folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Büyük Bir Hastalığınız Var Olsa

Büyük Bir Hastalığınız Var Olsa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Tahribata girer konu açardım "Yatak döşek hastanede yatarken, hemşireye aşık oldum, açılamıyorum. Öleceğimi biliyorum. Ne yapmam lazım?"

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    Bauer bunu yazdı

Tahribata girer konu açardım "Yatak döşek hastanede yatarken, hemşireye aşık oldum, açılamıyorum. Öleceğimi biliyorum. Ne yapmam lazım?"

ahaha ayrı dünyaların insanıyız :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

hacı diyorsunuz ya takmam işte giderim sigara yakarım falan filan..öyle olmuyor işte amk başa gelince göt atıyor insan.Doktor bana dedi yatacaksın,dedim istemem,doktor dedi seni bırakırım gidersin eve ölürsün falan mesuliyet alamam.O göt korkusu başka oluyor.Hocam sevdiklerin yanında olacak başta,insan yalnız olmak istemiyor böle durumlarda.Tamam sonra anlaşıldı bende ne olduğu falan,pek bişey çıkmadı ama en azından o ilk evreyi yaşadım biliyorum.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Enteresan Olan, Öleceğini Anlıyan Pek Çok Kimsenin Temizlemeyi Düşündüğü Lavukların Olması. :) 

Beniim Başıma Gelse Sanırım Oturup Allaha Dua Ederim.. Biran Önce Al Canımı Diye.. 

Hocam böyle duâ edilmez.

Hastalık Acısı Çektirmesin Allah.. Gerçekten Zordur Ondan Dua Ederim... Acı Çekmeden Ölmek En Güzeli..

Aynen ALLAH canımızı alacaksa bile acı çektirmeden süründürmeden kimseye muhtaç bırakmadan alsın

Hocam yinede böyle duâ olmaz, kadere isyan noktasına gider o, o yüzden duâda öyle bir şey iyi değil, MEVLÂ bilmiyor mu senin acı çektiğini ?

"O"ndan dahamı rahmetin büyük, bu dünyada acı çekiyorsan emin ol, mevlâ öbür tarafta çekmemen için vermiştir, yada harbiden kuytu bir adamsın diye vermiştir, ya derecen yükselir, ya günahına kefâret olur  o yüzden iyi düşünün, rızâ makamı diye bir şey var dostlarım, RAB'dan gelene ah edilmez.

Evliyaullah, 40 gün hastalanmayınca, Rabbimiz bizi sevmiyor mu diye tasa edermiş dert belâ gelmeyince.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

öyle bir şey varmı yoksa sadece olsa ne yapacağımızı mı merak ediyorsun. herkes birşey yazmış ama uzaktan görünen köy yakındır misali ncak o anı yaşarsanz ne yapacağınızı düşünebilirsiniz. Ben bilmiyorum ne yapardım. ama allah düşürmesin o an ne yapacağımı düşünmeye.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Ayık gezmezdim hergun baska yerde uyanmak tercihim olurdu

Ben bu insanları anlamıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

kuzen hayırdır bişeymi var?

Yol Güzeldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Unutmazsam yarin yazayim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

bilmiyorum yahu Allah kimsenin başına vermesin fakat sanırım; Ölümümün üzeceği insanları hayatımdan çıkarmaya çalışırdım. Kara listedekileri temizler sonra günü birlik yaşamaya çalışırdım sanırım yahut dünyaya çok faydalı şeyler yapmaya çalışırdım heralde 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Büyük bi hastalığım çıkar korkusuna zaten hastaneye gitmiyorum.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
Toplam Hit: 5300 Toplam Mesaj: 43