folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burun Kanaması [YARDIM - ACİL]

Burun Kanaması [YARDIM - ACİL]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    sağolasınız dostlarım Allah sizden razı olsun kanama durdu sonunda

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

sarımsak koydunmu burun deliklerine sana harbi diorm kanama durur sarımsakj her derde deva dalga geçmiorm çiddiym hea

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    geberlanxD bunu yazdı:
    -----------------------------

sarımsak koydunmu burun deliklerine sana harbi diorm kanama durur sarımsakj her derde deva dalga geçmiorm çiddiym hea

Hoca bunu uygulacaktımda nickini gördükten sonra vazgeçtim valla.:D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    damar çatlamasi var dediyse burunu yakmasi gerek, en azindan benim doktor öyle yapmıştı teşhisin arkasindan tedaviye yer verdi senin doktorun branşi KBB olduna eminmin.

In every job there is a no
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    geberlanxD bunu yazdı:

Hoca bunu uygulacaktımda nickini gördükten sonra vazgeçtim valla.:D

abi nicke ne bakıosn sen merak etme gebermezsinxD   :P wuahah uygulada gör

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

tranceport bunu yazdı:

hee bu arada gidersen çapaya ilk hademe gelecek dicek neyin war burnum kanıo dicen sende.oda bakıcak sana dicek bişiyin yok snin hadi git şimdi bunun için doktoru çagıramam felan direk o hademeyi kafagöz gir :D

hacı burnum kanıyo dersen, hademe öyle der tabi :) ayrıca hademeyle niye muhatab oluyon direk doktora çık :) dicen ki: burun damarım çatlak. O zaman yollamaya çalışsın da göriyim :)

yok ilk defa kanıo ama neden kanıo kestiremedin hastaneye gidiosun şikayetin nedir aralıksız burnum kanıo sen ilk baştan burnundaki kılcalların çatladıgını bilemezsin.. nie hademeyle muhattap oluon kısmına gelince ülkemizde böle işlio sistem hademe alçıya alır pansumanı yapar dikiş atar bir nevi doktorudur o hastenenin :D tabi bunlar devlet hastanesi hepsi olmasada
    hee dersen nerden bilion  war işte bi doktor pardon hademe tanıdıgımız :D

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

tranceport bunu yazdı:

stillalive bunu yazdı:

tranceport bunu yazdı:

hee bu arada gidersen çapaya ilk hademe gelecek dicek neyin war burnum kanıo dicen sende.oda bakıcak sana dicek bişiyin yok snin hadi git şimdi bunun için doktoru çagıramam felan direk o hademeyi kafagöz gir :D

hacı burnum kanıyo dersen, hademe öyle der tabi :) ayrıca hademeyle niye muhatab oluyon direk doktora çık :) dicen ki: burun damarım çatlak. O zaman yollamaya çalışsın da göriyim :)

yok ilk defa kanıo ama neden kanıo kestiremedin hastaneye gidiosun şikayetin nedir aralıksız burnum kanıo sen ilk baştan burnundaki kılcalların çatladıgını bilemezsin.. nie hademeyle muhattap oluon kısmına gelince ülkemizde böle işlio sistem hademe alçıya alır pansumanı yapar dikiş atar bir nevi doktorudur o hastenenin :D tabi bunlar devlet hastanesi hepsi olmasada
    hee dersen nerden bilion  war işte bi doktor pardon hademe tanıdıgımız :D

biliyom hocam o hademeleri yıllar evel gizli kameraya yakalanmışlardı, gelen hastalara dikiş atıyolardı hatta şöyle diyolardı, yeni mezun doktorlar bişi bilmiyo biz öğretiyoz dikiş atmasını onlara :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 2604 Toplam Mesaj: 28