folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bush: 3. Dünya Savaşı Çıkar

Bush: 3. Dünya Savaşı Çıkar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

3. dünya savaşı çıakrsa savaşa japonlarda girer :D

abd israil'i yketmez. edemez sebebi israil şu anda dünyanın en büyük silah gücüne sahip ülke yani bunun anlamı dünyada varolan savunma ve saldırı sailahlarının çoğunun yapımında israil in parmağı var böyle oluşun abd orayı furmaz israil abd yle savaşa girer. ingiltere saten malum abd nin her zaman yanında. fransada ingiltereyle içli dışlı onlarında safı belli diğerleride yunanistanla belçika olur herhal. ispanyaya belli olmaz heran italyanlar gibi döneklik  edebilirler :)

diğer yandan japonya 2ç dün ya savaşından kalma bi atom bombası davasını eşitlemek ister bunun yanıda rusya saten amerikaya gıcık + ABD nin ambargo uyguladığı ülkeler var kübasıdır brazilyasıdır arjantinidir meksikasıdır . türkiyenin işi belli olmaz ama savaşa sürükleniriz garanti sağda ermeni piçleri solda yunanlılar aşağıda suriye ırak (Barzani piçi özell.) yukarısı malum rusya sıcak denizlere inme bokuna hala gözü bu taraflarda. 

= sonuç yok amk ne sonuç olucak dünya kaosa sürüklenir direk iyi olan kazanır toprak alır vs vs katliam kesin çıkar bi yerlerde !!! koskoca dünya amk herkes yaşayabilir üzerinde ama bazıalrıda illa piçlik yapıcak yoksa olmaz. eski savaşların gözünü seweyim yaaaa sivilleri işe katmadan 2 ordu karşı karşıya gelio yenilen savaşı kaybedio arkadaş hiç diilse bu yöntem daha iyiyymiş :S nese buy dünyada yaşan en büyük o. ço. Bush'tur. oylamaya sokalım isterseniz varmı benim adayım bush :)  

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ramses
    ramses's avatar
    Erkek

Tum yorumlari okumadim zamanim yok ama soyle diyim;

Bush un bu yorumu yapmasinin nedeni Putin in İran i destekledigini

duyurmasi..BUsh da nukler yapimi durdurmak icin seni de ezerim demek istiyo..Burdan sunu cikardim

ben, Rusya nin yemini az vermisler..Oyle 2-3 lafla 3. dunya savasi cikmaz..Yoksa Rusya nin bu kadar suredir olagelen duruma simdi kalkip

sana karsiyim demesi ilginc...

Bugun cok farkli olacak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------

ZaYGo bunu yazdı:
    AQ Parti gibileri olduğu sürece biz amerikanın sözde müttefiği özde oyuncağı olmakdan ileri gidemeyiz. Olasi bir ABD- TR savaşı imkansız çünkü gerek yok.ABD bizi isteiğini gibi satın alıyor ( AKP gibileri yüzünden)  Iranla ABD savaşsa, %100 türkiye irana vurur.....

satış anında bizzat orada mıydın?  

neyi satmış hükümet? 

Cidden soruyorum yani. Öyle kerc etmek gibi, imalı laflar sokuşturmak gibi, yada sağda solda duyduğum kulaktan dolma bilgileri 

millete satmak gibi bir niyetim yok.  

ikincisi.

iranla adamlar anlaşma üstüne anlaşma yapıyor. Suriye tamamen destek vermiş sen hala tr iranı vurur diyorsun. 

Bırak siyaseti siyasetin "s" sinden haberin yok senin boş konuşuyon.

Amerikaya kazık üstüne kazık atan senin hükümetin. Daha bugün, "afganistanda senin ne işin var bana hesap soramazsın" diyen senin hükümetin.

Hala alımdan- satımdan bahsediyon.  Uzaydamı yaşıyorsun?

Birşeyden haberin yok. 

Daha Öncede Söylediğim Gibi Menfaatlerini Kaybedenler Birşeyleri Öne Sürüyor... Örneğe Gerek YOk Herhalde ...

Birde Savaş Çıkarsa Orta Doğunun Birleşmesi Şart Yokma Yok Olması Kaçınılmaz...İran Türkiye Suriye Rusya Götü Yemez Bizi Satmaya Oda Gelse Gerisi Yalan Olur

Ama Bu Savaş Yani 3. Dünya Savaşı Öncedende Söylendiği Gibi Bir Müslüman Hrıstiyan Savaşına Olur Onun İçin Birliğimizi ve Beraberliğimizi Pekiştirmeliyiz Yok

Boşuna Tartışıyoruz Birbirimizi Kırıyoruz Bkn..İslamcı-Laikçi,Türk-Kürt Bunlar Aramıza Fitne Fesat Koymak İsteyenlerin İşi Biz Bizi Bilelim.... 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    çıksada sizin götünüzü bi kessek amk çocuğu

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:

ZaYGo bunu yazdı:
    AQ Parti gibileri olduğu sürece biz amerikanın sözde müttefiği özde oyuncağı olmakdan ileri gidemeyiz. Olasi bir ABD- TR savaşı imkansız çünkü gerek yok.ABD bizi isteiğini gibi satın alıyor ( AKP gibileri yüzünden)  Iranla ABD savaşsa, %100 türkiye irana vurur.....

satış anında bizzat orada mıydın?  

neyi satmış hükümet? 

Cidden soruyorum yani. Öyle kerc etmek gibi, imalı laflar sokuşturmak gibi, yada sağda solda duyduğum kulaktan dolma bilgileri 

millete satmak gibi bir niyetim yok.  

ikincisi.

iranla adamlar anlaşma üstüne anlaşma yapıyor. Suriye tamamen destek vermiş sen hala tr iranı vurur diyorsun. 

Bırak siyaseti siyasetin "s" sinden haberin yok senin boş konuşuyon.

Amerikaya kazık üstüne kazık atan senin hükümetin. Daha bugün, "afganistanda senin ne işin var bana hesap soramazsın" diyen senin hükümetin.

Hala alımdan- satımdan bahsediyon.  Uzaydamı yaşıyorsun?

Birşeyden haberin yok. 

cok doğru konustun tugrulbaba su an Tr gizli anlasmalar yapıolar hatta bi ara duymussunuzdur iran doğalgazını türkiyeden avrupaya tasıma projesi vardı hatta türkiyeyede iranda bir kac doğalgaz işletme tesisi verilcekti abd bu anlasma etik deil iptal edin falan dedi Tr salladımı peki hayır anlasma aynen devam ediyo ama gündemden uzak tutuluyo Su an Tr iranla cok yakın bi pozisyonda hatta abd deki ermeni tezkeresi geçerse İranla askeri manada anlaşmalar bile yapılabilir. abd de bundan cekiniyo. hatta yaşar büyükanıtta demişti eğer tezkere geçrse askeri manada abd yle ilişkilerimiz biter diye. o yüzden Tr yi küçük görmeyin.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

Hayir arkadaslar keinlikle katilmiyorum

Bi kere nasilsa Turkiyede devletin kanatlari var istihbarat ve guvenl;ik acisindan Amerikaninda oyle bir durumu var

Ve bush simdilik o kanatlarin en ezigindedir bunu unutmayin

adam her gun reyting kayb ediyor

gelicek secimleri kaybedicegini hepimiz biliyoruyz//

bu adamin onemi kalkti bence artik///

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

İran ne diyor "Abd siz silahı bırakın biz de bırakalım" abd ben barış için tutuyorum sen bırak diyor. Eğer iran bırakırsa abd direk irana gircek sonra sıra bize gelcek. Bunu istemiyorsak irana destek vermemiz lazım ki abd nin büyük ortadoğu projesine engel olalım... Eğer iranla savaşta abd ye üs verirsek işte kendi ve bütün Müslümanların sonunu ellerimizle getiririz.

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
Toplam Hit: 4185 Toplam Mesaj: 38