Bush: 3. Dünya Savaşı Çıkar
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------bu ABD nin irandan istediği nedir anlamadım madayonun görünen yüzünde nükleer faaliyetler gibi görünüyor ama işin içinde başka işler var aslında iranın nükleer faaliyetleri abd nin çok da umrunda değil abd nin gerçek amacı ortadoğuya yön vermek ve dizginleri israil ile birlikte eline almak. ABD eskiden beri bir ülkeyi maşa olarak kullanmıştır yıllarca kendi çıkarlarına hizmet edecek ülkeleri sömürmüş bir devlettir abd nin şimdiki maşası ise israil dost gibi görünüyor ama aldanmayın yakında ABD nin gerçek yüzünü herkes görecek ortadoğunun pusulasını istediği gibi lehine çevirdiği gün israile ihtiyacı kalmayacak ve israili de saf dışı bırakacak
ortadoğudaki güç sahibi ülkelerin dengelerini bozarak dünya üzerinde yeni bir kutup oluşturmaya çalışan ABD nin oyunlarına gelmememiz dileği ile .....
-----------------------------Kardeş dediklerin cok sacma israil abd nin maşası deil israil abd nin masası ayrıca abd nin israil i yok etmek gibi bişeyi olmaz.
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------bu ABD nin irandan istediği nedir anlamadım madayonun görünen yüzünde nükleer faaliyetler gibi görünüyor ama işin içinde başka işler var aslında iranın nükleer faaliyetleri abd nin çok da umrunda değil abd nin gerçek amacı ortadoğuya yön vermek ve dizginleri israil ile birlikte eline almak. ABD eskiden beri bir ülkeyi maşa olarak kullanmıştır yıllarca kendi çıkarlarına hizmet edecek ülkeleri sömürmüş bir devlettir abd nin şimdiki maşası ise israil dost gibi görünüyor ama aldanmayın yakında ABD nin gerçek yüzünü herkes görecek ortadoğunun pusulasını istediği gibi lehine çevirdiği gün israile ihtiyacı kalmayacak ve israili de saf dışı bırakacak
ortadoğudaki güç sahibi ülkelerin dengelerini bozarak dünya üzerinde yeni bir kutup oluşturmaya çalışan ABD nin oyunlarına gelmememiz dileği ile .....
-----------------------------
arkadaşım amerikayı yönetenler zaten yahudiler yani abd =israil ... böyle bişey olmaz arkadaşım -
yarramı ye bush :S
-
şimdi şöle bişe var bi dünya savaşı çıksa abd nin yanında kimse olmaz çünkü adaml stratejik ortağını bile geçebiliyo o yüzden bunlar bıdı bıdı erkekse irana girsin iran gel dedi korkmuyoz dedi yemedi ki dünya savaşı hiç yemez
-
3. dünya savaşı çıksada şu abedenin götünü s.ksek.
-
Bu şeppaze tipli lavuk ne derse yalandır korkudandır =)
-
İran da ülke mi beee diyenlere burdan sesleniyorum alın size İran'ın gücü amk , İranın şu durumda her ülkeye kafa tutacağı anlaşılmış olmalıdır arkasında rusya ve çin gücü war ikisi de destek veriyorlar Ahmedinacad koyacak bu bush'a ben o günü iple çekiyorum :)
-
ZaYGo bunu yazdı:
AQ Parti gibileri olduğu sürece biz amerikanın sözde müttefiği özde oyuncağı olmakdan ileri gidemeyiz. Olasi bir ABD- TR savaşı imkansız çünkü gerek yok.ABD bizi isteiğini gibi satın alıyor ( AKP gibileri yüzünden) Iranla ABD savaşsa, %100 türkiye irana vurur.....
-----------------------------Savaş anında kim takar yönetimi :D kırmızı alarm acil durum amq :| kaparım silahımı Ya Allah cepheye...İran aslında 2 atom bi hidrojen sallandırıversin dünya bumlasa :D puahaha ne yaşam derdi kalır ne savaşı ne parası :D muahaha :D şaka bi yana savaş anında tüm kardeşlerimizle tüm İNSANLAR birleşipte böyle buşlara karşı gelirsek varya ne dert kalır ne tasa,amq tamam eşit daılım olmasa bile aç-açıkta insan kalmasa dünyada,hiçte savaş olmasa tam süper olucak :) ne diyim yaa...Ben artık hali hazırda bekliyom olası bi savaşı,başlasada 20me basmadan erkenden cepheye gidem diye :') Bu yazıma şu sözlerle son veriyom
Yurtta barış, dünyada barış...
Ne mutlu TÜRKüm diyene,ne mutlu İNSANım diyene...
-
ZaYGo bunu yazdı:
AQ Parti gibileri olduğu sürece biz amerikanın sözde müttefiği özde oyuncağı olmakdan ileri gidemeyiz. Olasi bir ABD- TR savaşı imkansız çünkü gerek yok.ABD bizi isteiğini gibi satın alıyor ( AKP gibileri yüzünden) Iranla ABD savaşsa, %100 türkiye irana vurur.....
-----------------------------satış anında bizzat orada mıydın?
neyi satmış hükümet?
Cidden soruyorum yani. Öyle kerc etmek gibi, imalı laflar sokuşturmak gibi, yada sağda solda duyduğum kulaktan dolma bilgileri
millete satmak gibi bir niyetim yok.
ikincisi.
iranla adamlar anlaşma üstüne anlaşma yapıyor. Suriye tamamen destek vermiş sen hala tr iranı vurur diyorsun.
Bırak siyaseti siyasetin "s" sinden haberin yok senin boş konuşuyon.
Amerikaya kazık üstüne kazık atan senin hükümetin. Daha bugün, "afganistanda senin ne işin var bana hesap soramazsın" diyen senin hükümetin.
Hala alımdan- satımdan bahsediyon. Uzaydamı yaşıyorsun?
Birşeyden haberin yok.
-
Tuğrulbabam haklı! sonuna kadar 'destekliyorum' seni baba! dediğin gibi başka galaksiden gelme arkadaşlar var burda ama en geç 10 gün içinde ırakta yaşanacak olaylardan dolayı derin bi rüyadan uyanıp kimin ne oldunu anlayacaklardır inşallah! yok yok enfazla 5 gün içinde görcez ırakın ödü nasıl bokuna karışıyo! :)
he 3. dünya savaşı çıkacakmış, lan pust biz zaten hergün trafik kazalarında onlarca zayiat veriyoz! savaşta bu kadar insan ölse hiç olmazsa bi anlamı olur be! bunun yanına bide verilen şehitleri eklersek zaten biz her an savaş piskolojisiyle yaşıyoz! ki ben buna filistinde, çeçenyada, ırakta, afganistanda ve diğer müslüman coğrafyalarda ölenleri bile dahil etmedim. Eğer bunlarıda sayarsak CİHAD ilan etmemiz lazım! :/