu çok can yakıyormu??
-----------------------------evet biraz canınn yanacak ama ön yargılı olma zaten uyuşturuo fazla bişi hissetmiyosun yakarken benim gözümden yaş geldi kendimi cok sıkmaktan..gerci bu yakma işini en son yapıo galliba çapaya gitmiştim ben sende oraya git zaten daha sonra sinüzit içinde banada ilaç wermişti sana da werirler heralde ondan sora bişi olmuo hade geçmiş olsun
hee bu arada gidersen çapaya ilk hademe gelecek dicek neyin war burnum kanıo dicen sende.oda bakıcak sana dicek bişiyin yok snin hadi git şimdi bunun için doktoru çagıramam felan direk o hademeyi kafagöz gir :D
-
tranceport bunu yazdı:
-----------------------------hee bu arada gidersen çapaya ilk hademe gelecek dicek neyin war burnum kanıo dicen sende.oda bakıcak sana dicek bişiyin yok snin hadi git şimdi bunun için doktoru çagıramam felan direk o hademeyi kafagöz gir :D
-----------------------------hacı burnum kanıyo dersen, hademe öyle der tabi :) ayrıca hademeyle niye muhatab oluyon direk doktora çık :) dicen ki: burun damarım çatlak. O zaman yollamaya çalışsın da göriyim :)
-
hocam çanakkalede çapa yok :D burdada var aq hademesi hadememi müdürmü başhekkimmi anlamadım hemşirelere bağırıyo :D:D
-
kanamayı durdurmak için, dik pozisyonda otur ve burnunu bir bez ile kanama durana kadar sık, sonra oradaki kan pıhtılaşınca kanama duracak.