folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bush: 3. Dünya Savaşı Çıkar

Bush: 3. Dünya Savaşı Çıkar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

ABD Başkanı George W. Bush, dünya liderlerine seslenerek, "Üçüncü dünya savaşının çıkmasını istemiyorsak, İran'ın nükleer silaha sahip olmasını engellemeliyiz" dedi.
    18 / 10 / 2007 07:13

Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında konuşan George W. Bush, "İsrail'i imha etmek istediğini söyleyen bir İranlı liderimiz var. Bu nedenle dünya liderlerine şunu söyledim: 'Üçüncü dünya savaşı patlasın istemiyorsanız, İran'ı nükleer bomba yapmak için gereken bilgileri ele geçirmekten alıkoymalısınız" diye konuştu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    yatacak yerin yok lan... Allah belanı versin piçin evladı...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hahaha ne oldu puş yoksa senindemi bi tarafın sıkıştı :)

ayrıca atom bombasını yapmak zor değil bir ülkeye göre... Bunun formullerini hatta nasıl yapılacağını bile bir prof. açıkladı kitabı hemen yasaklandı profesörün ama iranın bu kitabı ve diğer işine yarayacak bilgileri bulmazı zor değil buldu bile :)

irana baskı yaptırmaya çalışıyorlar abd kendi bi bok yapamayacağını anladı tabi karşısında nüükler enerjiyi hiç acımadan kullanabilecek bir devlet var tabi.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    iranla suriyeyle gardaş oluruz savaş için. abd yi ortadoğuda mikeriz biz kazanırız ....göt altından konuşan ırak senide si***cez

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    ulan sunu bi kuytuda sikistirsam arkadaslarla ya

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Olasi bi Türkiye - Abd savaşında  iranın yanımıza olacanı bildiği için bunları söylüyo hıyar oglu hıyar :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------
    yatacak yerin yok lan... Allah belanı versin piçin evladı...

Sesini Duygu ; Mendil Ellerin'de Ağlıyor Şimdi... Çok üzüldü sen sövün'ce...

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    AQ Parti gibileri olduğu sürece biz amerikanın sözde müttefiği özde oyuncağı olmakdan ileri gidemeyiz. Olasi bir ABD- TR savaşı imkansız çünkü gerek yok.ABD bizi isteiğini gibi satın alıyor ( AKP gibileri yüzünden)  Iranla ABD savaşsa, %100 türkiye irana vurur.....

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

tabi okuyor burayı sana madalya verir birazdan az daha kas mürid=)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

ZaYGo bunu yazdı:
    Iranla ABD savaşsa, %100 türkiye irana vurur.....

Yok öle bişi  

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    zaYGo bunu yazdı:

Iranla ABD savaşsa, %100 türkiye irana vurur.....

abd de bize vurur demi saçma bi yorum katmışsın.. şöyle deseydin olurdu abd iranı vurması için türkiye abd ye yardım ederse iran türkiyeyi vurur deseydin olabilirdi. ama bu sözün aksi bir durum . olmaz. biz iranla anlaşma içindeyiz zaten. önemli olan tbmm nin dediği abd yide deler geçer tbmm.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4186 Toplam Mesaj: 38