Büyük Bir Hastalığınız Var Olsa
-
Tahribata girer konu açardım "Yatak döşek hastanede yatarken, hemşireye aşık oldum, açılamıyorum. Öleceğimi biliyorum. Ne yapmam lazım?"
-
Bauer bunu yazdı
Tahribata girer konu açardım "Yatak döşek hastanede yatarken, hemşireye aşık oldum, açılamıyorum. Öleceğimi biliyorum. Ne yapmam lazım?"
ahaha ayrı dünyaların insanıyız :)
-
hacı diyorsunuz ya takmam işte giderim sigara yakarım falan filan..öyle olmuyor işte amk başa gelince göt atıyor insan.Doktor bana dedi yatacaksın,dedim istemem,doktor dedi seni bırakırım gidersin eve ölürsün falan mesuliyet alamam.O göt korkusu başka oluyor.Hocam sevdiklerin yanında olacak başta,insan yalnız olmak istemiyor böle durumlarda.Tamam sonra anlaşıldı bende ne olduğu falan,pek bişey çıkmadı ama en azından o ilk evreyi yaşadım biliyorum.
-
ottomanmurat bunu yazdıShockMan bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Enteresan Olan, Öleceğini Anlıyan Pek Çok Kimsenin Temizlemeyi Düşündüğü Lavukların Olması. :)
Beniim Başıma Gelse Sanırım Oturup Allaha Dua Ederim.. Biran Önce Al Canımı Diye..
Hocam böyle duâ edilmez.
Hastalık Acısı Çektirmesin Allah.. Gerçekten Zordur Ondan Dua Ederim... Acı Çekmeden Ölmek En Güzeli..
Aynen ALLAH canımızı alacaksa bile acı çektirmeden süründürmeden kimseye muhtaç bırakmadan alsın
Hocam yinede böyle duâ olmaz, kadere isyan noktasına gider o, o yüzden duâda öyle bir şey iyi değil, MEVLÂ bilmiyor mu senin acı çektiğini ?
"O"ndan dahamı rahmetin büyük, bu dünyada acı çekiyorsan emin ol, mevlâ öbür tarafta çekmemen için vermiştir, yada harbiden kuytu bir adamsın diye vermiştir, ya derecen yükselir, ya günahına kefâret olur o yüzden iyi düşünün, rızâ makamı diye bir şey var dostlarım, RAB'dan gelene ah edilmez.
Evliyaullah, 40 gün hastalanmayınca, Rabbimiz bizi sevmiyor mu diye tasa edermiş dert belâ gelmeyince. -
öyle bir şey varmı yoksa sadece olsa ne yapacağımızı mı merak ediyorsun. herkes birşey yazmış ama uzaktan görünen köy yakındır misali ncak o anı yaşarsanz ne yapacağınızı düşünebilirsiniz. Ben bilmiyorum ne yapardım. ama allah düşürmesin o an ne yapacağımı düşünmeye.
-
Ayık gezmezdim hergun baska yerde uyanmak tercihim olurdu
-
kuzen hayırdır bişeymi var?
-
Unutmazsam yarin yazayim.
-
bilmiyorum yahu Allah kimsenin başına vermesin fakat sanırım; Ölümümün üzeceği insanları hayatımdan çıkarmaya çalışırdım. Kara listedekileri temizler sonra günü birlik yaşamaya çalışırdım sanırım yahut dünyaya çok faydalı şeyler yapmaya çalışırdım heralde
-
Büyük bi hastalığım çıkar korkusuna zaten hastaneye gitmiyorum.