folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bütçeye Ve Yerine Göre Alkol Seçim Dökümanı | Yesterfox

Bütçeye Ve Yerine Göre Alkol Seçim Dökümanı | Yesterfox

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Anasayfada bi konu vardı :D Alkolle alakalı :D o konu için zıplatıyorum bu konuyu :D

- Bide hocam :D Şöyle biraz kafa yapan bişi istesem ve de dışarda içilecek birşey.. ? Sarhoş yapmayacak yani..

Ben bira derim ama genede üstada bi danış sen:))

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    waay güzel döküman. yayınladım. kaynak belirttim.. :=)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    Anasayfada bi konu vardı :D Alkolle alakalı :D o konu için zıplatıyorum bu konuyu :D

- Bide hocam :D Şöyle biraz kafa yapan bişi istesem ve de dışarda içilecek birşey.. ? Sarhoş yapmayacak yani..

hoca küp şekeri ağzına attıktan sonra 2-3 bardak "sulu" bira 10 numara olur =)

ama safari falan da gidebilirsin, bütçeye göre değiştir gitsin yani, ama su + şeker karışımı bir biranın mayhoşluğunu değişme hocam :| =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tequila gerisi yalan :) Biraz pahali o kadar 60 ytl civari.Ama 5-6 shot 1su bardagi bile etmez cakirkeyf yapip bunyeye gore ucurabiliyorda.Birayla falan kasip mideyi sisirmeye gerek yok.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    tequila da her ortam da içilmiyor ki bea hoca, ama iyidir şiddetle tavsiye ederim =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Haci biz evde disari ciktigimizda baska bir eve gidiyoruz :) Bar ortami , acik mekan sarmiyor bizi...eve kapaniyoruz tequila yetiyor :)

birgun raki denicem :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

aslan sütü rakı :|

hala ne bekliyorsun al bir 70 lik gel buraya hoca =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

Yesterfox güzel döküman olmuş hacı kutlarım. şarap bir türlü alışamadığım bir alkol muhteviyatı oldu ne yazıkki. Ama rakıı aslan sütü mübarek ve yanıdna güzelde mezesi var ise deymeyin onun içicisinin keyfine hele hele birde sıkı arkadaşlar ile muhabbet eklendimi yanına işte o ortam cenneten bir köşedir o insna için. ulen daha akşam olmadna canım çekti hemde acayip ben bu akşam bir yaş üzüm rakısı götürem en iyisi anca bünye özlemiştir.

Birde arkadaşlar unutmayın tek başınıza değilseniz hele hele arkadaş ortamı var ise sarhoş olmak için içmeyin hele hele ben süeprim mükemmelim bana bir mok olmaz modunda hiç içmeyin sonrasında telafi edilemeyecke yanlışlar olur dikkat. İçilen şeyi zevk için için zehir etmeyin

Şerefinize....

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Haci biz evde disari ciktigimizda baska bir eve gidiyoruz :) Bar ortami , acik mekan sarmiyor bizi...eve kapaniyoruz tequila yetiyor :)

birgun raki denicem :)

----- hacı bu tekila 10-12 tek den sonra felç etme riski varmış doğru mu acep? 7-8 içtim sonra korkumdan devam edemedim yaw... ağızda 2-3 sn bekletince ne oluo öle ya resmen zonklatıo kafayı :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

YesTERFoX bunu yazdı:

Metanet bunu yazdı:

hoca küp şekeri ağzına attıktan sonra 2-3 bardak "sulu" bira 10 numara olur =)

ama safari falan da gidebilirsin, bütçeye göre değiştir gitsin yani, ama su + şeker karışımı bir biranın mayhoşluğunu değişme hocam :| =)

Hocam hiç kup seker ve suyla denemedim ama gazoz + efes dark denedim 1.5 kutu içtim hiç bişi yapmadı bünye sağlam sanırım biraz..
    baska bir önerin ?

edit : bide sunu sorayım biranın tadını nasıl güzelleştirebilirz ? ( tatlılık manasında )

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
Toplam Hit: 11248 Toplam Mesaj: 45