folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bütçeye Ve Yerine Göre Alkol Seçim Dökümanı | Yesterfox

Bütçeye Ve Yerine Göre Alkol Seçim Dökümanı | Yesterfox

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

nefret ettim içmekten one öle lan al votkayı doldur bardağın 3/4 ünü gerisine vişne 4 bardak içtim tık yok bende güya derdimi unutcm nah unutursun

yine alıyosun birayı 3 tane içiysun tık yok ne lan bu 2.5 *3 =7.5 ytl paramı basıym lan hala kafam terinde alırsın rakıyı 3/4 üne doldurursun yine bardağın 4 tane içersin sadece konuşman bozulur hay s......m  ben böle işi neye yarar bu meret söyleyebilecek varmı? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    black_lord bunu yazdı:
    -----------------------------

nefret ettim içmekten one öle lan al votkayı doldur bardağın 3/4 ünü gerisine vişne 4 bardak içtim tık yok bende güya derdimi unutcm nah unutursun

yine alıyosun birayı 3 tane içiysun tık yok ne lan bu 2.5 *3 =7.5 ytl paramı basıym lan hala kafam terinde alırsın rakıyı 3/4 üne doldurursun yine bardağın 4 tane içersin sadece konuşman bozulur hay s......m  ben böle işi neye yarar bu meret söyleyebilecek varmı? 

hoca bünye doymuş senin şimdilik alkole...1 ay veya daha fazla bir süre ara ver...

ama ne işe yarar sorusuna vereceğim cevap; valla bilmiyorum, anlık bir hoşluk işte :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:
    black_lord bunu yazdı:

yine alıyosun birayı 3 tane içiysun tık yok ne lan bu 2.5 *3 =7.5 ytl paramı basıym lan hala kafam terinde alırsın rakıyı 3/4 üne doldurursun yine bardağın 4 tane içersin sadece konuşman bozulur hay s......m ben böle işi neye yarar bu meret söyleyebilecek varmı?

hoca bünye doymuş senin şimdilik alkole...1 ay veya daha fazla bir süre ara ver...

ama ne işe yarar sorusuna vereceğim cevap; valla bilmiyorum, anlık bir hoşluk işte :|

yok ya dostum ne doyması :D daha yeni içmeye başlamıştm ilk votkam ve ilk rakımdı 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    1 büyük vodkayı yarım saatte bitir bende işe yarıyor ama sonra canın tekrar alkol istiyo yanına 3-4 bira al ayılınca onu çak birde sabah kötü bir baş ağrısı yaşıyosun onuda sabah içeçeğin 2 birayla bitiriyorsun denenmiştir çalışıyor.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    black_lord bunu yazdı:
    YesTERFoX bunu yazdı:
    black_lord bunu yazdı:

yine alıyosun birayı 3 tane içiysun tık yok ne lan bu 2.5 *3 =7.5 ytl paramı basıym lan hala kafam terinde alırsın rakıyı 3/4 üne doldurursun yine bardağın 4 tane içersin sadece konuşman bozulur hay s......m ben böle işi neye yarar bu meret söyleyebilecek varmı?

yok ya dostum ne doyması :D daha yeni içmeye başlamıştm ilk votkam ve ilk rakımdı 

saygılar hocam =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    insanların bana bakışı değişti :D androit mi bu der gibi gözlerle bakıyolar içerken sonrada bıraktım içmiyorum artık
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

black_lord bunu yazdı:
    insanların bana bakışı değişti :D androit mi bu der gibi gözlerle bakıyolar içerken sonrada bıraktım içmiyorum artık

sana absinthe lazım hocam, veya pansuman alkolü falan :P =) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:

black_lord bunu yazdı:

sana absinthe lazım hocam, veya pansuman alkolü falan :P =)

:D :D :D küçükken kolonya içermişim :D :D :D

bu arada  absinthe nedir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

yüzde 90 oranında alkol içeren bir içki...

sadece çek cumhuriyetinde satılıyordu en son...

çoğu ülkede yasak...

ama hiç önermem, hele ki benim gibi nasıl içileceğini bilmeyip bodozlama içersen :| =) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek

absinthe ;

içinde %80 alkol oranı olan tr de yasal olmayan bir içkidir..

çek cumhuriyetinde yasal galiba..

edinmek için free shop lara uğraman lazm xD

bu arada yesterfox ; döküman kral hocam tuttum (Y)

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
Toplam Hit: 10964 Toplam Mesaj: 45