Bütçeye Ve Yerine Göre Alkol Seçim Dökümanı | Yesterfox
-
peki bira ılıksa bilirsiniz imamın abdest suyu gibi olur mide bulandırır zzamanında çok uğraştırmıştı ozman nasıl içecz. yanında bişeyler mi yesek
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------
peki bira ılıksa bilirsiniz imamın abdest suyu gibi olur mide bulandırır zzamanında çok uğraştırmıştı ozman nasıl içecz. yanında bişeyler mi yesek
-----------------------------hoca sıcak bira daha iyi kafa yapar ama onun da tutkunları var...
valla ben şahsen ona bir çözüm bilmiyorum; bana bırakırsan beklet dolapta 1 saat veya soğuk su ilavesi yap =)
varsa daha kullanışlı bir yolunu bilen aslında yazsa da bende okusam :| =)
-
cok buyuk sevap ısledın:D
-
bu doküman bana pek bi yarar sağlamadı :P ama güzel devam yester :D
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------yine bir iki şey edinmişsindir :P =)
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------yine bir iki şey edinmişsindir :P =)
e haliyle oldu ama küçük ayrıntılar :p depresif falan takıldıgım yok birde para o kadar sorun değil sadece şu malibu + süt hoşuma gitti denicem ;) -
Şarhoşluk güzel sey.Tek tadını merak ettıgım bacardi151 oda kolanyayla arasında fark varmı diye.
-
ahaha hos, sacin uzun ama olsun begendim dokmanini .p
-
grey-cells bunu yazdı:
ahaha hos, sacin uzun ama olsun begendim dokmanini .p
-----------------------------saçım sadece uzun değil, seninkinden daha uzun :P =)
-
Anasayfada bi konu vardı :D Alkolle alakalı :D o konu için zıplatıyorum bu konuyu :D
- Bide hocam :D Şöyle biraz kafa yapan bişi istesem ve de dışarda içilecek birşey.. ? Sarhoş yapmayacak yani..