folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Büyücü Hacı İle Aramda Geçen Komik Hikaye



Büyücü Hacı İle Aramda Geçen Komik Hikaye

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek

    @Headhunterz @Laq3re

    Şimdi bilim fanatiği olduğumu nereden çıkardın ? Evrimle, bilimle, ateistlik aynı kavramlar değil. İlla bir sınıfa sokma gibi bir huyunuz var nedense. Sokmak istiyorsanız, tanrı denen kavramın olmadığına inanıyorum bu kadar.

    Yine çamuru Işid' e Tayyip ve bilumum müslümanlık kisvesi (siz böyle tabir ediyorsunuz) altında ilerleyen insanlara suç atıyorsunuz. Durmadan gerçek islam bu değil diyorsunuz, 1500 yıldır ortaya çıkamadı mı bu gerçek islam ?

    Diğer dinlerde de aynı şey var, Haçlı seferlerinden tut da taaa meksikada yukatanda tanrıya kurban edilen insanlara kadar dayanıyor. Dinler yüzünden ölen insanların hattı hesabı yok. Şimdi sorsan hristiyana gerçek hristiyanlık bu değil diyecek.

    Hepsi aynı...

    Ben bugün müslüman olmadığımı söylesem tübitaktan tut da devlet ile ilgili hiçbir yerden iş alamam. 

    Ben neden cami yapılmasına, diyanet işlerine maaşımın yarısını vergi olarak ödüyorum, bir inançsız olarak ? 

    Şu ezan olayının mantığını da oturup bir gün sorgulayın olur mu, neden okunurdu ne için gerekliydi falan. Hiç ezan sesi duyupta camiye giden oluyor mudur acaba ? 

    Neyse söylenecek fazla birşey yok, sadece şunu diyebiliyorum; Tanrınızın öngörüsü epey zayıfmış. Dinler alet edilerek kaybedilen canları ve dolandırılan insanları öngörememiş.

    Herşeye verecek cevabınız var, benim de var. O yüzden bu bahsi kapatalım.

    Ayrıca merak etmeyin, bu ülkede bulunduğuma her gün küfrediyorum.


    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Gitmekte özgürsün


    okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

    Gitmekte özgürsün

    Ne yapip ne yapmiyacaginda da o özgür. 

     

    Sana bana ya da baskasina dusmez. 

    Islam hosgoru dini. Kardesim neden ulkede durmak istemiyorsun , sorununu cozelim , bak bizim inancimiz boyle saygi duyabilirsin. Gibi olumlu cumleler kurmak yerine Direkt yargilamak hata olmus bence.

    Yanlis anlama beni kardesim. Seni kirmak istemem , kimseyi kirmak istemem. Musluman olarak , turkiye olarak , insan olarak. Ilk once yapici olmaliyiz. :) 

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2009
    Erkek

    Adam geldi, malca bi yazı yazdi trollemeye çalıştı, insanlar birbirine girdi. Böyle kişiliksizleri oldum olası sevmedim. Adamın işi gücü ortalığı karıştırmak. Şu mal herife uymayın, herkes kendi inancını yasasin tartışmayın boşuna. 


    ¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek

     

    @ozgunlu 

    inanıyorum diye aptal değilim, inanmıyorsun diye kendini zeki sanma anlaşırız .

     

     

    DevilKingtr tarafından 16/May/16 09:49 tarihinde düzenlenmiştir

    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    Noktayı sadece paragrafların sonunda kullanmamak lazım. Cümlelerin sonuna da koyun.


    If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa_unax
    mustafa_unax's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Temmuz/2015
    Erkek

    @ozgunlu

    Ezanla rahatsız ediliyorum falan. Bu ne lan. Arkadaşım sizde saygı yok saygı. Senin rahatsız olduğun ezan olmasa bugün bu memleket olmazdı, seninde yaşayacak toprağın olmazdı.

    İnsanlar o ezan sesleriyle savaşa gitti. Şehadet getirerek yola çıktı. Bugün Türkiye Cumhuriyeti diye bir devlet varsa Atatürk önderliğinde, iman sahibi ve hak yolunda savaşan ordusu sayesinde var.

    Bu insanlar ezanlar susmasın, çocuklarımız dinsiz kalmasın, yaşayacak müslüman toprağı olsun diye savaşa gittiler. Tabi sana göre hepsi cahil olduğu için yaptılar bunu.

    Anneler Çanakkale Savaşı'na çocuklarını Kur'an ve dua okuyarak yolladılar. Bugün hâla doğuda terörle savaşan askerlerimiz Allah Allah diyerek, şehadet getirerek yola çıkıyo.

    Sen yetişmişsin savaşsız toplumda, görmemişsin hiç bişey, bilmiyosun insanların ruh halini boş boş konuşuyosun dine ne gerek var falan filan.

     

    Ben sana saygı duyarım. Seni dine çağırırım önce, baktım niyetin yokmu, banane ne bok yerse yesin diyip geçerim.

    Ama sen, ben bunu yapmadan önce islama saygı duyacaksın. İnsanlar islam yaşasın diye varını yoğunu hiç etmiş sen şimdi ezanlar beni rahatsız ediyo diyosun. Afedersin ama hassiktir ordan.

    Senin gibi ezanların rahatsız ettiği insanlar savaşa gitseydi kaç kişi çıkardı acaba? Kaçı davasına sadık kalırdı acaba?

    Elin Japon'u ateist olmasına rağmen ziyadesiyle saygılı davranıyor ama sen bu ülkeyi kurtaran ecdadının peşinde gittiği şeye saygı duymuyosun.

    Bize şöyle davranıyolar böyle davranıyolar diyosun ve bencede öyle davranıyolardır. Önce sen islama son derece saygılı olacaksın, sonra insanların onlara göredeğişik olmana rağmen sana saygı duymasını bekleyeceksin.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    Bu adam hep trol konular açıp ortadan kayboluyor. Bi' öğrenemediniz gitti...

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Roark bunu yazdı
    xxjokerxx bunu yazdı

    Gitmekte özgürsün

    Ne yapip ne yapmiyacaginda da o özgür. 

     

    Sana bana ya da baskasina dusmez. 

    Islam hosgoru dini. Kardesim neden ulkede durmak istemiyorsun , sorununu cozelim , bak bizim inancimiz boyle saygi duyabilirsin. Gibi olumlu cumleler kurmak yerine Direkt yargilamak hata olmus bence.

    Yanlis anlama beni kardesim. Seni kirmak istemem , kimseyi kirmak istemem. Musluman olarak , turkiye olarak , insan olarak. Ilk once yapici olmaliyiz. :) 

     

    Gitmekte kalmakta özgür islam hoşgörü dini eyvallah da dini me kufredenede kal diye yalvaramam yolu gosteririm bende bunu demekte özgürum 


    okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    bu eleman bence kasti olarak insanlari birbirine dusurmeye calisiyor baska bir isi gucu de yok iste. iki gram akliyla bunlari tezgahladigini dusunuyorum. Bu tarz actigi konulara bakarsaniz bir kac mesaj yazip cekiliyor ve izliyor. Soru soran kisilerin genelde sorularina cevap vermiyor. Kisacasi art niyetli oldugunu dusunuyorum, isin kotusu dedigim gibi 2 gram akliyla herkesi tongaya dusurecegini saniyor zavalli..

    @ozgunlu, hocam ikide bir 21. yuzyilda dine inan mi var gibi laflar ediyorsun da sana ne arkadasim. Ben 30. yuzyilda da inanirim.. Senden cok bilim teknigin icindeyimdir eminim buna, ve bir yaraticiyi da dini de kabul gormekten zarar gormuyorum. Kimsenin kimseye bir seyi ispatlamaya da ihtiyaci yok bu kimsenin isi de degildir. Sorularin varsa da adam gibi sorarsin yoksa da herkes kendi isine baksin. Kimsenin kimseyi cevirecek gucu yok hatta kimseye bu gorev verilmemistir peygamberlere bile. Bazi arkadaslarin da baskilarini anlayamiyorum. Hic kur'an okumuyor musunuz? ".. Eğer onlar yüz çevirirlerse bilsinler ki, biz seni onların üzerine bir bekçi olarak göndermedik.." "Eğer yüz çevirirlerse, sana düşen şey ancak tebliğ etmektir. Allah kulları görendir" 

    Son olarak ezan konusuna gelince, ben bilimin kalbi olan bir ulkedeyim, burada oglenleri 15 dk boyunca çan sesi duyuyorum, saat basi da caliyor surekli.. Ama surekli ne dogru durust bir melodi var ne bir sey ama acik olan her kilisede bu caliyor. Simdi ben kalkip da bu adamlara desem ki ya siz bilimle ugrasan insanlarsiniz bu can sesleri ne, kaldirin bunlari beni rahatsiz ediyorsunuz.. Ne kadar anlamli olur? Adamlar bana diyecek ki sen kimsin ? Disardan gelmis yabancisin, sen buranin kara koyunusun burada misafirsin farkli inancta olabilirsin ama buranin inanci bu'dur. Aynisi senin icin gecerli. Suan senin istanbul'da olmanin sebebi islam'dir hocam. Bu toplum musluman olmasaydi suan buralara gelmenin bir anlami olmazdi. 1000 yildir islam uzerine, ideallerine yasamaya gayret gosteren bir toplum var. Bugun o topraklarda yasiyorsan atalarimizin yaptigi seyler sebebiyledir ve onlar da bunu tamamen din adina yapmislardir, Allah icin yapmislardir. Senin kabul edip etmemen onemli degil. Kabul etmiyorsan sadece kara koyunsun ve misafirsin. O yuzden laf etme hakkin yok. Cunku bu ulkenin insanlari da, buralara edilmis gocun'de her seyin altinda bu din yatiyor. Atalarin ozgunlu beyefendi ezana karsi ciksin diye buralara goc etmemistir. Biz bu vatani once Allah'a sonra atalarimizin yaptigi fedakarliga borculuyuz ve hepsinin cikistigi tek nokta da islam dinidir. 

     


    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 12307 Toplam Mesaj: 85
büyücü hacı