Büyük Bir Hastalığınız Var Olsa
-
-
doktor seni yatıracam dese ilt sözüm nereye yatayım doktor olur yorgunum aga
-
Adam Öleceksiniz yazmamış ki hastalgınız oldugunu ogrenseniz hastaneye yatmanız gerektigini söylese diyor
ya öyle cok başıma geldi çok yattim hastanelerde yine dese yine yatarim ömür bu sen sevmesen de seni sevenler için yaşamak lazım
-
Şuan tuvaletteyim, sular kesildi. Buradan duşa geçecektim.
Daha kötüsünü düşünemiyorum.
-
MMB bunu yazdı
seni bulurum. öyle dedin ki mk bişey çıksa senden bilecem artık :W
tam konuyu okuduktan sonra içimden geçen :D
yapmam muhtemel şey
blmrt bunu yazdımangalı yakar rakıyı açardım
-
HannibALgan bunu yazdı
x
Gümrük'e kadar yürüdüm. Sahilde mendil satan çocuklara gevrek ısmarladım. Bankta oturan bir amcanın elini öptüm ve Kordon'da çimlerde bağırdığımı hatırlıyorum; ''Ben bugün doğdum!....'' o tarihi tek başıma tekrar tekrar yıldönümü olarak kutluyorum...
Suat Serenden çıkınca bugün gördüğüm her dilenciye para verdim. (:
-
Enteresan Olan, Öleceğini Anlıyan Pek Çok Kimsenin Temizlemeyi Düşündüğü Lavukların Olması. :)
Beniim Başıma Gelse Sanırım Oturup Allaha Dua Ederim.. Biran Önce Al Canımı Diye..
-
ShockMan bunu yazdı
Enteresan Olan, Öleceğini Anlıyan Pek Çok Kimsenin Temizlemeyi Düşündüğü Lavukların Olması. :)
Beniim Başıma Gelse Sanırım Oturup Allaha Dua Ederim.. Biran Önce Al Canımı Diye..
Hocam böyle duâ edilmez.
-
Zeytun-i bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hocam böyle duâ edilmez.
Hastalık Acısı Çektirmesin Allah.. Gerçekten Zordur Ondan Dua Ederim... Acı Çekmeden Ölmek En Güzeli..
-
ShockMan bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hocam böyle duâ edilmez.
Hastalık Acısı Çektirmesin Allah.. Gerçekten Zordur Ondan Dua Ederim... Acı Çekmeden Ölmek En Güzeli..
Aynen ALLAH canımızı alacaksa bile acı çektirmeden süründürmeden kimseye muhtaç bırakmadan alsın