Bütçeye Ve Yerine Göre Alkol Seçim Dökümanı | Yesterfox
-
nefret ettim içmekten one öle lan al votkayı doldur bardağın 3/4 ünü gerisine vişne 4 bardak içtim tık yok bende güya derdimi unutcm nah unutursun
yine alıyosun birayı 3 tane içiysun tık yok ne lan bu 2.5 *3 =7.5 ytl paramı basıym lan hala kafam terinde alırsın rakıyı 3/4 üne doldurursun yine bardağın 4 tane içersin sadece konuşman bozulur hay s......m ben böle işi neye yarar bu meret söyleyebilecek varmı?
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------nefret ettim içmekten one öle lan al votkayı doldur bardağın 3/4 ünü gerisine vişne 4 bardak içtim tık yok bende güya derdimi unutcm nah unutursun
yine alıyosun birayı 3 tane içiysun tık yok ne lan bu 2.5 *3 =7.5 ytl paramı basıym lan hala kafam terinde alırsın rakıyı 3/4 üne doldurursun yine bardağın 4 tane içersin sadece konuşman bozulur hay s......m ben böle işi neye yarar bu meret söyleyebilecek varmı?
-----------------------------hoca bünye doymuş senin şimdilik alkole...1 ay veya daha fazla bir süre ara ver...
ama ne işe yarar sorusuna vereceğim cevap; valla bilmiyorum, anlık bir hoşluk işte :|
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------nefret ettim içmekten one öle lan al votkayı doldur bardağın 3/4 ünü gerisine vişne 4 bardak içtim tık yok bende güya derdimi unutcm nah unutursun
-----------------------------hoca bünye doymuş senin şimdilik alkole...1 ay veya daha fazla bir süre ara ver...
ama ne işe yarar sorusuna vereceğim cevap; valla bilmiyorum, anlık bir hoşluk işte :|
-----------------------------yok ya dostum ne doyması :D daha yeni içmeye başlamıştm ilk votkam ve ilk rakımdı
-
1 büyük vodkayı yarım saatte bitir bende işe yarıyor ama sonra canın tekrar alkol istiyo yanına 3-4 bira al ayılınca onu çak birde sabah kötü bir baş ağrısı yaşıyosun onuda sabah içeçeğin 2 birayla bitiriyorsun denenmiştir çalışıyor.
-
black_lord bunu yazdı:
YesTERFoX bunu yazdı:
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------yok ya dostum ne doyması :D daha yeni içmeye başlamıştm ilk votkam ve ilk rakımdı
-----------------------------saygılar hocam =)
-
insanların bana bakışı değişti :D androit mi bu der gibi gözlerle bakıyolar içerken sonrada bıraktım içmiyorum artık
-
black_lord bunu yazdı:
insanların bana bakışı değişti :D androit mi bu der gibi gözlerle bakıyolar içerken sonrada bıraktım içmiyorum artık
-----------------------------sana absinthe lazım hocam, veya pansuman alkolü falan :P =)
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------black_lord bunu yazdı:
-----------------------------sana absinthe lazım hocam, veya pansuman alkolü falan :P =)
-----------------------------:D :D :D küçükken kolonya içermişim :D :D :D
bu arada absinthe nedir
-
yüzde 90 oranında alkol içeren bir içki...
sadece çek cumhuriyetinde satılıyordu en son...
çoğu ülkede yasak...
ama hiç önermem, hele ki benim gibi nasıl içileceğini bilmeyip bodozlama içersen :| =)
-
absinthe ;
içinde %80 alkol oranı olan tr de yasal olmayan bir içkidir..
çek cumhuriyetinde yasal galiba..
edinmek için free shop lara uğraman lazm xD
bu arada yesterfox ; döküman kral hocam tuttum (Y)