Bütçeye Ve Yerine Göre Alkol Seçim Dökümanı | Yesterfox
-
Metanet bunu yazdı:
-----------------------------
Anasayfada bi konu vardı :D Alkolle alakalı :D o konu için zıplatıyorum bu konuyu :D
- Bide hocam :D Şöyle biraz kafa yapan bişi istesem ve de dışarda içilecek birşey.. ? Sarhoş yapmayacak yani..
-----------------------------Ben bira derim ama genede üstada bi danış sen:))
-
waay güzel döküman. yayınladım. kaynak belirttim.. :=)
-
Metanet bunu yazdı:
Anasayfada bi konu vardı :D Alkolle alakalı :D o konu için zıplatıyorum bu konuyu :D
- Bide hocam :D Şöyle biraz kafa yapan bişi istesem ve de dışarda içilecek birşey.. ? Sarhoş yapmayacak yani..
-----------------------------hoca küp şekeri ağzına attıktan sonra 2-3 bardak "sulu" bira 10 numara olur =)
ama safari falan da gidebilirsin, bütçeye göre değiştir gitsin yani, ama su + şeker karışımı bir biranın mayhoşluğunu değişme hocam :| =)
-
Tequila gerisi yalan :) Biraz pahali o kadar 60 ytl civari.Ama 5-6 shot 1su bardagi bile etmez cakirkeyf yapip bunyeye gore ucurabiliyorda.Birayla falan kasip mideyi sisirmeye gerek yok.
-
tequila da her ortam da içilmiyor ki bea hoca, ama iyidir şiddetle tavsiye ederim =)
-
Haci biz evde disari ciktigimizda baska bir eve gidiyoruz :) Bar ortami , acik mekan sarmiyor bizi...eve kapaniyoruz tequila yetiyor :)
birgun raki denicem :)
-
aslan sütü rakı :|
hala ne bekliyorsun al bir 70 lik gel buraya hoca =)
-
Yesterfox güzel döküman olmuş hacı kutlarım. şarap bir türlü alışamadığım bir alkol muhteviyatı oldu ne yazıkki. Ama rakıı aslan sütü mübarek ve yanıdna güzelde mezesi var ise deymeyin onun içicisinin keyfine hele hele birde sıkı arkadaşlar ile muhabbet eklendimi yanına işte o ortam cenneten bir köşedir o insna için. ulen daha akşam olmadna canım çekti hemde acayip ben bu akşam bir yaş üzüm rakısı götürem en iyisi anca bünye özlemiştir.
Birde arkadaşlar unutmayın tek başınıza değilseniz hele hele arkadaş ortamı var ise sarhoş olmak için içmeyin hele hele ben süeprim mükemmelim bana bir mok olmaz modunda hiç içmeyin sonrasında telafi edilemeyecke yanlışlar olur dikkat. İçilen şeyi zevk için için zehir etmeyin
Şerefinize....
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Haci biz evde disari ciktigimizda baska bir eve gidiyoruz :) Bar ortami , acik mekan sarmiyor bizi...eve kapaniyoruz tequila yetiyor :)
birgun raki denicem :)
----- hacı bu tekila 10-12 tek den sonra felç etme riski varmış doğru mu acep? 7-8 içtim sonra korkumdan devam edemedim yaw... ağızda 2-3 sn bekletince ne oluo öle ya resmen zonklatıo kafayı :) -
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------Metanet bunu yazdı:
-----------------------------hoca küp şekeri ağzına attıktan sonra 2-3 bardak "sulu" bira 10 numara olur =)
ama safari falan da gidebilirsin, bütçeye göre değiştir gitsin yani, ama su + şeker karışımı bir biranın mayhoşluğunu değişme hocam :| =)
-----------------------------Hocam hiç kup seker ve suyla denemedim ama gazoz + efes dark denedim 1.5 kutu içtim hiç bişi yapmadı bünye sağlam sanırım biraz..
baska bir önerin ?
edit : bide sunu sorayım biranın tadını nasıl güzelleştirebilirz ? ( tatlılık manasında )